1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: bu millet nerede

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    hay hay efendim. ne demek.

2009-2010 sezonu

liverpool-arsenal (deplasman maçı)
    stad : Anfield Road
    kapasite : 45.362
    gelen : 45.321

Süper Kupa Maçı (Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Arsenal ile UEFA Kupası Şampiyonu Rangers)
    stad : II. Louis, Monaco
    kapasite : 18.524
    gelen : 18.515

Community Shield Kupası Final Maçı (Arsenal-Newcastle)
    stad : Wembley Stadyumu
    kapasite : 90.000
    gelen : 86.258

örneklere daha fazla da verebilirdim ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum. hemde arsenal'in geçmiş yıllardaki maçlarının ayrıntılarını açmıyor oyun. o yüzden ilk maçları felan veremedim.

kadromdaki transfer edilen yıldızlara gelince.

david villa
    silva
    joa quin
    ibrahimoviç
    messi
    lucas
    shevchenko
    puyol
    daniel alves
    samir nasri
    frey (gk)
    daha ne transfer edeyim. amma vicdansız nu taraftar ya.
    cemir kadroya bak....

dani alves ..villa...silva...mesii...nasri..ibrahimoviç..puyo l....sheva....bu kadroyuda izlemeye gelmiyolarsa boşver gitsin onlar futboldan anlamıyor...

hem bak bu oyunculaı alacak kadar paran varsa...çok zenginsin demekki..seyirci de 3-5 bin az gelsin boşver...

bu kadro normal arsenal şartlarında....olağan hava ve yol koşullarında kurulamaz cemir!!...bende ilk başladığımda FM de böyle yaptğım olurdu...ama sana tavsiyem normal hava ve yol şartlarında oyun oyna!!! kusura bakma kırdıysam...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    cemir kadroya bak....

dani alves ..villa...silva...mesii...nasri..ibrahimoviç..puyo l....sheva....bu kadroyuda izlemeye gelmiyolarsa boşver gitsin onlar futboldan anlamıyor...

hem bak bu oyunculaı alacak kadar paran varsa...çok zenginsin demekki..seyirci de 3-5 bin az gelsin boşver...

bu kadro normal arsenal şartlarında....olağan hava ve yol koşullarında kurulamaz cemir!!...bende ilk başladığımda FM de böyle yaptğım olurdu...ama sana tavsiyem normal hava ve yol şartlarında oyun oyna!!! kusura bakma kırdıysam...
    kırılmam. normal hava ve yol şartlarında ben oynayamıyorum. ben yağmurlu havayı çok severim (anladın sen onu)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha öncede söylediğim gibi stada gelen seyirci sayısı gayet normaldir. Konu açıklığa kavuşmakla beraber amacındanda saptığı için kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri