spiker dosyasını silmişsin. oyunu komple silip tekrar kur. temiz bir şekilde olsun ama. yine bu hatayı alıyorsan fm versiyonunu söylersin sana benim maç spikerini yollarım.
spiker dosyasını silmişsin. oyunu komple silip tekrar kur. temiz bir şekilde olsun ama. yine bu hatayı alıyorsan fm versiyonunu söylersin sana benim maç spikerini yollarım.
http://rapidshare.com/files/11672198...vents.rar.html
Yukardaki dosyayı
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data
içine attıktan sonra bir dene istersen. Daha sonra sorunun çözülüp çözülmediğine dair bilgilendirme yaparsan ona göre hareket ederiz.
ok dediğim gibi beş kere filan oldu silip kaldırdım en sonunda regit ten de sildim pc de fm2008 le alakalı bişiy kalmadı ama gene olmadı oyunu oynarken 8.02 versiyonu vardı sildiğim için gitti sonra tekrar yükledim öyle yani disconun gönderdiği dosyayı bi denim akşam eve gidince inşallah olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
disco saol bunu yüklücem akşam eve gidince bide ben belgelirimdeki dosyanın yedğini almıştım kopyala yapıştır yapsam oyun kayıtları tekrard an gelirmi ya eskiden 2007 de denedim gelmişti ama şimdi artık cesaret edemiyorum
Last edited by pascal88 : 22.Mayıs.2008 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by pascal88 : 23.Mayıs.2008 at 09:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sorun halolduğuna göre konuyu kilitliyorum.
Last edited by DisCo : 21.Aralık.2009 at 19:13