Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • GfbSerkan(Serkan) = İnter

13 27.08%
  • crespo009 (İsmail)= Milan

19 39.58%
  • Alicanfmfan(Alican)= Juventus

16 33.33%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 141 sonuç

Konu: İtalya'yı Türkler Bastı !!![Ortak Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam 10 Oyuncuyla anlaştım Huntelaarıda büyük ihtimalle aldım. Modric anlaştm ama 1 AB dışı oyuncu kuralına takıldım Alınan oyuncuların profilleri birazdan gelecek İnter gibi paramız olmadığı için kelepir oyunculara yöneliyoruz transferde Maicon 30'a sattı ben İnzaghi-emerson-brocchi satmaya çalışıyorm son çarem KAKA onu yollayabilrim takımdan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Seria A bu iddia ile çalkalanıyor ;

Suazo Juve'de mi ?

İşte , bu iddia Seria A'nın üstüne bomba gibi düştü . İddialara göre Suazo'nun menajeri Juventus ile anlastık demesi , transferin olasılıgını konusuyor .Ancak bunun son çare olarak görüldügü , Tek engelin ise Juve taraftarı olması konusuluyor...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quaresma iyi transfer olmuş ama M.Fernandez'i alsan daha iyi olurdu sank
    i...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cruz Lazio'da , Crespo Chelsea'ya Döndü

Ricardo Cruz 5.000.000 € karşılığında S.S. Lazio'ya verilmiştir.
    Hernan Crespo ise kiralık sözleşmesi fesh edilerek Chelsea'ya gönderilmiştir.

2 Futbolcuyada geri kalan futbol hayatlarında başarılar dileriz.

Ayrıca Defans oyuncumuz Maicon'un Arsenal'e transferi an meselesi olduğunuda taraftarlarımıza bildiririz. Arsenal'in Maicon'a teklif ettiği rakam ise 33.000.000 €'dur.

İnternazionale Yönetimi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan kulubu olarak Fransanın 3 önemli genç oyuncusunu transfer ettik.

1. Mamadou Sakho için herhangi bir Bonservis ücreti ödemedik yetiştirme bedeli olarak 450.000 Pound ödendi. Defansın solunda ve ortasında oynayabilen son derece güçlü bir oyuncu

2. Andre Ayew için bonservis bedeli ödenmedi. Yetiştirme bedeli olarak 800.000 Pound ödendi. Sol kanat ve Forvette oynama özelliği olan bir oyuncu

3. Mamadou Sankhare için bonservis bedeli ödenmemiştir. Yetiştirme ücreti olarak 300.000 Pound ödendi. Defansif Ortasaha olarak kullanacağımız oyuncu henüz 17 yaşında ve çok güçlü

Bojan Krkic 1 Seneliğine kiralanmıştır.

Belçikanın Standart Liege takımından son derece makul fiyata aldık Defour'u kendisini devre arasında en az 10 milyon Pound'a elden çıkarabilirim.

Deivid de Souza aldığımda Alican ve Serkan dalga geçmişlerdi ama Deivid benim oyunlarımda hep kilit rolda oynattığım bir oyuncu

Romen Oyuncu Nicolea Dica 'da bu sezon sıkça faydalanacağım oyunculardan bitanesi

Daha öncede belirttiğim gibi Mamadou Sakho

DMC olarak aldığım ama ilk sezonda yararlanmayı düşünmediğim Sankhare

Ortasaha Sağ kanatta oynayabilen müthiş bir genç Per Ciljan Skjelbred

Sol kanadı tamamen kullanabilen Vargas

Defansımıza 1 katkı daha yaptık ve Ajaxtan Vermealen'i aldık

çok transfer yaptım ama aldığım oyunculara bakarsanız hep 17-20 yaş arası oyuncular. ilk senemde cezalı ve sakatlıklar dışında fazla forma şansı vermeyeceğim isimler. Forvetime Huntelaar almak üzereyim. Ortasahaya Modric alacaktım fakat 1 AB dışı oyuncu hakkımı Deivid'ten yana kullandım. Sezon sonuna erteleyebilirim Modric Transferini. Ayrıca 60 Milyon Euro gibi bir transfer bütçesi olmasına rağmen kossskoca Filippo İnzaghi'ye 1 milyon euro veren Serkan'a çok teessüf etmek istiyorum Suazo çok istiyorm bakalm verecekmi Cruz'da istedim Lazio'ya sattı onu
    Last edited by KaPaLı : 23.Mayıs.2008 at 03:17

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DAVİD TREZEGUET İNTER'E Mİ ?

Bu akşam saatlerinde 2 takımın teknik direktörü bir araya gelerek görüştüğü ve Alican Kalyoncu'nun kadroda düşünmediği Trezeguet için İnter T.d Serkan Büyükgüroğlu ile uzun süren pazarlıklar sonucu 15.000.000 € bonserviste anlaştığı açıklandı.

Bakalım Trezeguet İnter'de oynamaya sıcak bakacakmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok süper gidiyor kariyeriniz. Valla transferleri merakla bekliyoruz

FORZA LİVORNO demek istiyorum Öncelikle hayırlı olsun kariyeriniz. Ben de Livorno kariyerimle birlikte sizi takip edeceğim.

Aranızda favorim Milandır..

Herkese iyi fmler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan'ın transferleri çok sıradan.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alican Quaresma transferi mükemmel olmuş tebrikler.Bende Milan'ın transferlerini beğenmedim daha yıldız oyuncular beklerdik.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Quaresma iyi transfer olmuş ama M.Fernandez'i alsan daha iyi olurdu sank
    i...
    Zaten ilk önce Matias Fernandez'e baktım , Çok büyük bir ücret istediler bnde vazcaydım

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

milan bu kariyeride götürür transferlerinin yararlıolacağını düşünüyorum çünkü yıldızlar 1-2 yıl sonra kara delik oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Milan'ın transferleri çok sıradan.
    Kadrom iyiydi zaten aldığım oyuncuları genelde genç aldım genelde zaten yaşlı oyuncu hep milanda

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan = Huzurevi gibi birşey zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ajax'ın ve Hollanda Milli takımının Golcu oyuncusu Klass Jan Huntelaar bugün basın mensuplarına açıklama yaparak Milan'a gitmek istediğini söyledi. Daha önce Milan ve Ajax takımları Huntelaar için çok kez bir araya gelmişler ama görüşmelerde sonuç çıkmamıştı. Son teklifte Ajax kulubuyle anlaşıldığı öğrenildi şimdi oyuncunun kararı bekleniyor. Golcu futbolcu son söylentilere göre Milan kulubune her an imza atabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun büyük ihtimal sende Huntelaar ama bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transferlriniz hayırlı olsun ama Milanın transferleri beğenmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu kariyere eğer 3 sene falan devam edecekseniz bence Milanın transferleri çok güzel o oyuncuları 2 sezon sonra deli paralara alırsınız anca ama 1 senelikse kariyeriniz o zaman gereksiz olmuş çoğu, Quaresma transferi güzel olmuş Juve için bence Lubos Kalouda yı da alternatif olarak alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

milan cok genc bı kadro kurmuşş...ilk sezon ıcın kumede kalmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Milan'ın transferlerini beğenmedimFavorim Serkan...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bu kariyere eğer 3 sene falan devam edecekseniz bence Milanın transferleri çok güzel o oyuncuları 2 sezon sonra deli paralara alırsınız anca ama 1 senelikse kariyeriniz o zaman gereksiz olmuş çoğu, Quaresma transferi güzel olmuş Juve için bence Lubos Kalouda yı da alternatif olarak alabilirsin
    Zaten iyi kadroma genç oyuncu arıyodum Darülaceze gibi takımım varda

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    milan cok genc bı kadro kurmuşş...ilk sezon ıcın kumede kalmalı
    Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Milan'ın transferlerini beğenmedimFavorim Serkan...
    Yaa takımım çok yaşlı ondan gençlere yöneldim zaten bakarsanız hep defansın ortası ve kanatlara. Favalli - Cafu - Serginho - İnzaghi - Emerson benim takımdan yollamak istediğim oyuncular yaşlı oyuncu istemiyorum takımda

aynı isim benim kariyerimde vardı fakat 3fark vardı;italya değil almanya,ortak kariyer değil %100 benim imalatım,FM 2008 değil FM 2007

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Juve'nin Quaresma transferi süper eğer doğru komutlarla oynatılırsa en az 30 asist yapar..

evet quaresma transferi süper olmuş ama biraz pahalıya almışsın ben daha ucuza almıştım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her yeni oyun açıldıgında kulübün satıcagı fiyatlarda aşagıyukarı bir azalma yada yükselme imkanı oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

basarılar hepınıze ınter ve mılanın yanında juve bıraz kucuk kalmıs ama yınede alı bıseler yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    basarılar hepınıze ınter ve mılanın yanında juve bıraz kucuk kalmıs ama yınede alı bıseler yapar
    İnşAllah mustafa abi hedefimiz Şampiyonluk...

hakeden olsun şampiyon

Nesil
    2007
    Yer
    .

İsmail abi transferde coşmuş.Alican'dan da transfer bekliyoruz.Herkese başarılar dilerim.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koevermans oLmadı , Trezeguet ile görüşmeler sürüyor , İnzaghi İmza'ya bekleniyor.

İnter'de sıcak saatler. Cruz , Crespo , Adriano gibi golcüleriyle yollarını ayıran inter, Koevermans'a teklif götürmüş ancak Koevermans bu tekllifi geri çevirmişti. İbrahimovic'in yanına uzun boylu bir forvet isteyen Serkan Büyükgüroğlu, B planı Trezeguet'i devreye soktu. Alican Kalyoncu ile bizzat kendisi görüşen Sinyor Serkan, bonservis bedeli olarak 15.000.000 € da anlaşıldığını medya mensuplarına açıklamıştı. Bakalım Trezeguet Juventus'u bırakıp ezeli rakipleri İnter'e gidecekmi ? Bu transferin gerçekleşmesini çok isteyen Sinyor Serkan, İbrahimovic ve Patrick Viera'yı da devreye soktu. Tez zamanda bu transferi bitirip forvet transferine son vermeyi amaçlıyor.

Bunun yanısıra gizliden gizliye Milan'lı yöneticilerle irtibatta olan Sinyor Serkan'ın yardımcısı Emre Şahin (Fernandez) İnzaghi ile %99 anlaştıklarını eğer bir aksilik çıkmaz ise şu anda Londra'da tatil yapan İnzaghi'yi 1 hafta içinde Milano'ya beklediklerini açıkladı.

Fotomaç

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri