Ben Hector Cuperi istiyorum.
Ben Hector Cuperi istiyorum.
Yaser'den sonra isaksson ile ön anlasma yapılmış...Ntvspor söyledi..Tekrarını saat başı haberlerde bakabilirsiniz..
Hakan şüküre jubile teklif edilmiş..
İNTERNETHABER /ÖZEL
Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.
Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi.
Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.
Hangi Teknik Direktör'ün görüşü alınarak yapılan bir transfer acaba?
Eğer gerçekten anlaşıldıysa Galatasaray iyi iş yaptı gibi duruyor ama en azından yeni gelecek teknik direktör'ün transfer için görüşlerini bekleselerdi.
Yalan habere benziyor Galatasaray Mehmet Yıldız'ı alsaydı ortalık yıkılırdı.Resmi sitelerde haber varmı?
Yahu Aydını nereye veriyorlar..Bu haber kolpadır merak etmeyin..
Adnan Sezgin kendisi söyle demişdi..Aydın 2.Arda olacak demişdi.
Baskan bile eniyi transfer Aydın olacak dedi...
Anılı vermeleri normalde aydında hata yapmazlar..Kolpa oldugu belli..Hem öyle sey olsa bülent uygun biraz önce nvtsporda söylerdi..Yeni hocaya göre hareket edecez diye yöneticiler acıklamada yaptı...
Mehmet yıldız suanki bize uygun forvet degil..Onun görevini Nonda çok iyi şekilde yapar..
Aydın kaç tane Mehmet Yıldız eder.O kadar parayı verip üzerine Aydın olmadı bir de Anıl'ı mı verecekler gülerim buna.
Artık yüz kere söylüyorlar.BJK borsaya bildirmeden görüştüğünü oyuncu alamıyor yalan haber yazmayın, Feer'i bilmem ama GS'nin içini çok iyi bildiğimden Galatasaray'da bu işi 3 kişi götürüyor ve o 3 kişi dışarıya tek kelime bile sızdırmadığı sürece onların ağzından duyulmadan denilen her şey atmasyondurDurun daha Deco'nun peşine düştük birazdan yakalarız.Kaynak Fotomaç ya da Fanatik ya da Fotospor muydu,sabah ilk işim gülmek için transfer haberlerini okuyorum.Ama bu günün bombası Mehmet Yıldız'dan çok Rebrovdu
:
Adnan Polat bu sezonun en iyi transferinin Aydın olacağını söyledi...asparagas
Üstelik Adnan sezgin kolay kolay yerli oyuncuda hata yapmaz.Yerli oyuncudan çok iyi anlıyor..
Sivas M.Yıldız ı satmaz Gs Aydın ı vermez..
Last edited by xerenx_91 : 22.Mayıs.2008 at 19:54
Mehmet yıldızın yapacagı işi nondada yapar..Bize Kone türünde bir forvet lazım..Neyse nasıl olsa yalan haber
![]()
Biraz önce Bülent Uygun NTVSpordaydı Mehmet Yıldız transferi olsa söylerdi
Aklı EURO 2008'de
Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, basında hakkında çıkan transfer haberlerinden sıkıldığını belirterek, "Şu an sadece 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne konsantre olmak istiyorum. Zaten Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşmem var, benim için öncelikli olan Galatasaray" dedi.
Arda Turan, menajeri Ahmet Bulut kanalıyla yaptığı açıklamada, basında sürekli kendisi hakkında transfer haberleri yapıldığını kaydederek, "Transfer haberlerini duymaktan sıkıldım. Şu an sadece 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne konsantre olmak istiyorum. Tek düşüncem Milli Takım'ın şampiyonada başarılı olmasıdır. Milli Takım'ın şampiyonada başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum" dedi.
Galatasaray ile 2011 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan Arda Turan, "Benim için öncelikli olan Galatasaray. Eğer Avrupa'ya transfer olma durumum olursa tabii Galatasaray'ın menfaatleri de benim için çok önemli. Hayırlısı neyse o olsun. Ama ben şu an için transferi düşünmek istemiyorum. Beni transfer etmek isteyen takım var mı onu bile bilmiyorum. Benim tek düşüncem, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmasıdır" şeklinde konuştu
çok yetenekli ve genç bence 1-2 yıl sora gitmeli avrupaya
Arda şu anda 21 yaşında, 1-2 yıl daha beklerse yaşı daha da ilerlemiş olacak. Ve o zaman "genç" olarak anılmayacak avrupada, şimdi gördüğü ilgiyi göremeyecek bence. Eğer gidecekse bu şimdi olmalı, kendisi içinde çok iyi olur..
Lig Tv’de 19:00 haberlerinde Mehmet Yıldız ile yapılan bir röportajı gösterdi. Adam seneye de Sivasta kalacağım dedi
Yarin Isaksson Transferi aciklanacak diye duydum dogrumu?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Yaserden sonra İsaksson ilede ön anlasma yapılmış..Ntvspor sürekli söylüyor..Ziya acıklamayı bizde bekliyoruz çatladık..Yönetim diger transferler için hemen acele etmezler bence..Hoca belli olsun ciddi calısmalar baslar
inşallah isaksoon gelir çünkü süper kaleci ve kariyerini canlandırmaya ihtiyacı var
Ardanin yeri mutlaka dolur, merak etmeyin. Bize bir Mendieta lazim
inşallah isaksson gelmiştir.super kaleci.iyi bi transfer olacak
Galatasaray Yönetimi teknik drektörü yokken transfer yapıyor. Bu yanlış bir davranıştır. Teknik drektör belki bu oyuncu alınırsa bunların hiçbirini istemyecek. Bana göre Galatasaray yönetimi özellikle yabancı transferi için teknik drektör geldikten sonra yapması gerekiyor.
G.Saray'da Sammer sesleri
Galatasaray'da teknik direktör arayışı mutlu sonla noktalanmak üzere;
Sarı-Kırmızılı yönetim Feldkamp'tan sonra aynı ekolünü sürdürmek düşüncesiyle, Alman futbolunun yükselen değeri Matthias Sammer'i göreve getirmek için kolları sıvadı. Başkan Adnan Polat'ın bu yüzden gizlice Almanya'ya giderek ünlü teknik adamla başbaşa saatlerce konuştuğu ve büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.
Sammer'in GSaray'ın teklifine son derece sıcak baktığı ve Almanya'daki dostlarına "Ben başkan Adnan Polat ile görüştüm ve şartlarımı sundum. Ekibimle beraber hazırım ve Galatasaray'dan haber bekliyorum" dediği öğrenildi. Sammer'in bu açıklamasından sonra bu anlaşmanın gerçekleşmesinin sadece G.Saraylı yöneticilerin görüşüne kaldığı açıklık kazanırken, yöneticiler Brian Laudrup ve Deschamps ile yaptıkları temas sonrasında Sammer konusunda karara varacaklar.
Matthias Sammer, Bundesliga'da 2000-2004 yılları arasında Borussia Dortmund ve 2004-05 sezonunda Stuttgart takımlarını çalıştırdı. Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.
23.05.2008
Kaynak : Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul DHA
Kadir Çetinçalı haberi, doğruluk payı vardır..Gs yönetimi ile arası çok iyi
,Sammer iyi bır secim dortmund’da göze hos gelen bır futbol oynattı ozellikle ilk iki sezonda buyuk ivme katettiler
2 yıldır İsaksson aşağı Isaksson yukarı.Kaç maça çıkmış ki bu adam City'de.Doğru bir transfer olmayacağı kanısındayım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Transfer müjdesi
Adnan Sezgin bir oyuncu ile anlaştığımızı ve yeni transferin heyecan yaratabileceğini söyledi
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederken, isim vermeden, bir oyuncunun transferini bitirdiklerini, bir oyuncunun transferini ise bitirmek üzere olduklarını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin bugün piyasaya çıkan şampiyonluk özel sayısında röportajı yer alan Adnan Sezgin, ''Şu anda açıklamayacağım ama, bitirdiğimiz bir, bitirmek üzere olduğumuz da yine bir transferimiz var. Haziran ayını bekliyoruz. Ayrıca görüşmekte olduğumuz 5-6 oyuncu var. İhtiyaçlarımız ve isimlerimiz belli. Bizzat gidip görmek istediğim 1-2 oyuncu var. En azından son iki maçlarını tekrar izleme ihtiyacı duyduklarım var'' dedi. Sezgin, geçen sezon Lincoln'ün transferiyle taraftarların heyecanlandığını ve bu yıl da böyle bir heyecan yaşatıp yaşatmayacaklarının sorulması üzerine, ''Yaşanabilir. Bizim işimiz belli olmaz'' cevabını verdi.
-''BAŞARILAR, MALİ SIKINTILARI AZALTIR''-
Galatasaray'ın başarılar kazandığı sürece mali sorun yaşamayacağını anlatan Sezgin, başarıların mali sıkıntıları azaltacağını vurgulayarak, ''Galatasaray başarılı olduğu sürece, şampiyon olduğu sürece, hele hele Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı sürece, futbol yapısının gelir gider dengesi hemen hemen birbirini tutar. Mesela geçen sezon şampiyon olamamakla 10-15 milyon avro zararımız oldu'' dedi.
Galatasaray'ın parasının çok değerli olduğunu belirten Sezgin, ''Galatasaray'ın parasını kendi paranmış gibi düşünüp harcaman lazım. Biz mümkün olduğunca, Galatasaray'a en az yük getirecek şekilde istediğimiz adamları kadroya katmaya çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA
Yaseri aldık diyecekler neresi taraftarda heyecan yaratacaksa![]()
Yaser Yıdlzı kesin![]()