1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

U-16 hakkinda bisey solemek istiyorum mesela U-17 turnuvasi olan Karadeniz oyunlarina gecen sene U-16 takimimiz ile gitmistik bizde U-16 en az U-17 kadar onemli gibi duruyor. Bazen oyuncu8lar iki takima rasinda gidip geliyor. Ozellikle takimin en iyi ismi denebilicek Berkin Arslan'nin oyundan cikarilmasi bence hata olur cunku kendisi gelecek sezondan itibaren buyuk olasilikla U-17 oyuncusu olucak belki paf liginde bile sans bulabilir alt yapida ciddi anlamda gelecek acisindan beklentiler var ondan.

Aydin Yilmaz bugun Umit Milli Takimizin olimpiyatlara hazirlanan Italya U-23 karsisinda en iyi oynuyan ismi idi, gercekten cok guzel bi gol atti ve toplu veya topsuz cok iyi performans srgiledi, cok iyi calisti. 2-1 yenildik ama 9 kisi kalana kadar macin kontrolu bizim elimizde idid gercekten yengiyi hak etmediler bugun cunku Italya resmen bizi izledi. Aydin bence bundan sonra hazirlik kampinda da ciddi sekilde takip edilmeli profilinde ciddi degisiklikler olabilior gelecek sene Galatasaray'in en onemli isimlerinden olabilir.

Aydin icin CA olarak 120 hatda 125 bile ciddi anlamda dusunulebilinir. Baris Ozbek'e kiyaslaninca bence eksikleri yok artilari var mesela 1-2 sene sonra da boyle gelismeye devam ederse Arda'dan bile daha buyuk yerlere gelebilir teknik anlamda Arda kadar iyi olmasa da cok da geride degil ozellikle fiziki anlamda cok onemli artilari var. Bazi ozelliklerinde degisiklikler yapilmali. Benim dusuncem sole:

Compsure: 14
    Creativity: 11
    Decisions: 10
    Flair: 16
    Off the ball: 14-15
    Work Rate: 14-15
    Strength: 11-12
    Stamina: 11-12
    Agility: 14-15
    Long Shots: 11-12
    Crossing: 12-13
    Dribbling: 14
    Finishing: 10-11
    First Touch: 13
    Passing: 12
    Technique: 15

Baris Ozbek'e gelince editorden bakarsaniz ozellikleri gayet uygun duruyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aydını bende izledim bence cesareti kesinlikle çok yüksek bir değerde olmalı.ayrıca çok tehlikeli driblingler yapıp kalenin ya da oyuncunun üstüne üstüne gidebiliyor.

çok iyi top sürüyor ancak arda kadar teknik biri değil.
    agility iyi 15 olabilir hatta 16.topsuz alan 15 olabilir rakibi iyi yıpratabildiğini gözlemledim oyunu iyi açıyor.

bence teknik 14 ya da 15 dribling 16 olmalıdır diye ümit ediyorum.

c.a. sı 120 olabilir gibi.p.a.sına bir şey diyemicem.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    aydını bende izledim bence cesareti kesinlikle çok yüksek bir değerde olmalı.ayrıca çok tehlikeli driblingler yapıp kalenin ya da oyuncunun üstüne üstüne gidebiliyor.

çok iyi top sürüyor ancak arda kadar teknik biri değil.
    agility iyi 15 olabilir hatta 16.topsuz alan 15 olabilir rakibi iyi yıpratabildiğini gözlemledim oyunu iyi açıyor.

bence teknik 14 ya da 15 dribling 16 olmalıdır diye ümit ediyorum.

c.a. sı 120 olabilir gibi.p.a.sına bir şey diyemicem.
    Evet Bravery unutmusum 13-14 hat da duruma gore belki 15 bile olabilir oda.

PA konusunda benim tahminim belki fazla iddiali olucak ama gostericegini dusundugum performansa gore (sakatlanmasa eger) cikan ilk yama da ya -9 PA verilicegi ya da 160+ set PA verilicegi yonunden ama su asamada bu konuda Omer abi tarafindan bi degisiklik yapilcaigini pek sanmiyorum. Abdullah Avci onun icin gelecek sene Galatasaray'da ilk onbirde sans bulursa A milli takima bile yukselir demisti. Off the ball da 14 verilen Arda kadar olmali en az hatda bence bu konuda Arda'dan daha basarili oldugu icin 15 dusunulebilinir. Arda'nin teknigi 17-18 bu durumda Aydin icin 15 oldukca uygun bi deger.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Compsure: 14
    Creativity: 11
    Decisions: 10
    Flair: 16
    Off the ball: 14-15
    Work Rate: 14-15
    Strength: 11-12
    Stamina: 11-12
    Agility: 14-15
    Long Shots: 11-12
    Crossing: 12-13
    Dribbling: 14
    Finishing: 10-11
    First Touch: 13
    Passing: 12
    Technique: 15

Baris Ozbek'e gelince editorden bakarsaniz ozellikleri gayet uygun duruyor bence.

CA oldu 135 bu soyledigin ozelliklerle...

Mesaj Yetkileri