1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Ömer abi,Mehmet Güven hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Yıllardır çeşitli kademelerde milli takımda ve gsde sayısız maçını izledik.Sanırım oyunda pa'sı 140.Bu seviyeye ulasacagına inanmak istiyorum ama bence zor gözüküyor biri bana izah etmeli nsl olucak bu
    Sakatlıktan dolayı gündemden düşmüş te olsa gelecek için en güvendigim isimlerden biri Ugur Uçar genel olarak oyuncu degerlendirmelerini çok yerinde bulsam da kendi adıma birtek Ugur'un potansiyeli konusunda biraz cimri davranıldıgını söyleyebilirim.
    Buarada Hasan Şaş'a hatta Arda'ya ppm olarak dwells on ball eklenebilir.
    Mehmet konusunda ben de pek umitli degilim. Galatasaray'a pek uymayan bir oyun stili var ve ozellikle top rakipteyken hic etkili degil. PA'da indirim yapildi.

Ugur'un hem CA hem de potansiyelinde gelisim yapildi.

Arda'ya dwells on ball PPM ekleme konusunda tereddutluyum. Etrafindaki oyuncular bos alanlara kosular yaptigi takdirde Arda takim arkadaslarini goren ve gerektiginde tek pas oynayan bir oyuncu. Ne zaman ki Galatasaray forveti statik kaliyor veya bekler bindirme yapmiyor o zaman Arda topla fazla oynamaya basliyor. Genel olarak forvetin yeterince hareketli olmamasindan kaynaklanan bir oyun yavaslatma bence.

Transfer haberlerine gore Galatasaray gelecek sezon hareketli forvetleri kadroya katmaya ugrasiyor bu da Arda'dan pas almak icin hareketlenen oyunculari cogaltacaktir.

Hasan'da bu PPM ekliydi. Neden silinmis bilmiyorum ama tekrar ekledim.
    Last edited by perpetua : 25.Mayıs.2008 at 20:39

Mesaj Yetkileri