Ali Juve'nin kdrosunda bence daha kaliteli stoperler olması gerekirdi. O kadar para kazandım. İnsan bir tane mükemmel bir stoper alır takıma.
Ali Juve'nin kdrosunda bence daha kaliteli stoperler olması gerekirdi. O kadar para kazandım. İnsan bir tane mükemmel bir stoper alır takıma.
Bir Dost
Hellbells
Umut abi haklı olabilirsin.Ama Legrotaglie gerçekten kaliteli ve onunla çok maçlar kazanacagız.Genelikle avrupa dan iyi bir stoper çıkmıyor ya da çok pahalı.1 tane yabancı konteyanı oldugu için vazgeçtik...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Transferlerde en akıllıca davranan Juventus olmuş. Favorimdir..
Ayrıca Inter'in transfer politikası çok yanlış bence, takımı gereksiz futbolcularla doldurmuş..
Ben Serkan'ın transferlerini begendim ve bir o kadarda kıskandım![]()
Alican bencede kaliteli bir sptoper almalıydın kesin sıkıntı yaşarsın
Siz isteyin yeter ki.Stoper arayışlarına başladık...
Alican Garay'ı getir.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Defans için Udinese'den Felipe'yi alabilirsin 5 M'ye.Gelecek sezon zaten Criscito geliyor.Defansta geçit vermezsin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bana AB dışı olmayacak kaliteli bir stoper lazım buldumda![]()
Zapata'yı al Alican.
Alacagım stoper AB Dısından olmayacak
Nestayı,Rio Ferdinand'ı,Terry'i,Barzagli'yi al Alican![]()
Merakla bekliyoruz![]()
Bence Alican stoperini İtalya Ligi'nden aldı.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Stoper Arıyorsan Arjantin ve İtalya'dan alabilirsin..
Hadi Alican kimi aldın söyle artık![]()
Alican hangi stoperi aldın merakla bekliyoruz..Hepinize basarılar![]()
Ajax'ın ve Hollanda Milli Takımının Golcu oyuncusu Klass Jan Huntelaar 13 Milyon Pound ücretle Milan Kulubune dahil edilmiştir. İnter ve Juventus takımlarıda oyuncuyla ilgilenmişti fakat oyuncu Milan takımını tercih etti. Manager'iyle yanyana oturan Huntelaar Manager faktörünün çok önemli olduğunu ve Milan'a başarılar kazanmak için geldiğini söyledi.
Milan kulubu'nde satılık listesine konan Favalli yerine Aleksandr Tunchev kadroya dahil edildi. Stoper ve Sol bek mevkiinde oynayabilen oyuncu 475.000 Pound ücretle takıma dahil edilmiştir.
Çok yönlü oynayabilmesi sayesinde daha önce birçok kez Manager'le beraber çalışan Fellaini'de çok ucuz bir miktara kulube dahil edildi. Oyuncu Ortasahanın ortasında oynayabilmesinin yanında çok uzun boyu olmasıyla forvettede oynayabiliyor.
Huntelaar Transferi güzel ismail abi..Başarılar..
İsmail huntelaar transferin süper olmus inasllah gol makinesi olur![]()
TariboWest
Huntelaar Milan'ı tek başına uçurur
Süper Kupa İnter'in
![]()
Federico Fazio aynı zamanda İtalyan vatandaşı diye biliyorum. stoper için iyi bir alternatif hatta 11 lik adam.
(/s)
güzel bi kariyer olacak gibi görünüyor.favorim milan.ayrıca hemen hemen her kariyerde gördüğümüz transferlerden farklı transferler olması kariyerinizi daha bi güzelleştirmiş.hep aynı oyuncuların transfer haberlerini almaktan sıkılmıştımüç takımada başarılar
![]()
Felipe Juve'de
Kendisini kulübümüze Udinese'den 5.250.000 €'ya almış bulunmaktayız.Hayırlı olsun...
Sezona zorlu Roma maçıyla başlamıştık ama korktuğumuz gibi kayıpsız geçtik. 2 goldede Maldini hatası vardı DeRossi uzaktan çok güzel vurdu. Maç boyunca üstün olan taraftık kazanıp lige 3 puanla başladık. Nesta 2 hafta sakatlandı. Canizares'te kulubumuze Kiralık olarak katılmıştır.
Super Cup maçında Sevilla'yı 1-0 la geçtik ama kaleci Palop en az 6 tane %100 golumu kurtardı Kaladze kafa goluyle bizi sevindirdi Super Cup Milan'ın
Ayrıca rakibim olan inter manager'i kupayı nasıl aldığını açıklasın ofsayttan gol attı + Ligin ilk maçında haksız penaltıyla 1 puanı zor kurtardı
Süper kupayı alman gayet güzel. Rakiplerin biraz korkmuştur umarımForza Rossoneri
(/s)