Quote Originally Posted by knsyr View Post
s ile başlama etkenini bilmem ama bir oyuncunun cem baki ile oynamasıyla c.ronaldo ile oynamasındaki farkı iyi bilirim.şöyle düşünün oyuncunun pas özelliği 18 yaratıcılığı 17 pası alacak kişinin zihinsel özelliği iyi değilse o pası alamaz doğal olarak buda pas hatasına neden olur maç verilerine girdiğimiz zaman oyuncunun pas sayısı 1 isabetli pas "0" olur buda başarısız bir istatistik veridir.riquleme'yi alıp gökhan ünal ile oynatırsanız başarısı nasıl olur yoksa bir rooney ile oynatırsanız başarısı ne olur? oyuncunun başarısı yanında oynayan oyuncularlada ilişkilidir! kısacası senin ima ettiğin gibi şans faktörü bu konuda yok tamam kabul bir çok şanssızlıkla karşılaşıyoruz ama oyunun bütününü şans olarak kabul edersek nerde bizim menejerlik yeteneklerimiz ?
Oyunun bütününü şans kabul edecek nitelikte yorumlar yapmadım ben ama Drogba'dan bahsettiğim konuda bu adam ManU ya da aynı ortasaha aynı forvetlerle çıkıoyr bana da ki benim defansımın ManU dan daha sağlam olduğunu düşünüyorum üstüne üstlük Drogba'nın hava toplarını almaması için "kafa" özelliği yüksek boyu uzun adamlar tercih ediyoru defansta ancak gel gelelim maça ManU ya atmıyor bu adam o kadar gol bana atıyor.Bilmiyorum söylemek istediğimi anlatabildimmi?