Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Alem'in kralı geliyor! | Fenerbahce SK. |

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    aha adamım mehmat batdal qelmiş tebrikler bnm kariyerde çok başarılıydı atak oyuncu yap topu kafasına at 2 yıl cl kazandırdı bna tek başına tuncaya fazla vermişsin gibi ama olan olmuş senin tercihin şu taktiği koysanda düzgün oyuncu önersek yaff umsuk olduk burda
    Senin için aldım zaten ama ilk sene kiraya verdim gelişsin diye
    Sonra oynatacağım onu İlhan Parlak'la beraber oynatırım..

Kadromu ve taktiğimi koyıyım.
    Ama taktiği çözdüler gibi...
    4-4-2 gibi bir taktik arıyorum önereceğin varsa indirebilirim

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    transferler güzel ama tuncaya 21 milyon euro cok vermişsin güney amerikadan 4 futbolcu alırdın ama güzel gidiyorsun takipcinim bi de keske tuncayı geri getirmeseydin bizi bırakıp giden adamı tabii ben bir FENERBAHCELİ olarak diyorum bunu
    Herkes diyor çok para, iiyi değil diye.
    Bakalım napacak belki bizde iyi olur
    Beğenmezsem Ocak'ta satarım...

çok kaliteli bek oyuncuların vr hücum gücü yüksek ayrıca dm mevkisindede sıkıntı yaşamazsın http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59871 bu taktiği öneriyorum

kadron gayet güzel başarılar bekliyoruz senden tuncaya verdiğin paraya yazık olmuş o paraya ne adamlar alınırdı neyse aldıysan bir bildiğin vardır herhalde ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    çok kaliteli bek oyuncuların vr hücum gücü yüksek ayrıca dm mevkisindede sıkıntı yaşamazsın http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59871 bu taktiği öneriyorum
    Ama kanatlara da ayıp olmaz mı

Quote Originally Posted by scream_06 View Post
    kadron gayet güzel başarılar bekliyoruz senden tuncaya verdiğin paraya yazık olmuş o paraya ne adamlar alınırdı neyse aldıysan bir bildiğin vardır herhalde ??
    Ne bileyim iyi sandım Tuncay'ı.
    Neyse yauvv
    Beğenmezsem satacam zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir Fenerbahçeli olarak kariyerinde başarılar dilerim , inanırmısın şu güne kadar oynadığım 4-5 takıma almıştım arshavini hiç birinde tutmadı..O adamda bir problem var ama nedir çözemedim belki ona uygun sistem kurmak lazım herneyse..iyi geceler..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haydi resimleri bekliyoruz....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Devamını bekliyoruz kariyerin
    TariboWest

Bence de tuncay'a çok para vermişsin o paraya çok daha iyi bir oyuncu alabilirdin hem tuncay zamanında bizi bırakıp gitmişti.Artık onu hiç bir kariyerimde almıyorum.Ama yine de takıma bir şeyler katar.Umarım bu senede double yaparsın başarılar.

Quote Originally Posted by QsmAneLka View Post
    Ama kanatlara da ayıp olmaz mı
    hyr kanatlara hç ayıp olmaz yanlardaki mclerde kanatalara ok çıkartıp orta yapmayı sık sık yaparsan sorun kalmıyo ve alex orta mcde mükemmel oynuo

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri