ssleri daha sık koymaya çalışırsan iyi olur
ssleri daha sık koymaya çalışırsan iyi olur
kariyerini bir solukta okudum ve harikasın demek istiyorum anlatım olsun ss ler olsun performansın olsun tek kelimeyle süpersin devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Haklısın dostum biraz yavaş ilerliyorum. Ancak gündüzleri pek fırsatım olmuyor bu aralar. Akşamları da okuldayım. Ancak gece uykumdan fedakarlık edip vakit ayırabiliyorum. Ekran görüntülerini genelde gece yarısından sonra koyabiliyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ediyorum..Keyif veren bir kariyer oluyorsa ne mutlu bana. Yavaş ilerlememe rağmen ben oyunumdan zevk alıyorum. Umarım aynı şekilde devam ederim.
Yeni ekran görüntüleri geliyor birazdan...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MALDONADO: GİTMEK İSTİYORUM...!
Ligde önümüzdeki hafta evinde Atalanta'yı konuk edecek olan Livorno'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon başında Napoli takımından transfer edilen Ruben Maldonado takımda fazla şans bulamadığı için ayrılmak istediğini söyledi. Bu açıklamasının ardından Maldonado ile görüşen Halit Çelik oyuncusunun isteğini anlayışla karşıladığını belirterek; " Maldonado bizim için iyi bir stepneydi. Fazla ihtiyaç duymadığımız için onu kullanmadık. Ancak kendisi daha fazla kenarda beklemek istemiyor. Kendi kararıdır. Saydı duymak lazım. Eğer kendisine bir kulüp bulabilirse şartlara göre oyuncumuzu satabiliriz." dedi.
TATSIZ FUTBOL
Ligde üst sıraları hedefleyen iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmazken, ortaya konan kötü futbol otoriteleri şaşırttı. Rakibini yenerek aralarındaki puan farkını bire indirmek isteyen Livorno takımı maç boyunca oldukça tutuk bir futbol sergiledi. 0-0 biten karşılaşma sonunda her iki takımda puanları paylaşmış oldu.
Öte yandan İnter maçından bu yana ligde kalesinde gol görmeyen Livorno takımı böylece 5 maçtır sahadan puansız ayrılmamış oldu. Seri A'da 17. hafta karşılaşmaları ardından lige 3 hafta ara verilirken, 17 haftalık periyot sonunda Labronici taraftarları takımlarının konumundan oldukça memnun görünüyor.
İşte Seri A'da 17. hafta puan durumu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇELİK'DEN BASIN TOPLANTISI
Seri A'da ligin 17 haftalık periyodunda göstermiş olduğu performansla dikkatleri çeken Livorno teknik direktörü Halit Çelik bugün genel bir değerlendirme yapmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Takımının ligde gösterdiği mücadeleden gurur duyduğunu söyleyen genç teknik adam "kupada da Empoli'yi eleyecek gücümüz var. Buna inanmamız yeterli." dedi. Transfer sezonunun açılmasına rağmen transfer yapmayı düşünmediklerini belirten Çelik "mali durumumuz ortada, bu şartlarda kasamıza para girmesi için oyuncu satmamız bile transfer yapabilmemiz için yeterli değil. Bu nedenle oyuncularımı değerinden düşük fiyatlara sırf zorda olduğumuz için şimdilik satmayı düşünmüyorum." şeklinde konuştu.
DEFANSA TAKVİYE
Livorno takımı Sporting Cristal takımı ile sözleşmesi Ocak ayında sona eren Miguel Rebosi ile sözleşme imzalayarak defansına bir takviye daha yaptı. Ara transfer döneminde takıma kazandırmak istedikleri futbolcular olmasına rağmen buna imkanları olmadığını söyleyen Çelik "ligin 2. yarısında da onurlu mücadelemiz sürecek." dedi.
Öte yandan Seri A'da 18. haftada Roma'ya konuk olacak olan Livorno takımında Stancu şoku yaşanıyor. Antremanda sakatlanan Rumen golcünün Roma maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, ancak maçın tamamında oynamasının zor olduğu açıklandı.
ROMA ALEV ALEV
Seri A'nın 18. haftası Roma Olimpiyat stadında büyük bir sürprize sahne oldu. Roma'nın mutlak favori olarak çıktığı karşılaşmada Livorno 60. dakikada Tristan'ın yerine oyuna giren Bogdan Stancu'nun oyuna girdikten 7 dakika sonra attığı golle Roma'yı ateşe vererek evine döndü. Maçtan sonra İtalyan basını Livorno'nun aldığı galibiyetle Roma'ya ders verdiği konusunda birleşti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİVORNO'DAN BURUK VEDA
İtalya kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Empoli takımını evinde konuk eden Livorno karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasına rağmen elenmekten kurtulamadı. Maça oldukça etkili başlayan ev sahibi takım henüz 7. dakikada Diamanti'nin attığı golle öne geçip ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçı uzatmaya götürecek olan bu skoru 52. dakikada Pozzi değiştirdi. Kalan sürede tüm riskleri alan Livorno tur için gerekli iki golü bulamadı. 90+3'de Raggi ikinci sarıdan kırmızı kart görürken, hemen sonrasında kullanılan serbest vuruşta Olivera maçın sonucunu tayin etti. Maçtan sonra oldukça üzgün olduğu gözlenen Halit Çelik " En büyük üzüntümüz bizden daha iyi olmayan bir takıma elenmek ancak neticede bizim için Avrupa yolu kupadan değil ligden geçiyor." diyerek asıl hedeflerinin lig olduğu mesajını vermiş oldu.
Livorno kupadan elendikten sonra ligde hafta sonu evinde ağırlayacağı Juventus maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Last edited by celikhalit8 : 27.Mayıs.2008 at 04:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)