Uzun soluklu olur inşallah.
Başarılar![]()
Acaba Piatti'yi alan kaçıncı menajersin
Herkes Piatti'yi alıyor ne Piatti'ymiş yauuv
Şaka bi yana güzel transferler de..
Devam devam![]()
valla hangi kariyere baksam piatti ve stancu ben bıktım siz hala bıkmadınıznese gzl başlamışsın şampiyonluk bekliyoruz.
Başarılar dilerim umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evet arkadaslar güzel diyorsunuz ama mecburen almak zorundayız diğer türlü kaliteli bi forvet almak cok pahalı bu iki adam kaliteli ve ucuz mesela ben cabanası alırım ama yedek oynatacagım cünkü makaay var cabanası almaya kalksam en az 4 milyon euro ve yorumlarınız için tesekkür ederim
TariboWest
DUYURU:
Arkadaslar kariyeri takip edenler için kariyerim burdan devam ediyor diğer fazla acılan konular silindi bi karısıklık olmasın birazdan lig maclarını koyacagım
TariboWest
başarılar kardeşim bol başarılı kariyer olur inşallah![]()
Başarılar Dilerim Agovv'a elenmen kötü olmuş
kupadan elenmen kötü olmuş ligde iyi gidiyorsun
Manager Ümit Boga oynadıgı lig macı ve kupa macları hakkında acıklamalarda bulundu.İşte bu acıklamalar:
İlk geldiimde zorlandım. Cünkü memleketimden kopup buralara gelmek cok zordu. Hollanda basınında cıkan tecrübesiz gibi haberler beni cok üzdü. Ama bu beni kamcıladı. yönetime tesekkür ediyorum, istediğim transferleri yaptılar. Bana tek destek veren onlardı... Ligde ii gidiyoruz takıma taktik oturdu. Bi özelestiri yapmak gerekirse kupadan elenmemizin nedeni olarak kendimi görüyorum cünkü maca yedeklerle cıktım 11 oyuncuyu birden degiştirdim. İlerki günlerde daha ii olacagız. Artık kendimi evimde gibi hissediyorum. Burda basarılı olacagımı düsünüyorum. Beni dinlediğiniz için tesekkürler arkadaslar İyi geceler....
TariboWest
ligde başlangıç orta şekerli ama kupada alt ligden bir takıma elenmen kötü olmuş neyse inşallah toparlarsın başarılar
Ligde iyi bir başlangıç yapmışsın ama kupadan elenmen hiç iyi olmamış.
HOLLANDA LİGİ 6. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 7. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 8. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 9. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 10. HAFTA
VE 10. HAFTADAN SONRA OLUSAN PUAN DURUMU
Evet arkadaslar bir durum degerlendirmesi yapacak olursak cok ii gidiyoruz takımda hersey süper sakatlık olsa bile alternatif oyuncularımız var ayrıca bogdan stancu ve piatti her seye ragmen oynuyorlar sans buldukları zaman yazıyorlar yani ben sıkılımıyorum onları izlerken....
TariboWest
Oldukça iyi başlamışsın dostum.. Bir zamanlar Ajax fanatiği birisi olsam da sana sonsuz başarılar![]()
çok güzel gidiyorsun kardeşim sen takıma takım sana alışıyor yavaş yavaş hadi kolay gele![]()
Last edited by GeorgeWeah : 27.Mayıs.2008 at 02:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
ligde güzel gidiyorsun..başarılar..
Lige mükemmel başlamışsın tebrik ederim.Gelene gidene 5 atıyorsun![]()
Mükemmel gidiyorsun. Baştaki beraberlik zincirini kırsaymışsın daha iyi olurmuş ama bu konumunu korursan memnun olurum. Takımınla ne kadar övünsen azdır..
HOLLANDA LİGİ 11. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 12. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 13. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 14. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 15. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 16. HAFTA
HOLLANDA LİGİ 17. HAFTA
VE SEZONUN İLK YARISI SONRASI OLUSAN PUAN DURUMU
Evet arkadaslar koca bir sezonun ilk yarısını bitirmis bulunuyorum. Cok basarılı bir ilk yarı sezonu gecirdim. Takdir edersinizki maclardan ve olusan puan durumundan belli oluyor böle devam edersem beni kimse tutamaz. Sizin de desteklerinizle sampiyonluk ipini göğüsleyecegim. Artık sıra sizde yorumlarınızı görüslerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Transfere gelince bi kaleci düsünüyorum. Bana kimleri önerirsiniz??
Artık daha agır gidecegim. Aksamüstü macları oynayacagım ve ekleyecegim Bizi izlemeye devam edin!!!
TariboWest
Öncelikle tebrik ederim ligin ilk yarısını çok güzel bir puanla ve zirvede tamamlamışsın.Kaleci olarak ise Marcelo Grohe veya Costil Benoit'i öneririm.
Marcelo Grohe'yi al ama Costil Benoit'i hiç bilmediğim için bişey diyemiiiceeeem
Kolay gelsin çok süper gidiosn..![]()
İlk yarıyı güzel bir şekilde tamamlamışsın Tebrik Ederim ...
SON DAKİKA!!!
Feyenoord sokta!!!
De Guzman büyük takımlara gitmek istediğini acıklamıstı. Ama Ümit Boga buna izin vermeyecegini acıkladı. Ama son gelişmelere göre Feyenoord a 25 milyon euro veren Roma yönetimin kabul etmesi sonucu romaya transfer oldu. Bu spekülasyonlara Feyenoord resmi yayın organından herhangi bi acıklama gelmedi.. Bunu duyan Feyenoord taraftarları kulübü faks yagmuruna tuttular. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek
FUTBOLİK Gazetesinin attıgı baslık cok dikkat cekiciydi:
İşte o yazı:
De Guzman ın transfer oldugun duyan Ümit Boga istifasını yönetime sundu. Cok kırgın oldugunu kendi fikrinin sorulmamasından dolayı bu klüpte fazla duramaycagını yönetime iletti ve bugün bir basın toplantısı ile bu kararını acıklayacagını söledi...
Sizce bu işin sonucu neye varacak???
TariboWest
İstifanla bitecek iş![]()
Basın toplantısı:
Evet arkadaslar öncelikle hepiniz hosgeldiniz. Su an cok duygusal anlar yasıyorum. Bu istifamın duyulmasından sonra bana taraftarlarımız ve arkadaslarım cok destek oldu. De guzmanın gitmesi ve ya gitmemesi beni üzmedi. bu kafasına göre yapılmıs iş beni üzdü. Ben bu takımın basında isem benim dediğim olacak ve sunu belirtmek istiyorum. Taraftarlarımız için bu yola devam edecegim ama sene sonu ne olacagı belli olmaz. Simdi sorularınız varsa alabilirim...
Futbolik muhabiri:Ümit hocam De guzmanın yerine oyuncu alacak mısın
Ü.B:Hayır yönetimle ilişkimi kestim.Bu yüzden yedek takımdan Wijnaldum u takıma aldım. Devre arası hicbir bölgeye transfer yapmayacagım..
Muhabir:Peki sizi burda kalmanızı saglayacak en büyük etken neydi?
Ü.B:Tabiiki taraftarlar. Cünkü onların forumlarda yazdıkları sampiyon olacagız, tekrar Avrupa ya dönecegiz gibi sözleri beni burda kalmamı sagladı. diğer bir etken ise bu istifa dan sonra Van bronckhorst ve Makaay yanıma geldi. Hocam bu yola beraber cıktık beraber bitirecegiz dedi. Taraftarları ve onları kıramazdım ben de kalmaya karar verdim..
Evet muhabir arkadaslara tesekkür ediyorum. İyi aksamlar....
Evet arkadaslar cok duygusal oldu ama taraftarımız için bu sampiyonlugu alacagım gercekten yönetime cok kızgın ve kırgınım lig maclarını birazdan eklerim...
TariboWest