1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: İngiltere'de Çılgın TÜRK

Threaded View

Quote Originally Posted by ljarr View Post
    çok güzel bir takım. başarılı olacağına eminim. güzel transferlerle çok başarılı olabilirsin başarılar
    TEŞEKKÜRLER SAOL ARKADAŞIM UMARIM BAŞARILI OLURSUN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim Serkan abi City hem finansal açıdan hemde kadro açısından gayet iyi bir takım.Umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.Ayrıca mutlaka 1 kaleci ve dc almanı öneririm.
    DC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KALECİ KONUSUNDA KARARSIZIM BU KALECİLER BENİ İDARE EDER GİBİ Bİ DÜŞÜNCEM VAR
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    kariyerin hayırlı olsun transferlerin cok güzel sampiyonlar ligi biletini kapmanı bekliyorum..
    İNŞALLAH AMACIM O ZATEN İLK ZEZON DA ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİNİ KAPMAK İKİNCİ SEZON DAHA İYİ İŞLER BAŞARMAK VE SONRA SONRA HEP ÜSTÜNE KOYMAK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    üç-dört mü.. neyse başarılar yanlız bu kadar transferin takıma etkisini düşün ve bazı oyuncuları sat

YA EVT OLMUŞ İŞTE BEN OLMADI DİYE ÜST ÜSTE GÖNDERİNCE BÖYLE OLDU HATTA Bİ TANESİ DAHA FAAL ONU DA İPTAL EDERLERSE SEVİNİRİM SATTIM OYUNCULARIN BAZILARINI AMA MUTSUZ OLANLAR DA OLDU TABİ
    Last edited by pascal88 : 27.Mayıs.2008 at 09:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri