1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: İngiltere'de Çılgın TÜRK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadro mukemmel olmus yahu.. basarılar kardes..

Çok başarılı bir sezon geçirmişsin dostum. Açıkcası kadronu kıskandım, malum Umarım uzun soluklu ve bol kupalı bir kariyer olur...

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Çok başarılı bir sezon geçirmişsin dostum. Açıkcası kadronu kıskandım, malum Umarım uzun soluklu ve bol kupalı bir kariyer olur...
    ee haklısın senin takımla kıyaslarsak hem maddi hem manevi açıdan altım kuru uzun soluklu olayına girmek istiyorum inşallah uzun sürer takım genç o yüzden yaş itibariyle üç dört yıl gitmek istiyorum allah sana böyle bi takım nasip etsin ama sen başarırsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Keşke ilk sırada seni görseydik ama inşallah ilerde sen iyi takım yaparsın. Yanlış anlama takımın kötü diye değil. Diğer takımlarda iyi olduğu için zorlanırsın. Bendede İng. ligi açık ve Chelsea 16. felandı. Yani ilerde çöker onlar
    keşke ben de çok isterdim ama olmadı işte çok talihsiz maçlar çıkardık çok talihsiz goller yedik gol konusunda problemimiz yok ama işte defans önereceğiniz isimlere çok ihticaım var bi kaç tane defans oyuncusu gray ı düşünüyorum bakıalım takım iyi bi transfer ücreti verirse ama bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    tebrikler gelecek yıl garanti şampiyonsun

saol arkadaşım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    çok güzel işler çıkarmışsın tebrikler..

teşekkür ederim dostum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    kadro mukemmel olmus yahu.. basarılar kardes..
    teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet arkadaşlar sezon bitti iki maç vıardı iki maçıda kayıpsız atlattık ve ligdeki durumumuz belirlendi ligi üçüncü bitirdik. orta sahaya takviye gerek yoktu ama jimenezi aldık 6 milyon euroya defansı kimi alabiliirm???? genç biri diil de deneyimli biri daha toparlıcak defansımı 11 milyon euro verdim bayerne satmadı lusio yu bu gibi isimler
    Last edited by pascal88 : 28.Mayıs.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri