kadro mukemmel olmus yahu.. basarılar kardes..
kadro mukemmel olmus yahu.. basarılar kardes..
Çok başarılı bir sezon geçirmişsin dostum. Açıkcası kadronu kıskandım, malumUmarım uzun soluklu ve bol kupalı bir kariyer olur...
ee haklısın senin takımla kıyaslarsak hem maddi hem manevi açıdan altım kuruuzun soluklu olayına girmek istiyorum inşallah uzun sürer takım genç o yüzden yaş itibariyle üç dört yıl gitmek istiyorum allah sana böyle bi takım nasip etsin ama sen başarırsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
keşke ben de çok isterdim ama olmadı işte çok talihsiz maçlar çıkardık çok talihsiz goller yedik gol konusunda problemimiz yok ama işte defansönereceğiniz isimlere çok ihticaım var bi kaç tane defans oyuncusu gray ı düşünüyorum bakıalım takım iyi bi transfer ücreti verirse ama bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol arkadaşım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar sezon bitti iki maç vıardı iki maçıda kayıpsız atlattık ve ligdeki durumumuz belirlendi ligi üçüncü bitirdik. orta sahaya takviye gerek yoktu ama jimenezi aldık 6 milyon euroya defansı kimi alabiliirm???? genç biri diil de deneyimli biri daha toparlıcak defansımı 11 milyon euro verdim bayerne satmadı lusio yu bu gibi isimler
Last edited by pascal88 : 28.Mayıs.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)