İşte o enterasan maçlardan biri. Bol gol attık bol gol yedik üzgün olduğum defıansıma takviye yapmam gerektiğini demeçlerimde söylediğim bir maç.

En üzüldüğüm maçlardan biri. Talihsiz bi mağlubiyet.

Bütün önemli takımlara karşı iyi oyunlar sergiledik. Süper oyunlar oynadık. Hep oyunumuzu rakibe kabu etttirdik. Liverpol karşısında fırsatları değerlendiremedik.

Fulham karşısında iyi oyun sezonun en gollü maçlarından birini daha gerçekleştirdik. Mutluyuz huzurluyuz

United karşısında süper oyun ve süper galibiyet.

Arsenal karşısında her zaman olduğu gibi bsaskılı oynayan taraf bizdik ama talihsiz bi gol yenildik. Salcido sakatlanarak bizi yarı yolda bıraktı

Bu tür maçlarda hep ben yenik duruma düştüm. Ben bi atarsam rakip iki attı bu yüzden kaybettiğimiz dört beş maç oldu. Defansımızdan kaynaklanan bişiy oldu. Defansımızı daha güçlendirdiğimiz zaman bizi yenebilecek bi takımın olmadğını söyleyen yorumlar hem bizim cephemizde hemde ingiltere de dolaşmaya başlandı.

İlk önce m.united sonrada chelsea başka ne gelirki bi takımın başına ama biz bunları yendik ve chelsea takımını beklemeye başladık.maç öncesi yada maçlar öncse üzerimizde inanılmaz bi baskı yapıldı. Serkan yönetiminde bu maçları kaldırabilecek bi takım olarak bakılmayan c ity herkesi şaşırtmaya devam edecekti.

Chelsea yı bu sezon ilk defa yendik daha doğrusu ilk defa elimizden kurtulamadılar. Çok krıtik haftalarda alınan bu galibiyetten sonra arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

Shov shov shov derby deplasmanında mütiş bi oyun bojinov love şo

Bizim maça kadar aston villa iyi sonuçlar alarak geldi. Morelliydiler ama biz daha istekliydik. Zamanındayaptığımız kayıplar olmasa şimdi zirvede bizim ismimizin yer alması gerektiğini herkese gösterdik.

Her bakımdan zor bir maçtı ama love ve petrov gününde olunca böyle oluyor işte. Love ve elano maç sonunda kısa süreli sakatlık geçirdiler. Allah tan fazla uzun süreli diildi sakatlıkları

İyi birmaçtı ligin sonlarını yaklaştığımız şu anlarda bize güc veren bir maçtı.artık puan kaybına tahammülümüz yok. Mancester united le üçüncülük için çekişiyoruz. Bolton maçını bütün ingiltere basını ligde yeri garanti iki takımın mücadelesi berabera biter diye bakıyordu ama yanılttık herkesi. Rahat bir maç çıkardık.