1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: İngiltere'de Çılgın TÜRK

Threaded View

Huntelar durumu

Vagner love de takımıza büyük katkıda bulundu. Huntelarla iki si gol makinei oldular.
    32 MAÇTA 17 GOL 8 ASİST ONDA TEKNİK PATRONUNDAN BİNLERCE TEŞEKKÜRLER

Nisan ayına M.City takımı damga vurdu her yönde bütün en iyiler bu takımdan çıktı.

Eee tabi beni de boş geçmediler vermişler işte bi ödül. Ayın menejeri oldum.ama keşke birinci olsaydım da öyle gelseydi bu ödül. Neyse bu sene ki hedeflerime ulaşmama az kaldı kısmet bakalım.

Puan durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet arkadaşlar koca bi sezon bitmek üzre Yorumlarınızı bekliyorum napmalıyım nerelere transfer yapmalıyım. benim aklıma kalitelii iki defans oyuncusu daha almak ortasaham beni giötürür forvete de sizin söyleceğiniz bi geinç forvet takviye yada yaş bakımından yaşlı ama kaliteli deneyimli bir forvet almak istiyorum.hanri saviet de gelişmeye başladı. alex i aldım ortasahaya oda ilerde bi iki seneye süper oyuncu olcak piatti de gelişme beklediğim oyunculardan dediğim gibi orta sahamda bi sorun yok tek sorun defıansımda çok gol attım ama baya bi gol yidim yorumlarınızı tavsiyelerenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    *****************kasper SchmeicHEL******************************

****RİCARDS*** ******MADURO***** ******KOMPANY***** *****SALSİDO**

******HAMSİK*******

******ELANO***** *******VANDER VAART******

**BOJİNOV********* ******PETROV*****

******HUNTELAR******

İSAKSON
    CORLUKA
    LOVE
    MADUNGAYİ
    PİATTİ
    Last edited by pascal88 : 27.Mayıs.2008 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri