Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayhan'ı niye yolluyorlar ben onu anlamadım. Ayhan gibisi var mı takımda?

Sheriff Misafir

Mevkisinde en zayıf halka olduğu için.. Ayhan'dan çok daha iyi oyuncularımız var o mevkiide..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çünkü son turnuvalarda herkes sistem ve güçlü kadrolar üzerine başarılı oluyorda ondan ayrıca artık amc li sistem kalmadı alexler lincolnler tutmuyor artık son derece fiziğe dayalı tekniği çalım atmak dışında olan oyuncularla italya dünya kupasını aldı almanya en iyi futbolu oynadı 2004 te yunanistan kupayı aldı çekler en iyi futbolu oynadı

amc li sistem doğru sistem değil bu turnuvalarda ve fizik gücü güçlü isimlerden oluşmalı takımlar mehmet topal dm aurelio mrc emre mlc oynamalı amr nihat aml tuncay yada arda oynamalı santraforda mehmet yıldız olmalıydı yada halil

amc oynatmayacağını kendide biliyor ama yinede 2 tane adam alıyor ikiside oynamayacakki
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan , Mevlüt Erdinç , Ayhan Akman.

Sheriff Misafir

İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Nedved, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Hleb, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..
    Hleb Belaruslu değil mi?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Hleb Belaruslu değil mi?
    Pardon karıştı Nedved olacaktı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Hleb Belaruslu değil mi?
    Evet Belaruslu.
    Bi sorun olmuş..

Bu arada 2 kişinin çıkması gerekmiyormu ?
    Gökhan Gönül çıktı.
    Artı olarak ben olsam Mevlüt ile Tümer'i çıkarırdım.
    Eğer 3 kişi çıkacaksa 3. kişi olarak da Ayhan'ı çıkarırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör sonradan çağrıldı 27 Kişilik oldu Kadro.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ne Mevlüt ne Kazım milli takım için hazır hem tecrübesizler hem de fizik olarak hazır değiller.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kazım gönderilmeyecektir, fatih hoca ders almaz ders verir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İtalya'da Pirlo, Yunanistan'da bir ara İnter'de oynayan eleman ismini hatırlayamadım, Çeklerde, Rosicky ve Nedved, Almanlarda, Schwanstaiger, gibi teknik isimler vardı.. Teknik demek çalım demek demiyorum ama oyuncu dediğin topu kullanabilmeli.. Sadece kaparak ve şişirerek oyun oynanmaz..
    bu saydığın adamlar alex lincoln tümer yıldıray gibi değil bu 4 adamın nesli tükendi pirlo hem çok koşan hem teknik schwansteiger de öyle rosicky de öyle nedved te öyle ballackta öyle totti de öyle
    günümüz futbolunda kimse 11 kişi hücum yapıp 10 kişi savunma yapmayı kabul etmez teknik oldun diye diğerlerinden daha az koşma hakkın olmuyor artık
    Fikirlerim burada

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bu saydığın adamlar alex lincoln tümer yıldıray gibi değil bu 4 adamın nesli tükendi pirlo hem çok koşan hem teknik schwansteiger de öyle rosicky de öyle nedved te öyle ballackta öyle totti de öyle
    günümüz futbolunda kimse 11 kişi hücum yapıp 10 kişi savunma yapmayı kabul etmez teknik oldun diye diğerlerinden daha az koşma hakkın olmuyor artık
    Bu saydığın adamlardan sadece Alex koşmuyor savunma yaparken.. Tümer'de Yıldıray'da koşan oyuncular hemde tekniği yüksek oyuncular.. Futboldan hiçbir zaman (ofansif ortasaha) amc mevkiisini silemezsin.. Hücum bölgesinde hem gol silahı hemde yaratıcı güçtür.. Koşacaksın ama hem hücumda koşup hem savunmada koşacaksan bu seni 50 dakikadan daha fazla oyunda tutamaz.. İster istemez düşersin.. Bir Zidane'de bu mevkiide oynarken savunma için çok fazla koşmazdı.. Rivaldo'da, Hagi'de.. Hücumu nasıl 11 kişi yapamıyorsan savunmayıda 11 kişi yapamazsın.. Günümüz futbolunda çift ön libero(veya çok yönlü oyuncu, Marco ve Emre gibi) bir ofansif ortasaha(Yıldıray, Tümer gibi) 2 kanat(Arda, Tuncay, Kazım gibi) ve tek forvet(Nihat gibi hareketli oyuncular tercih edilir genelde) oynuyor bir çok takım hücum hattında.. Tabi bek oyuncularıda hücuma zaman zaman katkı yapıyor.. Savunmada da çabuk ve hava toplarında etkili olabilecek oyuncular tercih ediliyor(İbrahim Kaş ve Yasin Çakmak gibi).. Günümüz futbolunda taktik anlayışı budur..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Ayhan gibi bir oyuncu milli takımda yokmuş pehh kesin gitmeliii bu bir
    Emre Aşık gitmeli bu ikiii
    Mevlüt Postalanmalı bu üç
    bu 3 oyuncu Kazımdan önce gitmesi gereken isimler o yüzden Kazım kalacak ve kalmalı daaa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Terim'e Kötü Haber

Federasyon, bugün dolacak kadro bildirme süresi öncesinde UEFA'dan ek süre talep etti. UEFA hemen cevapladı: 'İsteğinize olumlu yanıt veremiyoruz'
    28.5.2008

Üst üste geldi

İsviçre ve Avusturya’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde UEFA’ya 23’er kişilik kadro bildirme süresi bugün doluyor... Bu durum şüphesiz ki, turnuvaya katılacak takımlar arasında en çok Türkiye’yi zor durumda bırakıyor. Sakatlıklar ve durumu henüz netlik kazanmayan oyuncular sebebiyle sıkıntı yaşayan teknik heyet, isteğini Futbol Federasyonu’na iletti. Federasyonun kurmayları da vakit geçirmeden UEFA’dan ek süre talep etti, Asbaşkan Şenes Erzik’ten de destek istedi.

‘Listelere ilgi yüksek’

Federasyonun, 23 kişilik kadroyu, bugün yerine yarın bildirme isteğini UEFA kabul etmedi. Süreyi uzatma talebine UEFA, Ulusal Takımlar Müsabakaları Şefi Mikael Salzer imzalı bir yanıt gönderdi. Salzer’in yanıtında, “Organizasyonla ilgili idari nedenler ve uluslararası medyanın futbol takımları liste bilgisine olan yüksek ilgisi nedeniyle, isteğinize olumlu yanıt veremiyoruz. Resmi listenin 28 Mayıs saat 13.00’e dek (TSİ) tarafımıza ulaştırılmasını talep ederiz” denildi.

Kritik karar zamanı

Kadrodaki oyuncu indirimi öncesinde gözler Fatih Terim’in vereceği kritik karara çevrilmiş durumda.
    Ay-Yıldızlı takımımızın tecrübeli hocası, kamp sürecini ve hazırlık maçlarını masaya yatırıp en doğru tercihleri yapmaya çalışırken, İbrahim Kaş, Ayhan, Halil ve Mevlüt’ün isimleri en fazla telaffuz edilenler arasında.

KAYNAK:FANATİK

Fatih Terim'in artık belirlemesi gerekirdi kadroyu resmi tarih var belirlemesi lazımdı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Herkes Kazım kesinlikle çıkmalı demiş ama anlamıyorum.

Kazım sanki çok kötü bir sezon geçirdi, hazırlık maçlarında berbattı ?

İsme göre kadro yapılcaksa tamam birşey demem ama performansa göre değerlendiriliyorsa Kazım neden çıkarılsın ?

Kimilerine göre sezonun yarısını sakat geçiren futbolcular formayı hak ediyor ama Kazım olursa milli takım başarısız olur diyorlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Fenerbahçe'de oynuyor diye olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan Zan niye çıkarılmasın 1 kişi söyleyebilirmi ? Sakatlanmadığı içinmi kalmalı ? Ofsayt kuralını bilmediği için ? veya kendisinden 20 cm kısa oyunculara kafa vurdurması ? geriye atılan topları kontrol edememesi ? Bırakın bu Gökhan Zan işlerini kardeşim ben oynadığı oyuna bakarım Emre Güngör gibi ondan daha taş gibi oynayan oyuncu varken her an beni oyunda 10 kişi bırakacak adamı niye alayım takıma. Veya oynadığı oyunla beni yakacak oyuncuyu. Kendi takımında bile Gökhan Zan için sakatlanıyo , bizi yaktı geçen sene derbide , bu sene Kayseri-Fenerbahçe maçlarında denmiyomu ? Bu sene Beşiktaş bizi İnönü'de yense belkide şampiyonluğa gidecekti. Geçen senede öyle. Hiç boşuna Gökhan'ı savunmayın Milli Takım takımdaşlık yapacak yer değil. Eğer Gökhan Zan kalsın diyosan sen tamamen Takım oyuncun olduğu için söylüyosundur başka bir MANTIK OLAMAZ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İ.Kaş, Halil ve Yıldıray cıkarılmış ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok yaa hakikaten yok artık. Kim oynyck sağ bekte Hamit 3 aydır ayağını topa vurmadı Sabri zaten sağ bek değil Colin'mi oynyck orda ? 2 metre boyuyla servet'mi oynyck ? Mevlüt kalıyo Halil çıkıyo. Yıldıray gibi ayağında top tutabilen teknik oyuncu çıkıyo.

Allah sonumuzu hayır etsin bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Halil ve Yıldıray niye çıkarılıyor orda çıkarılacak başka isimler var.Bu kadarda saçma seçimler yapılmaz ama nasıl bir düşünce var bu adamın kafasında hala çözemedim.Milleti kendine kıl ettirmek için elinden geleni yapıyor, imparator yine yaptı yapacağını.Böyle yürümez bu milli takım şampiyonadan sonra radikal kararlar alınmalı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ve üç isim belli oldu !..

Ve Terim açıkladı !.. Milli takımda 26 kişilik aday kadrodan çıkarılan son üç isim belli oldu. Almanya'da kamp yapılan otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim kadrodan İbrahim Kaş, Halil Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün çıkarıldığı açıkladı.

Bu kararı verirken çok zorlandığını açıklayan Terim "Arkadaşların kararımı basından önce benden öğrenmesini istedim" dedi. Terim, Yıldıray'ın uzun süre bizle olamadığı için ve o mevkide Arda, Emre ve Tümer gibi oyuncuların olmasından dolayı çıkarıldığını açıkladı. Sağ kanatta Sabri-Hamit ikilisine şans vereceğini ve bu yüzden de İbrahim Kaş'ın çıkarıldığını söyleyen Terim forvette de Semih ve Nihat'ın Halil'in önünde olduğunu ve bu yüzden de Halil'den vazgeçtiklerini belirtti.

Terim, Tümer'in kadrodan çıkarılmamasından dolayı gelebilecek eleştirilerle ilgili olarak, "Tümer sürekli bana soruluyor. Gruplarda oynadığımız 12 maça da bakarsak Tümer'in çok faydalı olduğunu görürüz. Tümer bizim milli takımımızda olan tek sol ayaklı futbolcusu. Ben hiçkimseyi şu takımda oynuyo diye almam."

Terim Yıldıray'ın mevkisinde çok adam olduğu için çıkarıldığını söylerken, "Yıldıray gibi bir futbolcuyu yedek tutmak istemediğim için kadroı dişında bıraktım dedi"

Terim, Emre Belözoğlu'nun bu sezon fazla şans bulamamasının bir sıkıntı yaratmayacağı şeklinde geleb bir soruya ," Emre'nin fazla oynamaması bir handikaptı ama burada iyi çalışıyor. Önümüzde daha 10 günlük de bir süre var. Kendisi daha iyi bir duruma gelecektir." dedi.

Milli takımın UEFA'ya bildirdiği 23 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Uğur Boral, Mehmet Aurelio, Kazım Kazım, Semih Şentürk
    Beşiktaş: Rüştü Reçber, Gökhan Zan

Galatasaray: Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör, Emre Aşık
    Trabzonspor: Tolga Zengin
    Newcastle United: Emre Belözoğlu
    Larissa: Tümer Metin
    Bayern Münih: Hamit Altıntop
    Middlesbrough: Tuncay Şanlı
    Rubin Kazan: Gökdeniz Karadeniz
    Villarreal: Nihat Kahveci
    Sochaux: Mevlüt Erdinç
    Last edited by batuhanry : 28.Mayıs.2008 at 14:56

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVspor u acın neden cıkardığını acıklıyor Terim. Bence de mantıklı acıklamaları duyunca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıldıray çenesinden dolayı çıktı.Demecinden dolayı çıkarıldığını tahmin ediyorum.En büyük kozlarımızdan birini kendi elimizle kadro dışına attık.Rakiplerimiz rahatlamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hepsini anlarımda Yıldıray niye?????

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Terim in acıklamalarından Tümer - Yıldıray , Mevlut - Halil ikileminde kldıgını gördüm. Fc de tercihinin Nihat - Semih olacagından Halil in geride klacagını düşündüğünü söyledi. Mevlut farklı bir oyuncu dedi o yüzden kadroda dedi.

Tümer - Yıldıray için ise; Tümeri emre oyundan cıktıgında yerine alabilecegim bi oyuncu ve takımda sol ayaklı oyuncunun azlıgı Tümer in bu yüzden iyi olacagını düşündügünü söyledi.

Kaş için zaten pek tartışmaya gerek yok. Çünkü Kaş ı dr olarak düşünmek pek mantıklı degil ki bence gercek mevkisi dc. Burada da oynayacak 2 isim %70 Servet - Zan ikilisi olacak. Arkalarında 2 Emre var onun için normal bi tercih..

Belki mevlüt yollanığ halil kadroda tutulmalıydı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sen Nihat-Semih var Halil ondan çıktı diyosan benle kafa bulduğunu düşünürüm. 4-3-3 oynycksan Halil gibi kanatta oynayabilen kafa vurabilen sert şutları olan oyuncuyu çıkarıyosan ve Tecrübesiz Mevlüt kalıyosa bunda akıllı davranış beklemem. Mevlüt bu sene 12 gol atmış küçük takımın büyük oyuncusu olmak kolaydır. Halil'de kaiserslautern'de gol krallığına yarışıyodu. Mevlüt Lyon'da olsa o kadar atabilecekmi ?

İbrahim Kaş gibi hem stoper hemde bek özellikleri olan adam çıkıyo bahane Sabri - Hamit olmasıymış. Kardeşim senin Stoperlerin çokmu kaliteli yaptıkları hatalar ortada.

Yıldıray çıkıyo bahanesi Emre - Tümer olmasıymış. Emre ne yaptı yaa nee bütün sezon ne yaptı emre ? 10 maça çıktımı ? Newcastle 50 maç yapmş 10 tanesinde oynamışmı ? Taktı Emrede emre yeter artık ya bütün sezon kenarda bile oturmamış adamı alıyosn kendi takımında 11 oynayan ve Emreden daha teknik olan oyuncuyu almıyosun.

Dalga geçiyosn Signor dalga...

Şöyle birşey söyledi ben Takıma göre oyuncu almam. aa insan evladı Emre Güngör Ankaragücü'nde taş gibi oynarken sen almıyodun Galatasaray'a geldi alıyosun hadi takım önemli değildi ? ( Emre'yi Galatasaray'ı ÖRNEK verdm yanlış anlamayın )

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yıldıray elemelerde ne zaman milli takıma cagrılsa hep sakatlanıyordu yada sakat oluyordu..Şu son dönemde yıldıray milli takıma hiçbirsey veremedi.Bu konuda terimi elestirmiyorum...Milli takımdan cıkması benide sasırttı..Hele Kaş'ın cıkmasına daha çok sasırdım..Şimdi dogruya dogru Ayhan'ın cıkmasını bekliyordum..Demekki ayhanın hem defansif hem ofansif yönünden yararlanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bence sence diye bişey yok aklı olan herkes Yıldıray'ı ve Mevlüt yerine Halil'i kadroda tutardı.Sanki muhteşem bir kadromuz varda oynadıkları ligde kendilerinden söz ettiren oyuncuları kadrodışı bırakıyorsun, nasıl bir mantıktır bu.Milli takımdan nefret etmemiz için elinden geleni yapıyor bunu da çoğu zaman başarıyor, tebrik etmek gerek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    34

3 ü'nünde Takımda Kalması Gerekiyordu.. Emre AŞIK Tümer Gibi Bir Bitik ve Mevlüt Gibi Tecrübesiz kişiler Hala Kadromuzda, Euro2008 den sonra Ayrılmak İstediğini Biliyoruz Sanırım Ayrılığını Garantilemek İçin Bu tip Kararlar Aldı.
    Last edited by Burak Duran : 28.Mayıs.2008 at 15:15 Reason: kullandiginiz kelimelere dikkat edin!

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri