Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Fatih Terim’in, Uruguay maçında ciddi hatalar yapan Gökhan Zan ile Emre Aşık’a bir hayli kızdığı öğrenildi. Bu iki oyuncu ile Emre Güngör’den birinin kadrodan çıkarılacağı öğrenildi
    Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek 20+3 kişilik oyuncu kadrosunu, yarın akşam saatlerine kadar UEFA’ya bildirmek zorunda olan milli takımımızda, Uruguay maçında üst üste hatalar yapan savunma oyuncuları topun ağzına geldi.
    Teknik Direktör Fatih Terim’in, yaptıkları iki büyük hatayla dikkat çeken stoperlerinden Gökhan Zan’ı, golden sonra hemen oyundan alarak cezalandırırken, penaltıya sebep olan Emre Aşık’a da çok kızdığı öğrenildi.
    Her iki futbolcuyu da kadro dışı kalma endişesi kaplarken, Servet’in sakatlanmasıyla son anda kadroya çağrılan ve Slovakya maçında başarılı bir performans sergileyen genç stoper Emre Güngör’ün ise Terim’in gözüne girmeyi başardığı bildirildi. Servet’in oynayabilecek duruma gelmesiyle, bu üç oyuncudan birini gönderecek olan teknik adamın, kararını yarın önce oyuncularına sonra da basına açıklaması bekleniyor.
    Öte yandan diğer iki oyuncuyu da belirleyen ancak henüz açıklamayan Terim’in, orta sahadan Ayhan, forvetten ise Mevlüt ya da Halil ikilisinden birini kadro dışı bırakabileceği vurgulandı.
    Kaynak:MyNet

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan Zan artık bitmiş. Kim ne derse desin öyle bir hatayı yapıyosa milli takım düzeyindeki oyuncu diyecek birşey kalmamıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre aşık, Mevlüt ve Kazım cıkarılmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan,Mevlüt ve Ayhan gdici gibi duruyor.
    Arkadaşlar Slovakya ve Uruguay maçlarının sadece ilk yarılarını izleme fırsatım oldu 2. yarılarda Ayhan oyuna dahil oldumu hiç?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kim çıkmalı diye yorum yapmayacağım.Fatih Terim'in tercihlerinin ne gibi sonuçlar ortaya çıkaracağını hep beraber göreceğiz.O zaman bişiler derim belki..

2. yarılarda Ayhan oyuna dahil oldumu hiç?
    Slovakya maçını seyretmedim ama Uruguay maçında 2.yarıda girdi oyuna.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.zan çıkmalı zaten sakatlanır büyük ihtimal.. Ayhan kesin gidecek zaten orta sahada çok adam var..

Emre Asik,Kazim,Mevlüt cikarilirlar kadrodan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Emre Asik,Kazim,Mevlüt cikarilirlar kadrodan.
    Aynen öyle olması gerekiyor bence de...

G.Zan'a sallayanlarıda turnuvadan sonra görmek istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Basturk un bi kac senedir milli takima hic bisey katigi yok niye halen duruyo, o da gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ayhan,Kazım,Emre Aşık gidici bence...En Doğrusuda bu olur..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Basturk un bi kac senedir milli takima hic bisey katigi yok niye halen duruyo, o da gitsin
    Demek seni F.Terim'in yerine getirsek San Marino takımından 5 yeriz

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Gökhan Zan'a sallayanların sayısı turnuvadan sonra artar, merak etmeyin..

Ayhan, Mevlüt, Kazım çıkarılmalı kadrodan..
    Last edited by uAmurat91 : 27.Mayıs.2008 at 19:01

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhan Emre Aşık kesin çıkmalı Kazım veya Mevlüt arasında karar veirr Fatih Terim ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by JoseMaurinho View Post
    Demek seni F.Terim'in yerine getirsek San Marino takımından 5 yeriz
    Ben zaten milli takim teknik direktorlugu yapmam o isi sana birakiyom

Basturk kulubunde cok iyi oynuyor ama milli takimda hic bi varligi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar G.Zan çıkmalı diyenlere harbiden şaşırıyorum.E.Aşık gider,E.Güngör gider Zan yine gitmez.Servet-Zan milli takımın stoperleri,2 2 4 eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan Zan, Ayhan, Kazım gidici gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar G.Zan çıkmalı diyenlere harbiden şaşırıyorum.E.Aşık gider,E.Güngör gider Zan yine gitmez.Servet-Zan milli takımın stoperleri,2 2 4 eder...

Yahu milli takımın stoperleri Servet-Gökhan diyorsunuzda birde geriye dönüp şu şampiyonaya nasıl katıldığımıza bakın.Zorla ıkına tıkına yediğimiz garip gollerle kendimizi zora soktuk.

Bana sorarsan Emre Aşıkta gitmeli ama Fatih Terim kimseyi bu saatten sonra çağırmayacağına göre stoperlerden Gökhan gitmeli.Ayhan'da banko gider Kazım-Mevlüt ikilisinden biride kadro dışı kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Gökhan Zan'ın milli takımın banko stoperi olduğunu kim söyledi ki ? Fatih Terim'den böyle birşey duymadık, gerek Emre gerek Gökhan hakkında..

Gökhan bu şekilde devam etsin, Milli takıma alınması bile hata olur..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Yahu milli takımın stoperleri Servet-Gökhan diyorsunuzda birde geriye dönüp şu şampiyonaya nasıl katıldığımıza bakın.Zorla ıkına tıkına yediğimiz garip gollerle kendimizi zora soktuk.

Bana sorarsan Emre Aşıkta gitmeli ama Fatih Terim kimseyi bu saatten sonra çağırmayacağına göre stoperlerden Gökhan gitmeli.Ayhan'da banko gider Kazım-Mevlüt ikilisinden biride kadro dışı kalır.
    Peki tamam Gökhan gitsin,kim oynayacak stoperde?Müdahele yapmayı unutmuş,işi gücü faul yapmak olan,ihtiyar Aşık mı?Yoksa tecrübesiz,daha hiç bir üst düzey oyuncuya karşı oynamamış,üst düzey Avrupa ve Uluslararsı maç oynamamış E.Güngör'mü.E.Güngör iyi stoperdir,Milli takımda gelecekte bankodur ama bu turnuva onun için çok erkendir.Bu turnuvaya Servet-Zan ile geldik.Bu turnuvada da onlar oynar...

Bizim burada G.Zan'ın olağanüstü stoper olduğunu falan savunduğumuz yok ki zaten.Sizin anlamadığınız nokta bu.Şu anda Servet'in yanında oynayabilecek düzeyde G.Zan var,o yüzden o oynamalı diyoruz...

Gökhan´i kadrodan cikartmak hata olur.As oynar,yedek bekler o baska mevzu ama Gökhan Zan kadroda olmali.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Emre Aşık ve Kazım kesinlikle çıkmalı!3. adam ise Mevlüt veya Ayhan olabilir.G.Zan kadrodan çıkarılcaksa biz hiç katılmayalım bu turnuvaya

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Baran'a katılıyorum. Gökhan kadrodan çıkarılsın demiyorum ben ancak banko stoper olması çok sasçma geliyor bana. Yedek olur bu performansıyla. Hiç olmazsa az da olsa tecrübesi üstün geliyor Emre'ye karşı. Bu tür turnuvalarda tecrübe en önemli faktörlerdendir zaten. Ama Gökhan bu oyunuyla Puyol olsa bir işe yaramaz..

Emre asik yada zan, Kazim, Ayhan gider bence

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Emre Aşık ve Kazım kesinlikle çıkmalı!3. adam ise Mevlüt veya Ayhan olabilir.G.Zan kadrodan çıkarılcaksa biz hiç katılmayalım bu turnuvaya
    Bu da abarti olur,Gökhan takimin ne kilit oyuncusudur,ne de en önemli oyuncusudur.Olmazsa olmazimiz degildir.Bazi yorumlarda tutarsizlik var ...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Doğru niye katılalım ki..G.Zan yok Türkiye'de..Haklısın...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Mevlüt, Kazım, Ayhan çıkarılmalı, burada katılıyorum..

Ancak 2. cümlen çok saçma olmuş arkadaşım. Bence de biraz abartmışsın olayı. Gökhan Zan olmazsa olmaz bir futbolcu hiçbir zaman olamadı zaten ama belirttiğin kadar önemli de değil. Sadece milli takımın futbolcusu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emre aşık çıksın ayhan çıksın kazım çıksın mevlüt çıksın hata etmişiz özür dileriz deyip mehmet yıldız geri alınsın
    mümkünse kaş la toraman takas yapılsın yıldıray çıkarılıp hakan şükürde olur
    aanaa daha tümerde var oda çıkıp kral çağırılsın madem 4-3-3 oynayaycaksın neden iki tane amc var kadroda
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Fatih Terim süpriz yapıp Kazım'ı kadroda tutacağına inanıyorum. Ayhan & Tümer çıkabilir. [FONT]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gokhan zan cıkarılmamalı bence. colin kazım ıse henuz alısamadı o yuzden boylesıne buyuk bir turnuvada oynaması yanlıs olur

Sheriff Misafir

Kazım niye gidiyo onu çözemedim ben Gayet iyi oynuyor adam...
    Ayhan, Mevlüt ve Tümer veya savunmadan Emre Gökhan Zan ikilisinden biri gider bence.. Öylede olmalı..

Sinan neden hep sadece güçlü ve teknik anlamda oldukça vasat isimleri kadroda istiyorsun.. Bu şekilde başarı gelmesinin mümkün olacağınımı sanıyorsun.. Toraman kadroda olabilirdi ama Gökhan Zan'ın yerine olabilirdi.. Yıldıray'ın olmaması çok büyük hata olur bu denli tecrübeli bir isim mutlaka olmalı.. Hatta Tümer'in de milli takımı ipten aldığı maçları hatırlarsak onunda çıkarılması iyi olmaz.. Alternatif olarak kalması daha sağlıklı olur.. Bence en zayıf halkalar Mevlüt ve Ayhan..

Kazım bu turnuvada izlemeyi en çok istediğim oyunculardan biridir.. Ve çıkması gereken bir isim değildir.. Umarım çıkmaz..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri