Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray'da Linderoth ile beraber tam 9 futbolcu Euro 2008 de,Avrupa da Lyon ile beraber sadece Galatasaray Euro 2008'e 9 futbolcu gondererek bu konuda 1. sırada bulunuyor.

Terim çoooooook yanlış yaptı..Tekke gibi bir forvet lazımdı bize..Kovacevic-Nihat gibi
    Last edited by Burak Duran : 28.Mayıs.2008 at 15:29

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yıldıraya çok şaşırdım ama açıklamalarında bu sistemde Yıldayı'ı oynatamacağını söylmeiş ve onun yedek kalmaya yakışmayacak futbolcu olduğundan çıkarmış.Diğerleri doğru tercih bence.Halil<=>Mevlüt,Yıldıray<=>Ayhan olabilirdi İbrahim Kaş'ın kdaroda olduğunu unutmuştum zaten

Nesil
    2007
    Yer
    34

BEN MESAJINI EDITLEDIKCE SEN HALA YAZMAYA DEVAM EDIYORUSUN!!
    Last edited by Burak Duran : 28.Mayıs.2008 at 15:30

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaray'da Linderoth ile beraber tam 9 futbolcu Euro 2008 de,Avrupa da Lyon ile beraber sadece Galatasaray Euro 2008'e 9 futbolcu gondererek bu konuda 1. sırada bulunuyor.
    Büyük başarı yani bu kadar milli takıma oyuncu gönderen bir takım Avrupa'da hezimetle dönüyor.Kim acaba Galatasaray'ı bu sıralamada 1.sıraya çıkaran?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    34

Tümer'in Olduğu Kadroda Hakan Şükür'ün olmaması Terim Ayıbıdır ki Tümer artık misyonunu tamamladı Milli Takım İçin.. Bize Koşan adam lazım Düşünebiliyormusun Tümer'in ilk 11'e çıktığını ve Cris. Ronaldo Simao Nani gibi adamların sağ açıkda oynayabildiğini?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Açıkçası ilk gördüğüdme şaşırdım ama sonradan düşündüğümde pek de hatalı kararlarmış gibi gelmedi.Yıldıray kalsaydı fena olmazdı ama...Onun yerine Kazım çıkarılmalıydı.
    Halil çok iyi bir sezon geçirmedi,ondan daha iyi sezon geçiren Mevlüt ve Semih kalmış.Bence yerinde bir karar
    Kaş'ı sağ bek olarak düşünmediği için çıkarmış kadrodan.Ama Kaş'ı stoper alternatifi olarak kadroda tutup Emre Aşık'ı çıkarsaydı da fena olmazdı.Demek ki bildiği birşey var ki Emre'ye hala güveniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Büyük başarı yani bu kadar milli takıma oyuncu gönderen bir takım Avrupa'da hezimetle dönüyor.Kim acaba Galatasaray'ı bu sıralamada 1.sıraya çıkaran?

Ne demeye calışıyorsun ? Tariz mi yapmaya çalışıyorsun ?

Yıldıray bir bakıma takımda olmaması cok büyük bir eksik degil şuanki sistemde. Terim ortasayayı Topal - Marco - Emre olarak kuracagını acıkladı. Emre Hazırlık maclarında basarılıydı. Ortasahayı yönetecek kişi olarak düşünüyor sanırım Terim. Ayhan kadrodan cıkarılır diyorduk hepimiz, ben dahil. Bu ortasahaya baktığımızda yanılmıyorsam Marco - Topal ilk 11 olacagından alternatifi yok . Ayhan ı bu yüzden tuttu sanırım.

Nesil
    2006

Halil Altıntop, İbrahim Kaş ve Yıldıray Baştürk çıkartıldı.

Halil'in çıkması dışında diğer iki isim beni şaşırtmadı. Yıldıray bir kaç sezondur kendinden söz ettiremiyor. İbrahim ise güvenilir bir isim olarak görmüyorum. Halil'in çıkış nedenini bilmiyorum.

Sheriff Misafir

Bende Halil<->Mevlüt, Yıldıray<->Ayhan olmalı diyenlerdenim..
    Neyse Kazım'ın kadroda kalması sevindirici

i.kas ve yildiray konusunda ben elestirmiyorum. I.Kas cok tehlikeli bir adam durduk yere kart goren biri bence iyi oldu. Yildiray'in cikmasina ne yanlis derim ne dogru sonucta pek birsey vermedi ama kaliteli bir futbolcu oldugu kesin ben olsam tumer'i cikartirdim bu sekilde dusunuyorsa ama tumer ve yildiray kademe olarak okadar ayrilirlar mi emin degilim.. AMA en buyuk hata Halil sen elinde boyle bir golcu varken onu nasil cikarirsin bilemiyorum yani. Forvet fazla geldiyse bence Mevlut cikmaliydi artik zaman gosterecek neler olacagini umarim cikartilan bu futbolculari aramayiz...
    crespoo sana sunu soyliyim emre ornegin icin emre agucunde bu kadar iyi bir performans gostermiyordu onun icin alinmadi. Bencede terimin secimlerinin takimla alakasi yok

Nesil
    2006

Tümer Metin, 4-3-3 sisteminde etkili olabilecek bir isim. Çünkü Emre'den sonra sol ayağını en iyi kullanabilen bir oyuncu. Tuncay bile sol kanatta oynamasına rağmen sağ ayağını kullanıyor. Bu yüzden Tümer'in solak ve duran toplardaki etkili olması nedeni ile takımda kalması doğru bir karardır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende sadece Halil i hata olarak görüyorum. Mevlüt cıkmalıydı ki hazırlık maclarında da pek katkı saglayamamıştı . Yalnız Terim yaptığı degişik secimlerin cogunda sonradan haklı cıkmıştı , umarım bunda da öyle olur. Örnegin gruplarda iken Tümer in cagırılması ve ilk 11 baslatılmasını da eleştiriyorduk ki Tümer kritik goller atmıştı. Neyse olan oldu inşAllah yine haklı sen olursun İmparator.

PESkolik biraz acarmisin ne demek istedigin pek anlasilmadi da

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu kadar milli takıma oyuncu gönderen bir takım neden Avrupa'da istediği şeyleri yapamayıp ilk turda elendi dedim.Burda rakip takımı küçük düşürücü birşey yazmadım.Son cümleyi okursanız zaten o mesajda kimi eleştirdiğimi anlarsınız.Örneğin; Emre Güngör yetenekli olabilir ancak şuan milli takımda oynayabilecek kapasitede olduğunu sanmıyorum.Ayrıca Fatih Terim Galatasaray sevdalısı olabilir ama milli takımda kadroyu oluştururken tarafsız davranmalıdır.Umarım anlatabilmişimdir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    PESkolik biraz acarmisin ne demek istedigin pek anlasilmadi da
    Terim'in Galatasaray'a kıyak geçtiğini demek istiyor sanırım..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok yerinde isimLer kadrodan çıkarıLdı. Doğrusu buydu. ÖzeLLikLe YıLdıray tercihi tam yerinde ve Terim tam gözüme girdi. YıLdıray yıLLardır bizi 10 numara diye uyutan ama hiç bir haLt edemeyen bir oyuncu. Sadece adam geçiyor, onun dışında ne goL pası verir, ne oyun kurar, ne pres yapar, ne oyunu yayar Tümer in öLüsü biLe YıLdıray dan 10 kat fazLa iş yapar.

Gökhan Zan ı eLeştirenLerde gerek cevabı aLmıştır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar milli takıma oyuncu gönderen bir takım neden Avrupa'da istediği şeyleri yapamayıp ilk turda elendi dedim.Burda rakip takımı küçük düşürücü birşey yazmadım.Son cümleyi okursanız zaten o mesajda kimi eleştirdiğimi anlarsınız.Örneğin; Emre Güngör yetenekli olabilir ancak şuan milli takımda oynayabilecek kapasitede olduğunu sanmıyorum.Ayrıca Fatih Terim Galatasaray sevdalısı olabilir ama milli takımda kadroyu oluştururken tarafsız davranmalıdır.Umarım anlatabilmişimdir..
    Anlamadım Emre nasıl milli takım kapasitesinde degil ? Cok formda bir isim ve ilk 11 bile oynayabilir. Terim in tercihi zaten zan - servet olacak ; ama Emre de ilk 11 de cıkar oynar bu kapasiteye fazlasıyla sahip bir oyuncu. Yani Emre Güngör ü Terim Galatasaraylı diye aldı öyle mi ? Dahaa neler... Emreyi 1-2 mac izleyen biri bunu demez, sanırım hiç izlemedin...

Simdi avrupada basarilar yakalamis takimlar 10 tane var zaten turkiyede bir biz yakalayamadik. Fenerbahce basari yakaladi ve onlarinda Turk olan oyuncularinin cogu takimda. Galatasaray lig sampiyonu oldu ve sonuc olarak performansa bakilarak adam aliniyor. Milli takimda oynayacak yada yedek bekleyecek Emre Gungor den kaliteli adam soylersen memnun olurum..Linderoth kac aydir oynamiyordu ama adami yine milli takima aldilar. Bence takim muhabbetini asin artik komik duruma dusuyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü ve Zan'ı da çıkarmalıydı kadrodan.

Yıldıray'ı çıkarıyor çok yanlış.Halil'i çıkarıyor o da yanlış.Mevlüt'ü çıkar kardeşim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kimi alıcak fenerbahcede başarılı kaçtane türk var?aurelio bile yabancı asıllı.h.çimşiri mi çağırsaydı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Terim yine her zamanki gibi sürprizlerini yaptı...

Çoğu kişi Ayhan Akman,Colin Kazım,Mevlüt üzerinde duruyordu.Ancak Ayhan Uruguay maçında o.sahada ne kadar önemli bir işlevi üstlenebileceğini gösterdi.En büyük sorunumuz olan oyunun iki yanınıda oynama konusunda en iyilerden Türkiye'de Ayhan,o yüzden onun kalması doğru oldu bence.Ama Yıldıray kadrodan nasıl çıkar hala aklım almıyor.F.Terim oyun anlayışını "yerden kısa paslarla topun bizde kalmasını sağlamak" olarak açıklamıştır bir çok kere.Bunuda elindeki takımda en iyi yapanlardan biri olan Yıldıray'ı çıkarıyor kadrodan.Bana göre yanlış bir seçim.Kendiyle ters düştü bence.Kazım ve Mevlüt rakibin oyunu yarı sahamıza yıktığı anlarda,öne geçtiğimiz anlarda,rakip savunmalarda oluşacak boşlukları değerlendirebilmek adına kadroda tuttu bence ve doğru sayılabilir bu hamle.Halil zaten hiç bir zaman milli takımda iyi performans gösteremedi.11'de olsun,sonradan girmiş olsun hiç bir zaman katkısı olmadı,her zamanda kadrodaydı buna rağmen.Burada da doğru bir seçim yaptı Terim.E.Aşık'ı kadroda tutmak en büyük hatadır.Adamın artık ayakları ve vücudu o kadar yavaş ki her pozisyonda faul yapıyor.Müdahalelerde geç kalıyor sürekli.Oynatacağınıda sanmıyorum zaten turnuvada,tecrübesiyle psikolosik olarak artı katar belki takıma,bundan başka faydası olmaz.İ.Kaş ise;kalsada kalmasada hataydı demezdim.Kalmadı F.Terim haklı olarak Hamit ve Sabri'yi sağ bekte oynatacağı için İ.Kaş'ın kadroda fazlalık yapmamasını istemiş demek ki.Anlaşılan Sabri yedek olacak.Bana kalırsa Hamit'i orta sahada,Sabri'yi sağ bekte kullanıp alternatifini İ.Kaş yapıp,E.Aşık kadrodan çıkarılmalıydı.Ama böyle olduğu içinde kötü oldu demiyorum...

Umarım takımımız için hayırlısı neyse o olur...

G.Zan bu takımın banko stoperidir diyorum ve G.Zan hakkında bir daha yorum yapmayacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Halil- Mevlüt olabilir hemen hemen eşdeğerdeler.Kaş'ı sağ bekte düşünmüyormuş herhangi bir Sabri sakatlığı yada cezasında sağ bekte oynaycak Hamit takım için çok kötü bir seçim olur çünkü om evkide bence verimli oynayamıyor.Kaş yerine Emre'lerden biri çıkmalıydı bence Kaş'ın 2 mevkide oynadığını düşünürsek.Ben Fm'de yedeğe DC alacağıma DRC YADA DLC alırım ki bir mevki daha kapansın.Sonuncu isim ise çok saçma Yıldıray Şampiyonlar Ligi finali görmüş ayrıca 2002'de takımı sırtlayanlardan yani uluslararası maç tecrübesi fazla olan bu tür şampiyonalar için kendini kanıtlamış bu sezonuda iyi geçirmişbiri.Ayhan oyuna çift yönlü oynuyor tamam ama 3 değişiklik hakkınız varken siz Ayhan'ı oyunu kurtarmak için oyuna alırmısınız?ben almam ancak orta sahaya girecek bir Yıldıray hızlı oynayışı top dağıtışı çalımıyla orta sahayı zorlayabilir.Ben Ayhan'ın zaten o +3'ten biri olacağını, kadroya gireceğinide pek düşünmüyorum.Açıkça söyleyeyim ben Yıldıray yerinde olsam bir daha milli takıma çağrılsam affımı isterim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Anlamadım Emre nasıl milli takım kapasitesinde degil ? Cok formda bir isim ve ilk 11 bile oynayabilir. Terim in tercihi zaten zan - servet olacak ; ama Emre de ilk 11 de cıkar oynar bu kapasiteye fazlasıyla sahip bir oyuncu. Yani Emre Güngör ü Terim Galatasaraylı diye aldı öyle mi ? Dahaa neler... Emreyi 1-2 mac izleyen biri bunu demez, sanırım hiç izlemedin...
    Uluslararası tecrübeden bahsediyorum ben.Mesajı anlamak istediğin gibi okuyorsun..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Kimi alıcak fenerbahcede başarılı kaçtane türk var?aurelio bile yabancı asıllı.h.çimşiri mi çağırsaydı..
    H.Çimşir'i çağırsın diye bişey çıkmadı ağzımdan çıkmazda.Orada kadro seçiminde tarafsız olması gerektiğini yazmışım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

milli takimdan affini isterse bende o adamin Turklugunden suphe ederim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLdıray önce bu zamana kadar ne vermiş miLLi takıma onun hesabını versin, ondan sonra affı feLan düşünsün. İstikrarsız, sürekLi sakat, canı isterse oynayan adamLara ihtiyacı yok bu miLLi takımın.

Benimde amma hırsım varmış YıLdıray a ha yakaLadım ya ne varsa atıyorum içimde
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uluslararası tecrübeden bahsediyorum ben.Mesajı anlamak istediğin gibi okuyorsun..
    Ee iyide o zaman ilk defa kimse cagırılmasın milli takıma tecrübesi yok diye böyle birsey yok. 30 yasına gelmesini mi bekleyelim tecrube için ?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLdıray önce bu zamana kadar ne vermiş miLLi takıma onun hesabını versin, ondan sonra affı feLan düşünsün. İstikrarsız, sürekLi sakat, canı isterse oynayan adamLara ihtiyacı yok bu miLLi takımın.

Benimde amma hırsım varmış YıLdıray a ha yakaLadım ya ne varsa atıyorum içimde
    2002 de baya katkı yaptı ama Hayrettinciğim.. Adam son yıllarda zaten sakatlıkla boğuşup duruyor.. Bence kalması onun için bir fırsat olacaktı.. Sadece çalım değil pasları ve şutlarıda iyi bir oyuncu Yıldıray.. Her gittiği takımda el üstünde tutuldu zaten ama bir türlü sakatlıklardan kurtulamadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanlış tercihler.Özellikle Yıldıray ve Halil kalmalıydı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İ.kaş semih tolga zengin çıkmalıydı (3 kaleci çok fazla 2. kaleci bile forma şansı bulması çok zor..

Nesil
    2007
    Yer
    34

20+3 Kuralı var Arkadaşlar Kaleci'nin Çıkması Söz Konusu Bile OLamazdı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri