Halil- Mevlüt olabilir hemen hemen eşdeğerdeler.Kaş'ı sağ bekte düşünmüyormuş herhangi bir Sabri sakatlığı yada cezasında sağ bekte oynaycak Hamit takım için çok kötü bir seçim olur çünkü om evkide bence verimli oynayamıyor.Kaş yerine Emre'lerden biri çıkmalıydı bence Kaş'ın 2 mevkide oynadığını düşünürsek.Ben Fm'de yedeğe DC alacağıma DRC YADA DLC alırım ki bir mevki daha kapansın.Sonuncu isim ise çok saçma Yıldıray Şampiyonlar Ligi finali görmüş ayrıca 2002'de takımı sırtlayanlardan yani uluslararası maç tecrübesi fazla olan bu tür şampiyonalar için kendini kanıtlamış bu sezonuda iyi geçirmişbiri.Ayhan oyuna çift yönlü oynuyor tamam ama 3 değişiklik hakkınız varken siz Ayhan'ı oyunu kurtarmak için oyuna alırmısınız?ben almam ancak orta sahaya girecek bir Yıldıray hızlı oynayışı top dağıtışı çalımıyla orta sahayı zorlayabilir.Ben Ayhan'ın zaten o +3'ten biri olacağını, kadroya gireceğinide pek düşünmüyorum.Açıkça söyleyeyim ben Yıldıray yerinde olsam bir daha milli takıma çağrılsam affımı isterim