Yabancı oyuncuları Türkiye'ye getirmek için başka yerlerde alamayacakları rakamların verilmesini anlıyorum ama Emre Belözoğlu'na nasıl yıllık 3.5 milyon € veriliyor?
Yabancı sınırlaması mühim değil, sezon başında forma numalarını federasyon isterken oraya verilen numaralarda en fazla 8 yabancı olabilir. İstenilirse 50 oyuncuyada imza attırlır ama; sadece 8'ini oynatma hakkına sahip olur.
Newcastle'dan başka bir kulübe gitmeyeceğini belirtti.
Bence hata yapıyor o zaman.Sonuçta bu sezon neredeyse hiç oynamadı ve ayrılması gerekiyor.Ben kendisini Fenerbahçede görmek istemiyorum ama gende ayrılmalı Newcastle'den
Bombayı Vagner Love patlattı
CSKA Moskovalı golcü oyuncunun İstanbul’a gelmek için gün saydığı, Fenerbahçe’deki Brezilyalı vatandaşlarına da işte bu müthiş mesajı gönderdiği iddiaları heyecan yarattı
Efsane başkan Ali Şen’in geçtiğimiz günlerde Vagner Love’la ilgili Fotospor’a yaptığı özel açıklamada verdiği mesaj iyice netleşiyor!.. “Love tıpkı Tuncay olur. Alınması büyük iş” diyen Şen’in ardından, camiadan sızan haberlere göre CSKA Moskovalı golcüyle el sıkışıldı. Hatta Brezilyalı golcünün, Fenerbahçe’deki vatandaşlarına şu mesajı gönderdiği iddia edildi: “Ben anlaştım. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. Partnerim Kanoute veya Shevchenko olacak gibi!” Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın da yakın çevresine yaptığı konuşmada, bu hafta içinde 2 önemli transferi açıklayacağını söylediği öğrenildi!..
Fotospor
Last edited by a.arıcı-11 : 29.Mayıs.2008 at 13:04