1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

296 mesaj yazılmış buraya ama çoğu transfer haberi ya Fenerbahçe kulubü tarafından ya da oyuncuların managerleri tarafından yalanlanıyor. Bence daha sağlam ve yerinde haberleri buraya yazsanız , girip okuyanlar için de daha sağlıklı olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yönetim şu ana akdar hocayla anlaşmadı bu da transferi kilitliyor.Hocanın kim oalcağı belli olsa bence birkaç transfer açıklanabilir.Bu sezonda hoca+transferler şampiyonadan sonraya kalırsa yeni sezon pek iyi geçecek görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bizim transferler konusunda dediğin gibi sağlam haberler hiç çıkmıyorki ne yapsınlar
    Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde
    Fotomaç'ı hazırlayanlar o yazıları yazanlar geceleri nasıl uyuyorlar merak ediyorum zaten.

Mesaj Yetkileri