İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bugün işlerim vardı malesef bilgisayar açmaya fırsatım olmadı. O yüzden sadece 2 maçın ekran görüntülerini koyabiliyorum. Yarın ve hafta sonu bu açığı kapatmayı düşünüyorum. Kusura bakmayın
SEZONUN EN GÜZEL FUTBOLU
İtalya kupası birinci turunda elendiği Empoli'yi evinde konuk eden Livorno rakibi karşısında adeta gol şov yaptı. İlk 45 dakikada Olivera ve Stancunun golleriyle farka giden ev sahibi ekip ikinci yarıda 3 gün sonraki Cagliari maçını da düşünerek tempoyu düşürdü. Maçın son dakikalarında Pozzi karşılaşmanın sonucunu belirlerken maçtan sonra bir basın toplantısı düzenleyen Halit Çelik" Kupada atamadığımız golleri bugün attık. Böylece rakibimizle hesabımızı kapatmış olduk, şimdi Cagliari maçını düşünmeliyiz." şeklinde konuştu. Öte yandan Empoli karşısında sezonun en iyi futbolunu sergileyen Livorno takımında tek hedef Cagliari'yi de yenerek 3de 3 yapmak...
FORZA LİVORNO
Ligde Siena maçı ile çıkışa geçen Livorno ligin son sırasına demir atan Cagliari'yi evinde Olivera ve Stancu'nun golleriyle geçerek rakibini bir anlamda Seri B'ye göndermiş oldu. Bu galibiyetle ligde ilk kez üst üste üç maç kazanan Livorno taraftarları alınan sonuçlardan duydukları memnuniyeti resmi sitelerine yazdıkları mesajlarla gösterdiler.
Öte yandan sezonun ortası geride kalmasına rağmen hala Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük şansı bulunan Livorno takımına İtalyan medyası büyük övgü yağdırıyor.
Reggina ve Cagliari'nin ligin dibine demir attığı Seri A'da şampiyonluk ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.
![]()