1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş
    Teşekkürler kardeşimm. Yorumlarınız benim için çok değerli. Beni daha da çok teşvik ediyorsunuz. Groningni geçerim fakat Dortmund nasıl olur bilemiyorum.

Quote Originally Posted by cekochan
    Groningen'i zorlanmadan geçersin diye düşünüyorum. Bir sonraki turda rakibin Dortmund olur ...
    Bende senin gibi düşünüyorum. Dortmundu geçersem kendimi aşacağım. Leverkusen'e yenilsem de başa baş oynamıştım. Dortmundda LEver'den çok iyi bi takım değil. Bakalım.. Değerli yorumun için teşekkürler.

Quote Originally Posted by urfAslan
    Dortmundu elersin senden UEFA kupasında final bekliyoruz...!!!
    Abi daha çok erken. Hem sade benimle olmuyor. Oyuncular bazen çok saçma oynuyorlar. Ama UEFA'da kötü futbol oynamıyoruz. Ligde saçmalıyoruz...

Quote Originally Posted by talihsizler
    Harun kardesim bu iki turu gec ceyrek finale kal bu sene için yeterli bence cünkü güclü rakipler var turnuvada
    Bakalım, gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Hayırlısı..

Quote Originally Posted by yunusgs
    Hadi göster kendini Groningen sana rakip bile olamaz.Ligde de güzel gidiyorsun tebrikler.
    Sağolasın Yunus, Ligde dün gece Fener'e kendi evim de yenildim. 10 kişi felan kaldık. Çok kötüydü. !-0 öne geçmiştim. Neyse UEFA'ya bakıcam...

Mesaj Yetkileri