Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş![]()
Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş![]()
Teşekkürler kardeşimm. Yorumlarınız benim için çok değerli. Beni daha da çok teşvik ediyorsunuz. Groningni geçerim fakat Dortmund nasıl olur bilemiyorum.
Bende senin gibi düşünüyorum. Dortmundu geçersem kendimi aşacağım. Leverkusen'e yenilsem de başa baş oynamıştım. Dortmundda LEver'den çok iyi bi takım değil. Bakalım.. Değerli yorumun için teşekkürler.Originally Posted by cekochan
Abi daha çok erken. Hem sade benimle olmuyor. Oyuncular bazen çok saçma oynuyorlar. Ama UEFA'da kötü futbol oynamıyoruz. Ligde saçmalıyoruz...Originally Posted by urfAslan
Bakalım, gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Hayırlısı..Originally Posted by talihsizler
Sağolasın Yunus, Ligde dün gece Fener'e kendi evim de yenildim. 10 kişi felan kaldık. Çok kötüydü. !-0 öne geçmiştim. Neyse UEFA'ya bakıcam...Originally Posted by yunusgs