Quote Originally Posted by urfAslan View Post
Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş
Teşekkürler kardeşimm. Yorumlarınız benim için çok değerli. Beni daha da çok teşvik ediyorsunuz. Groningni geçerim fakat Dortmund nasıl olur bilemiyorum.

Quote Originally Posted by cekochan
Groningen'i zorlanmadan geçersin diye düşünüyorum. Bir sonraki turda rakibin Dortmund olur ...
Bende senin gibi düşünüyorum. Dortmundu geçersem kendimi aşacağım. Leverkusen'e yenilsem de başa baş oynamıştım. Dortmundda LEver'den çok iyi bi takım değil. Bakalım.. Değerli yorumun için teşekkürler.

Quote Originally Posted by urfAslan
Dortmundu elersin senden UEFA kupasında final bekliyoruz...!!!
Abi daha çok erken. Hem sade benimle olmuyor. Oyuncular bazen çok saçma oynuyorlar. Ama UEFA'da kötü futbol oynamıyoruz. Ligde saçmalıyoruz...

Quote Originally Posted by talihsizler
Harun kardesim bu iki turu gec ceyrek finale kal bu sene için yeterli bence cünkü güclü rakipler var turnuvada
Bakalım, gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Hayırlısı..

Quote Originally Posted by yunusgs
Hadi göster kendini Groningen sana rakip bile olamaz.Ligde de güzel gidiyorsun tebrikler.
Sağolasın Yunus, Ligde dün gece Fener'e kendi evim de yenildim. 10 kişi felan kaldık. Çok kötüydü. !-0 öne geçmiştim. Neyse UEFA'ya bakıcam...