Yusuf baaşrılar dilerim bu takımdan adam olmaz ama neyse![]()
Yusuf baaşrılar dilerim bu takımdan adam olmaz ama neyse![]()
tesekkür ederim.
Sagolasin.
Sagolasin.
Sagolasin.
Sagolasin.
Sagolasin, takip et et
Riou garip bi kaleci.
Sagolasin.
Sagolasin.
Sagolasin. Adam olmaz, ama kadin olur
Tekgül Auxerre'de!!!
Yusuf Tekgül 2 yilligina Auxerre ile anlasti, genis detaylari "Auxerre dergisinde olacak".
Hazirlik Maclari
Degisik kadrolarla ciktip, ben takima Stirling maci ile geldim. Rangers macinda kadroyu ve taktigi oturttum.
Rangers Maci- Süper Melek Tamas.
Mac baslamadan soyunma odasinda oyuncularla toplandik, yönetimimde ilk maclarimiz kötü gecmisti. Oyunculardan benim, kendileri ve taraftar icin oynamalari istedim ve sonuc.
Ortasahada top tutup, hizli ataklarda Rangersi vurmakti hedefimiz. Seytan ücgeni Thomas-Kahlenberg-Pedretti sahayi domine ettiler. Thomas daha cok defansif görevleri üstlendi, Pedretti ise köprü oldu. Maca cok iyi baslamistik, ilk 5 dakikada 4 sutumuz vardi ama Rangers'de oyuna katilmisti. 30.dakikada defansin hatasinda yillarin deneyimi Darcheville maci 1-0 yapmisti. Bundan sonra bütün maca biz hakimdik, ama golü ancak 77.dakikada bulduk.
Rangers macindaki performansdan memmundum ama ileri ucta etkisiz kalmistik, bunun sebebi ise tecrübezlikti ayrica taraftar forumlarindada hemen bir forvet alinsin diyorlardi.
28.07.2007
Sabahin 4'de kalktim. düs alip, yemek yedikten sonra havalimanina dogru yola düstüm. Ucacagim yer Italyaydi, bu arada bir forvet ile görüsmeye gidiyordum. Forvetin adi Salvador Cabanas! Salvador ile uzun uzun konustuk." Auxerre'yi yeniden avrupaya götürmek icin kadroyu güclendiriyoruz" dedim. Salvador, istedigi rakamlari belli etti ve masaya oturduk. 1 saat sonra Salvador Cabanas'da artik bir Mavi Melekti!
3,2M euro'ya transfer edildi.
31.08.2007
Bu seferde Italya'dan Romanya'ya uctum. Romanya'da 3 oyuncu ile görüsmelere basladik. Bunlarda biride yildiz futbolcu Nicole Dica'di. Dica bana suan 5 takimin kendisinden yakinda ilgilendiginin altini cizdi, ama yinede benimle calismak istediginide acikladi.
Dicanin aklini takimdaki Romanyali oyuncularla cektik. Böylece onunlada anlastik.
2,8M euroya transfer oldu.
Suan transfer listemde birkac isim daha var, bekleyin ve görün
Ligte ilk macimizi Ligin krali Lyon'la yapacagiz, bu mac icin Lyon kentine yola cikacagiz.
Bu seferlik bu kadar.
P.S
Kadro böyle olacak
-----------------------Riou------------
M.Baptiste---Tamas---Mignot-------Jaures--------
----------------Pedretti---Dica--Thomas-------------
I.Jelen-----------------------------------------Munteanu----
------------------------S.Cabanas----------------------------
Sevgilerle, "Mavi Meleklerin" T.D Yusuf Tekgül.