Geceleri çok iyi uyudukları için haberleri rüyalarında yazıyo olabilirler![]()
Geceleri çok iyi uyudukları için haberleri rüyalarında yazıyo olabilirler![]()
Burda bu konuları tartışmaya gerek bile yok 2 haziranda gerekli açıklamaların yapılacağını tahmin ediyorum ve fb taraftarını bu transfer haberlerinden rahatlacaklarını düşünüyorum
Fenerbahçenin Kanoute ile 3+1, Yıllık 3.5 milyon €'ya Anlaştığını Söyliyenler var ama Nekadr Doğru Bilemiyorum.
fenerin once elindeki yabancilari cikarmasi lazim..yoksa anca 9+1 falan gelmesi lazim
Burak abi Önemli Olan Kaç Yabancı Olduğu Değil Federasyona GÖnderilenler Değilmi? Yoksa Fm'demi Bir Yanlışlık var?
kontratli oyuncu sayisi onemli olan.. FM de de diyor ya 7 yabanci oyuncun var daha fazla transfer edemezsin hesabi. Ya kiralik gitmesi lazim ya satilmasi yoksa alinamaz
Sarı-Lacivertli yöneticiler, EURO 2008'den sonra Mehmet Aurelio'nun takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Walter Gargano için harekete geçti.
30.5.2008
Türkiye’ye karşı oynadı
Fenerbahçe’NİN gündemine bir yıldız daha girdi. Mehmet Aurelio’nun ayrılması durumunda hemen ‘B Planı’ devreye sokulacak. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Uruguay Milli Takımı’nda forma giyen Walter Alajandro Guevera Gargano’nun transferi için şimdiden harekete geçtiği öğrenildi. Almanya’da Uruguay ile oynadığımız maçta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, müthiş hırsıyla dikkat çekmişti. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla Serie A’da toplam 34 maça çıkan Gargano, 2 de gol attı.
Bonservisi 4 milyon Euro
İtalya’ya gitmeden önce Uruguay Ligi’nde Danubio Kulübü ile 3 kez şampiyonluk yaşayan Gargano, bitmek bilmeyen enerjisi ve savaşçı ruhu ile geçtiğimiz sezon İtalya’da otoritelerin büyük beğenisini kazanmıştı. Milli futbolcunun Napoli ile 2012’ye kadar sözleşmesi bulunuyor, bonservis bedelinin ise 4 milyon Euro olduğu söyleniyor. Fenerbahçe yönetiminin bu transferde, Gargano’nun vatandaşı ve milli takımdan kaptanı olan Lugano’yu aracı olarak kullanacağı ifade edildi.
Walter Gargano kimdir?
D.Tarihi: 27.07.1984, Yaş:24
Kilo: 66, Boy: 1.68
Ülkesi: Uruguay
Kulübü: Napoli (2007-2008)
34 maç, 2 gol
Oynadığı takım: Danubio
Milli Takım: 13 maç
Yalçın TÜRK
Kaynak: Fanatik
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Müjdeyi Zico verdi !..
Zico'nun kalmasını isteyen Fenerbahçelilere müjde var !.. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico'nun durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Brezilyalı hoca ülkesinde çıktığı televizyon programında "Son anda bir değişiklik olmazsa, Fenerbahçe'de göreve devam edeceğim" dedi.
Lig TV'nin haberi:
Zico, "Joga Aberto" isimli televizyon programında Brezilya'da bir takım çalıştıracağına ilişkin
haberlerin gerçek olmadığını belirterek, "Brezilya Milli Takımının başına geçmem de söz konusu değil. Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek istememin nedeni, Avrupa'da daha iyi yerlere gelebilmek. Görüşmeler olumlu yönde gidiyor. Büyük bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezon yine Fenerbahçe'de olacağım" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sakın geçen sene ortalığı karıştıran Fazıl Abi deme![]()
Last edited by a.arıcı-11 : 30.Mayıs.2008 at 15:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
niye korkayim ki anlamadim hele bir yabancilarinizi yollayinda oyle adam alin burda korku degil gerceklerden bahsediyoruz 8 yabanciniz var hala adam almaya calisiyorsunuz 11+1 mi cikacak ne olcakgecen sene aldiniz okadar transfer yaptiniz birsey farketmedi
ayrica fazil abi nin soyledikleri dogru cikiyor en azindan fotomac vslerden kat kat daha iyi
bana ne sizin ceyrek finalinizden ben lige bakarimsl de cikabildiginiz kadar cikin o beni ilgilendirmez ama ligde bizim rakibimizsiniz orda da biz sampiyon olduk
![]()
Fazil abi degil bu haberi veren,ama yine de Burak abiye katiliyorum,cogu gazeteciden daha saglam birisi.(=
sizin hala kupaniz var mi?? bu sene aldiginiz tek kupa turkiye super kupasi baska ne yaptiniz acaba? Bizim nagmalup alinmiz Uefa kupamiz ve Super kupamiz 4 sene ust uste sampiyonlugumuz 14 tane Turkiye Kupamiz var SLde ceyrek finalimiz var... Bunlara yetisin oyle konusalim yani once korkulcak yaniniz olsun.. Fazil abinin dogru cikan haberlerine bak istersen birde ayrica burda olmayan bir sahis hakkinda konusarak ona cevap hakki dogar buna dikkat edin.. Ayrica burasi Fenerbahce transfer haberleri durduk yere satasarak tartisma cikarmayin cunku yoneticide olsam tartismayi kesmem ve her turlu cevap veririm
Hem diyorsun Avrupada yaptığınız beni ilgilendirmez Fenerbahçe bizim Türkiye'de rakibimiz diyorsun sonrada Bizim UEFA kupamız var alında öyl konuşun diyorsun yani kendinle çelişiyorsun
Tartışmayalım bencede gereksiz oluyor.
Evet canımız çekmiştir bir kaç yalanlama koyalımda neşemiz yerine gelsin
Kimseye müjde vermedim"
30 Mayıs 2008 Cuma
![]()
Bugün Fotogol Gazetesi'nde yayınlanan bir haberde yakın çevreme "2 Yıldızı Bitirdim" diye müjde verdiğim yazılmaktadır.
Kanoute ve Shevchenko isimlerini ön plana çıkartan gazete adı geçen iki oyuncu hakkında sinyal verdiğimi iddia etmektedir.
"Öğrenildi(!)" veya "iddia edildiği(!)" gibi yakın çevreme herhangi bir müjde vermediğim gibi 2 yıldızın transfer işlemlerini bitirmediğimi de spor kamuoyunun bilmesini isterim.
Saygılarımla,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bir yalan transfer haberi daha…
30 Mayıs 2008 Cuma
![]()
Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla "Fener'e 2. Uruguaylı" başlığı ile yayınlanan haberde; Uruguay Milli Takımı'nda oynayan Walter Gargano için harekete geçildiğini ve Fenerbahçe yönetiminin oyuncumuz Lugano'yu bu transferde aracı olarak kullanacağını iddia etmiştir.
Transfer ettiğimiz herhangi bir oyuncuyu aracı olarak kullanarak futbolcuya dayalı transfer yapmayı düşünmediğimiz gibi; adı geçen oyuncu ile ilgili herhangi bir çalışma da söz konusu değildir.
Uydurma haberlerle başta "Büyük Fenerbahçe Taraftarı" olmak üzere spor kamuoyunu kandırmak, aldatmak, beklenti içine sokmak ve bu tür uydurma haberleri her gün yenileyerek sadece "günlük" düşünen bazı spor medya organları, asırlık bir spor kulübü olan Fenerbahçe'nin gerekli şartlar oluştuğunda kimleri transfer ettiğini resmi yayın organlarımızdan öğrenecektir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
avrupa basarin beni su sekilde ilgilendirmez benim yaptiklarimi gelistirmedigin surece benden basarili degilsindir.. neyseeee
fener b hoca olayını cözsün sora transferlerı dusunsun bence o paralara ne teknık adamlar gelır
Fener'in yalanlamaları ünlüdür. Kanmayın derim..
Emre haberlerine yalanlama geldi mi?
Yabancıları gönderemedik bu yüzden Klüp veya Aziz Yıldırım bir açıklama yapmaz bence ...
Teknik drektör konusunu açıklığa kavuştursun yeter transferler için daha vakit var