Sayfa 17 / 142 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

iyi oldu bu ya sakatlıklardan korusun ALLAH emreyi

İnşallah transfer milli takımdaki performansını iyi yönde etkiler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bunun adı profesyonallik falan değil benim gözümde.Ben nasıl Tümer'e kin beslediysem Gs taraftarı da Emre'ye kinlenecektir.Yakışmadı...Diğer bir açıdan önemli bir transfer, önemli bir oyuncu ama

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.

Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

MARATON.COM.TR
    Öğrenildi???
    Nasıl yani?

O kadar cümleyi başkasından detaylı ve tane tane mi öğrenmişler?!?

Valla bravo!
    Bravo!!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki profesyonellik nasıl olmalı. İlla G.Saray'amı gitmeli. Belki istediği ücret çok belki Gs vermiyo o parayı amaFb veriyo. Profesyonel futbolcu her şeyi yapar. Örnek Tuncay Galatasaray'a gitse kızabiliriz ama profesyonellik değil diyemeyiz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Baliç de kefen giyerim ama Gs forması giymem dedi de ne oldu?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Emre'nin öyle bir demecini hatırlamıyorum ben yok asla fenere gitmem gsden başkasına gitmem gibisinden..sallama bunlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Emre'nin öyle bir demecini hatırlamıyorum ben yok asla fenere gitmem gsden başkasına gitmem gibisinden..sallama bunlar
    Emre: Dönersem Galatasaray olur

Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmesi halinde eski takımı Galatasaray'ın formasını giymek istediğini söyledi.

Kültür Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir panelde öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandıran Milli futbolcu, "Şu anda İngiltere'de oldukça iyi bir futbol hayatım var. En az 3-4 sezon daha Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Döndüğümde ise Galatasaray Kulübü'nde forma giymek isterim. O zaman gelince şartlar konuşulur kulüp beni isterse ben seve seve eski takımımda oynarım" diye konuştu.

Hayatını profesynelce sürdürdüğünü dile getiren Emre, öğrencilerin Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği şeklindeki sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm. Ama Galatasaray formasını her zaman giymek isterim. Benim ile Galatasaray arasında para konusunda bir sorun olmaz. Ben maddi konulardaki sıkıntıları aşmış durumdayım. Türkiye'ye döndüğümde öncelik Galatasaray'ındır olmazsa diğer teklifleri değerlendiririm. Sezon başında Fenerbahçe bana Türkiye standartlarının üzerinde bir teklif yapmıştı."

Bir öğrencinin tek kelime ile cevap vermesini istediği Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi için şunları söyledi:

"Galatasaray, en büyük takımım, Fatih Terim, takımımızın içindeki babamız ve Hagi, gördüğüm en iyi futbolcudur"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

EMRE Fenerbahçe'yle anlaştı. Hiiiç lafı uzatmayın kulup gidip oyuncuya teklif yapsaydı alsaydı o zaman saçma saçma şeyler söylüyosunuz. Davids kaç yıl Juve'de oynadı ? sonra hangi takıma gitti Davids ? Baliç'in söyledikleri ortada nerde oynadı baliç? sizin yaptığınız sadece çekememek başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hayatını profesynelce sürdürdüğünü dile getiren Emre, öğrencilerin Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği şeklindeki sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm.
    ne demiş EMRE ?
    Last edited by KaPaLı : 31.Mayıs.2008 at 03:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sheriff Misafir

Emre'nin demecinde gayette Fenerbahçe'de oynayabilirim gibi sonuçlar çıkıyor.. Demek ki siz istememişsiniz, bize gelmiş.. Öncelik Galatasaray'ın demiş, ama galatasaray 5milyon euroluk bonservis bedelini ödeyememiş.. Ödeyebilseydi sizdeydi, ödeyemediniz, bizde..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm.
    olay budur emrecim..
    adaşın net bir cevap vermiş.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    EMRE Fenerbahçe'yle anlaştı. Hiiiç lafı uzatmayın kulup gidip oyuncuya teklif yapsaydı alsaydı o zaman saçma saçma şeyler söylüyosunuz. Davids kaç yıl Juve'de oynadı ? sonra hangi takıma gitti Davids ? Baliç'in söyledikleri ortada nerde oynadı baliç? sizin yaptığınız sadece çekememek başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ne demiş EMRE ?
    valla sacma konuşan sensin. bak baakalım ne demiş ? calışıyorum??? TR ye dönmeye karar veririm de GS beni istemezse diyor. Aramızda para problemi olmaz diyor. sende cümlenin tamamına bakmadan sadece 1 kelimeye dikkat cekiyorsun. benim daha önceki yorumlarımı okusaydın SADECE KENDİ GÖRÜŞÜM oldugunu görürdün. bu haberi de eren sallama dediği için koydum.

cekememezlik de degil. Onu emre yapan degere bunu yaptığı için ben üzüldüm. bunun adı üzüntü baska birsey degil ! tabi siz böyle birsey yasamadığınız için bilmiyorsunuz bunu. Emre trafik kazasında bir insanına carpıp kaza ile ölümüne sebep oldugunda bazıları bilmem ne emre diye bagırırken biz "emre, emre" diye bagırıyorduk ve o da sevincten stadda aglıyordu.

Neyse uzamasın konu senin görüşün profesyonellik oldugu benim degil. Benim gözümde profesyonellik bu degil, eger buysa yemişim böyle profesyonelligi.

Bize profesyonel adam gerekmez o zaman Metin, Hagi, Kral, Hasan, Büyük Kaptan, .... gibi amatörler lazım. ve küçük emre bunlardan olmayacak eger bu transfer biterse ki %99 bitmiş bir iş artık.

Sheriff Misafir

İyide güzel kardeşim, bu demeçte öncelik GS'de demiş, sen inanıyormusun 5mil.euro verebileceğinize.. Eğer GS bana teklifte bulunmazsa FB'ye gidebilirim demiş.. Siz Emre'ye transfer teklifi yaptınızda sizi reddedip bizimi kabul ettiki bunları söylüyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre gelmez zaten sitedike ankette cogunluk istemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam orada açıkça Galatsarayda oynamak isterim demiş ama sadece Galatsarayda oynarım dememiş.HEm sizin başınıza gelmediği için bilemezsiziniz diyorusunda rakiplerine en çok futbolcu veren takım biziz:Revivo,Baliç,Rüştü,ALi Güneş,Mustafa Doğan,Selçuk Yula,Yozgatlı,Nobre,Servet,Fahri Tatan.....

Bu liste uzar gider.BEnde Emre'nin gelmesini istemiyorum ama sen görüşüne ait olmayan delilleri buraya koyarak tartışma çıkarıyorsun.

Fenerbahçe'de Terim sesleri!

MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
    Fenerbahçe son yılların en büyük bombasını patlatmaya hazırlanıyor... Sarı-Lacivertli kulüp halen teknik direktör sorununu tam olarak çözemezken bu akşam ortaya atılan iddialar spor kamuoyunu derinden sarstı. Sarı-Lacivertli kulübün A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim ile görüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Emre Belözoğlu transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik hoca ile Avrupa Şampiyonası öncesi prensipte anlaştığı ve şampiyona sonrası adı Avrupa'da birçok kulüple anılan Terim ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı iddia edildi. Bilindiği gibi Terim'in adı daha önce Chelsea ve Panathinaikos gibi takımlarla anılıyordu.
    Evren ALANLI-Mynet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"

Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.

Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Türk tankı

*Mükemmel bir fizik *Rüzgâra eşit bir sürat *Üstün top tekniği *Boğa gibi güç İşte Fenerbahçe böyle bir süper yıldızın peşinde.

FUTBOLUYLA BÜYÜLEDİ
    Milli Takım'ın yıldızı Mevlüt Erdinç, Finlandiya maçındaki futboluyla büyüledi. Fener'in transfer listesinde olması nedeniyle sarı-lacivertliler onu farklı bir gözle izledi. Güçlü fiziği, sürati ve üstün top tekniğinin yanı sıra sadece kaleyi düşünen mental anlayışa sahip olan Mevlüt, "Ben F.Bahçe'nin aradığı adamım" dedirtti.

'TÜRKİYE'DE OYNARIM'
    Transfer edilirse F.Bahçe'ye büyük güç katacak olan 21 yaşındaki forvet, Sochaux'da forma giyiyor. Mevlüt, Fransız ekibinde görev aldığı 37 maçta 13 gol attı. F.Bahçe'nin onun için EURO 2008 sonrası Fransa'ya çıkarma yapacağı belirtiliyor. Avrupa'da talipleri olan Mevlüt, "Türkiye'de oynamaya hazırım" diyor.

MEVLÜT ERDiNÇ KİMDİR?
    Doğum tarihi: 25 Şubat 1987
    Doğum yeri: Fransa
    Boyu: 1.81 m
    Kilo: 75 kg
    Mevki: Forvet
    Kariyeri: 37 maç / 13 gol
    Milli Takım: 1 maç
    Sözleşme bitiş tarihi: 2009

FOTOMAÇ

Hayırlısı olsun Emre transferi, kesinlikle takımımıza yarar sağlayacağına inanıyorum.

Profesyonellik olayına gelince,Emre verdiği demeçte de Galatasaray kulübü beni istemezse Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm demiş.Galatasaray istememiş,teklif gelmemiş ki Fenerbahçe'ye gelmiş.

Emre Belözoglu olayinda zerre kadar üzülmedim,zaten Inter´e gittiginde bitmisti bizim icin.Gören kulübe yillarca katki yapti da,kaptan oldu da öyle Fenere gecti sanar verilen örneklere bakilirsa.Emre Belözoglu öyle gencken Galatasaraya gelmistir,sonra Avrupaya,ve Fenere dönmüstür.Bize katkisi yoktur,bizim ona katkimiz vardir,onu egitmistik cünkü.

7 yilda 100 mac oynayan adam iste bu Emre.
    Istikrarsizlik denilince akla ilk gelen isimlerden...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray Lı arkadaşLarın Emre ye bu kadar yükLenmesine anLa veremiyorum. Emre doğma büyüme GaLatasaray Lı birisi değiL, zaten zamanında KLüpten ayrıLırken GaLatasaray a birşey kazandırmamış bir adam, şimdi neden böyLe şeyLere takıLıyorsunuz. Emre doğru oLanı yaptı. Emre zaten gerçek GaLatasaray Lı değiLdi. Ha bunu bir Hakan Şükür yapsa tamam deriz, ama bahsi geçen kişi kim ki yani, ne yani bir oyuncu bir takımda oynadığı diye iLLa sürekLi orda mı oynaması gerekiyor. TümerLer, SergenLer, Okan BurukLar, bunLar geçmişte örnekLeri oLan oyuncuLardı. BöyLe şeyLere takıLmamak gerek.

Emre Fenerbahçe ye hayırLı oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sistemimize ""cuk" diye oturdu Emre . . . Hiç hesapta yokken müthiş bir transfere imzasını atan yöneticimlerimze öncelikle teşekkür ediyorum

Şimdi bana göre yapılması gereken bir şekilde Appiah Maldonado Kezman 3lüsünü gönderip en az 1 yabancı forvet ve iyi bir yabancı kaleci alınılmasıdır

Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.

Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre herhalde aurelionun yanında ofansif ön libero oynayacak..Alexin sakat olduğu maçlardada 10 numara olacağı için fenerbahce fazla sıkıntı çekmeyecek yeni sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hoşgeldin Emre. 10 numaralı formaları bekliyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gercekten yılın bombası oldu bu emre belözoğlu fenerbahce'de.. hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın de ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeye hayırlı olsun.Doğru mevkiye transfer yaptı.Futbolcu bu eğer bağlılığı derinden değilse her yerde oynayabilir böyle şeylere takılmamak lazım.

Nihat 33-34 yaşından önce Türkiye'ye dönmez ve Beşiktaş'ta oynar bitirir kariyerini.O gerçek bir futbol elçimiz.

Ben Emre'yi eleştireceksem tek yönden eleştiririm o da Avrupa'daki vurdumduymazlıkları ve başarısızlıklarından ötürü.Artık devam edemeyeceğini biliyordu Avrupada ilk gelen cazip yüksek miktarlı teklife balıklama atladı.Fenerbahçe'de Türkiye'ye döndüğü için artık belki uyum sağlayabilir ama yıllık 3.5 milyon euro aldığı için eğer kötü oynaması durumunda ya da takımda bir fark yaratmaması durumunda o bu kadar alırken biz niye bu kadar alıyoruz ikiliklerine yol açabilir.

Emre'nin Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konu çok ayrı bir konu.Çok ayrı bir gerekçe var.Burdan bahsedemiyorum.Ama burdan bahsedemiyorum diye yanlış anlamayın Fenerbahçe ile alakalı kötü bir konu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli takıma maç yapmadığı için çağrılmamalı diy düşünüyordum ama son maçta o oyununu görünce oynamaması yazık oluyor, oynayacak bir kulübe gitmeli dedim. Dün hiç tv-internete bakma şansım olmadı, sabah resmi siteye girdim, Newcastle ile anlaştık diyordu, şaşırdım. Artık buradan dönüşü yok, hayırlı olsun.

Geçmiş yıllarda da transfer gündeme geldiğinde bize gelmesini istediğim oyunculardandı. Eğer Aurelio satılmazsa Maldonado ve Appiah takımdan gönderilecektir. Orta sahada oyunu 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncu, gündemde yokken geliyor ve büyük bir boşluğu dolduracağı kesin. Topuz'a 12 milyon Euro istenirken Emre'ye 5 milyon veriliyorsa durup düşünmek gerekir.

Daha düne kadar Emre'yi yere göğe sığdıramayanlar şimdi çark edip sırf transferden ötürü Emre'yi kötülemesinler lütfen.

Ayrıca Tümer olayında olduğu gibi, ne kadar çok Emre'ye saldırı olursa Fenerbahçe taraftarının onu kabullenmesi de o kadar çabuk olur. Belki Tümer'e o kadar saldırılmasa taraftar kısa zamanda kabullenemeyecekti.

Zamanında Servet'e bağıranlar, Milan maçından sonra onunla dalga geçici videolar hazırlayanlar şimdi Servet Servet diye ortalığı yıkıyorlarsa Emre de faydalı olduktan sonra taraftar onu bağrına basar merak etmeyin.

Bir de uzun zamandır üst üste maç yapmıyor, sanırım kas yapısından dolayı da sık sık sakatlanmaya meyilli bir oyuncu. Bu sorun bir şekilde çözülürse yılın transferi olur. Hem kontenjan doldurmuyor hem de gerçekten faydalı bir oyuncu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Emre çok ii oldu aurelio nun yanına ii bi ortasaha lazımdı şimdi 2 si bir uyum sağlarsa çok ii bir ortasaha kurgusu olacak fenerde...

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaan abi Kezman da 3.5 Milyon Euro alıyor. Bu sene oyuncular ona laf söylemedilerse artık kimseye söylemezler. Para konusunda takım içersinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 17 / 142 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri