Quote Originally Posted by EreN View Post
Emre'nin öyle bir demecini hatırlamıyorum ben yok asla fenere gitmem gsden başkasına gitmem gibisinden..sallama bunlar
Emre: Dönersem Galatasaray olur



Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmesi halinde eski takımı Galatasaray'ın formasını giymek istediğini söyledi.

Kültür Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir panelde öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandıran Milli futbolcu, "Şu anda İngiltere'de oldukça iyi bir futbol hayatım var. En az 3-4 sezon daha Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Döndüğümde ise Galatasaray Kulübü'nde forma giymek isterim. O zaman gelince şartlar konuşulur kulüp beni isterse ben seve seve eski takımımda oynarım" diye konuştu.

Hayatını profesynelce sürdürdüğünü dile getiren Emre, öğrencilerin Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği şeklindeki sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:

"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm. Ama Galatasaray formasını her zaman giymek isterim. Benim ile Galatasaray arasında para konusunda bir sorun olmaz. Ben maddi konulardaki sıkıntıları aşmış durumdayım. Türkiye'ye döndüğümde öncelik Galatasaray'ındır olmazsa diğer teklifleri değerlendiririm. Sezon başında Fenerbahçe bana Türkiye standartlarının üzerinde bir teklif yapmıştı."

Bir öğrencinin tek kelime ile cevap vermesini istediği Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi için şunları söyledi:

"Galatasaray, en büyük takımım, Fatih Terim, takımımızın içindeki babamız ve Hagi, gördüğüm en iyi futbolcudur"