Quote Originally Posted by crespo009 View Post
EMRE Fenerbahçe'yle anlaştı. Hiiiç lafı uzatmayın kulup gidip oyuncuya teklif yapsaydı alsaydı o zaman saçma saçma şeyler söylüyosunuz. Davids kaç yıl Juve'de oynadı ? sonra hangi takıma gitti Davids ? Baliç'in söyledikleri ortada nerde oynadı baliç? sizin yaptığınız sadece çekememek başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ne demiş EMRE ?
valla sacma konuşan sensin. bak baakalım ne demiş ? calışıyorum??? TR ye dönmeye karar veririm de GS beni istemezse diyor. Aramızda para problemi olmaz diyor. sende cümlenin tamamına bakmadan sadece 1 kelimeye dikkat cekiyorsun. benim daha önceki yorumlarımı okusaydın SADECE KENDİ GÖRÜŞÜM oldugunu görürdün. bu haberi de eren sallama dediği için koydum.

cekememezlik de degil. Onu emre yapan degere bunu yaptığı için ben üzüldüm. bunun adı üzüntü baska birsey degil ! tabi siz böyle birsey yasamadığınız için bilmiyorsunuz bunu. Emre trafik kazasında bir insanına carpıp kaza ile ölümüne sebep oldugunda bazıları bilmem ne emre diye bagırırken biz "emre, emre" diye bagırıyorduk ve o da sevincten stadda aglıyordu.

Neyse uzamasın konu senin görüşün profesyonellik oldugu benim degil. Benim gözümde profesyonellik bu degil, eger buysa yemişim böyle profesyonelligi.

Bize profesyonel adam gerekmez o zaman Metin, Hagi, Kral, Hasan, Büyük Kaptan, .... gibi amatörler lazım. ve küçük emre bunlardan olmayacak eger bu transfer biterse ki %99 bitmiş bir iş artık.