-
Es Es uçuyor
Takıma 3 Brezilyalı alacaklarını belirten Başkan Hatipoğlu: Ronaldinho, Ronaldo veya Rivaldo mu olur bilemem. Ama Eskişehir´e yıldız gelecek.
‘Taraftar yıldız seyretmeli’
Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu, takımın transfer politikasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Son 3 aydır bu konuda çalışmalar yaptıklarını açıklayan Hatipoğlu, yabancı yıldızların Eskişehir’e geleceğini söyledi. Brezilyalı biri stoper 3 futbolcu ve İsveç Milli Takımı’nın santrforunu takip ettiklerini kaydeden Hatipoğlu, “Eskişehir’e Brezilyalı gelecek. Bu Ronaldinho mu olur, Ronaldo mu olur, Rivaldo mu olur, henüz belli değil. Ama Eskişehir’e yabancı yıldızlar gelecek. Gelmesi lazım. Taraftar, takımda yıldız oyuncuları seyretmeli” ifadesini kullandı.
@galatasaray12
Kırmızılı yere dikkat et arkadaşım. Yaşından dolayı Eskişehirspor'u tanımadığın belli.
Çalımbay Es-Es'e doğru !..
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'da teknik direktörlük için Rıza Çalımbay ile anlaşıldığı öne sürüldü. Yönetimin Metin Diyadin'in ardından takımın başına geçerek 8 hafta görev yapan ve Play-Off sonunda takımı Turkcell Süper Lig'e taşıyan Biyediç ile yolları ayırıp Rıza Çalımbay ile anlaştığı iddia edildi.
Last edited by Aşk-ı Şehir : 31.Mayıs.2008 at 13:38
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules