Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Rivaldo transferi zor değil gerçekten. Eskişehirspor süper lige çıkmanın verdiği gaz ile bu transferi bitirebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Turkcell Super Lig Katar ligi olmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Turkcell Super Lig Katar ligi olmasın...
    Arkadaşım Eskişehirspor'la ne alıp veremediğin var?
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Sanki futbol klüplerine dünyada hiç yardım edilmiyor.Antalyayı bir işadamı satın alacakmış.Ona birşey demiyorsunuz ama Eses'e bir Sergen alındı diye bu kadar tepki ne anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es Es uçuyor

Takıma 3 Brezilyalı alacaklarını belirten Başkan Hatipoğlu: Ronaldinho, Ronaldo veya Rivaldo mu olur bilemem. Ama Eskişehir´e yıldız gelecek.

‘Taraftar yıldız seyretmeli’
    Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu, takımın transfer politikasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Son 3 aydır bu konuda çalışmalar yaptıklarını açıklayan Hatipoğlu, yabancı yıldızların Eskişehir’e geleceğini söyledi. Brezilyalı biri stoper 3 futbolcu ve İsveç Milli Takımı’nın santrforunu takip ettiklerini kaydeden Hatipoğlu, “Eskişehir’e Brezilyalı gelecek. Bu Ronaldinho mu olur, Ronaldo mu olur, Rivaldo mu olur, henüz belli değil. Ama Eskişehir’e yabancı yıldızlar gelecek. Gelmesi lazım. Taraftar, takımda yıldız oyuncuları seyretmeli” ifadesini kullandı.

@galatasaray12

Kırmızılı yere dikkat et arkadaşım. Yaşından dolayı Eskişehirspor'u tanımadığın belli.

Çalımbay Es-Es'e doğru !..

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'da teknik direktörlük için Rıza Çalımbay ile anlaşıldığı öne sürüldü. Yönetimin Metin Diyadin'in ardından takımın başına geçerek 8 hafta görev yapan ve Play-Off sonunda takımı Turkcell Süper Lig'e taşıyan Biyediç ile yolları ayırıp Rıza Çalımbay ile anlaştığı iddia edildi.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 31.Mayıs.2008 at 13:38
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Arkadaşım Eskişehirspor'la ne alıp veremediğin var?
    Bi alıp veremediğim yok sadece geçen yaz olan olaylar yüzünden biraz kızdım eskişehirspora , nedenini sölersem siyasete girer ve sanırım sitede konuşmak yasak ayrıca mustafa abi yaşımın küçük olduğuna bakma eskişehirsporun geçmişte yaptıklarını biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bi alıp veremediğim yok sadece geçen yaz olan olaylar yüzünden biraz kızdım eskişehirspora , nedenini sölersem siyasete girer ve sanırım sitede konuşmak yasak ayrıca mustafa abi yaşımın küçük olduğuna bakma eskişehirsporun geçmişte yaptıklarını biliyorum
    O olaylardan Eskişehirspor taraftarlarıda şikayetçi. Size ben bunu anlatamıyorum işte.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah bu 3 oyuncudan biri gelir.Ülkemize gelmesi bu 3 oyuncudan birinin adımızı duyurur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir

Halil ünal seçilirse Biyediçle yola devam edilmeyecek sanırım .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Rıza Çalımbay gelecek galiba Halil Ünal gelirse.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence takımı süper lige çıkaran nejat biyediç le devam etmeli eskişehirspor , malesef çoğu takımımız süper lige çıkaran hocalarla yollarını ayırıyor ve yeni t.d takımı tanıyana kadar iş işten geçmiş oluyor ama önümüzdeki g.b oftaş ve ibb örneklerine baktığımızda biyedic le devam etmek en doğrusu

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Biraz gerçekçi olmak Lazım..Bu lafımdan kimse alınmasın ama sonuçta lige yeni çıkçış bir takımdan bahsediyoruz ve yanına koyduğumuz isimler Dünyanın en iyi topçularından (Ronaldinho,Ronaldo)

Bence olursa Rivaldo olur hem yaşı var hemde iyi bir para karşılığı gelebilir..İnşAllah da gelir..Başkanında şu lafı gerçekten takdire değer.. Taraftarımız Yıldız İzlemeli
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ne diyelim başarılar süper ligde es es e

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rıza Çalımbay ile anlaştı Eskişehirspor hayırlı olsun.Kaynak burada http://www.samanyoluhaber.com/sondakika-103650.html

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

EE Takımı Süper Lig'e kimbilir nasıl zorluklar ile çıkaran hocaya haksızlık olmuyormu.

Bizim anlayışımız Süper Lig'de o takımdan o takıma giden adı eskimiş hocaları ilk sezonda takıma almak ve ertesi sezon küme düştükten sonra kovmak.İkinci ligden alıp çıkaran hocalar ile devam eden takımlarımızın başarısını görüyorlar fakat uygulamıyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nejat Biyediç Zaten Takımın Başında Kısa Bir Süre Kalmıştı Sanırım ama Bencede Devam Edilmeliydi Nejat Biyediç ile.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O kısa süre dediğimiz bence Süper Lig için önermli bi faktör. Hiç değilse adam oyuncuları tanıyordu. Resmi maçlarda nasıl oynadıklarını gördü ama yeni hoca ligin ilk maçın da anlayacak ciddi maçlarda oyuncuların performansını. Yanlış yapıldı ama tutabilirde..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    EE Takımı Süper Lig'e kimbilir nasıl zorluklar ile çıkaran hocaya haksızlık olmuyormu.

Bizim anlayışımız Süper Lig'de o takımdan o takıma giden adı eskimiş hocaları ilk sezonda takıma almak ve ertesi sezon küme düştükten sonra kovmak.İkinci ligden alıp çıkaran hocalar ile devam eden takımlarımızın başarısını görüyorlar fakat uygulamıyorlar...
    Quote Originally Posted by THEFM View Post
    O kısa süre dediğimiz bence Süper Lig için önermli bi faktör. Hiç değilse adam oyuncuları tanıyordu. Resmi maçlarda nasıl oynadıklarını gördü ama yeni hoca ligin ilk maçın da anlayacak ciddi maçlarda oyuncuların performansını. Yanlış yapıldı ama tutabilirde..
    Haksızlık olmuyor. Neden mi? Şöyle izah edeyim. Zaten Nejat Biyediç'le sezon sonuna kadar anlaşılmıştı. Ve sözleşmesi bitiyor. Kulüp isterse sözleşme yeniler istemezse yenilemez kulübün bileceği iş. O yüzden haksızlık felan yok. Ayrıca zaten süper lige çıkan takımın bir çok oyuncusu gidecek zaten. Transfer çalışmlar başladı bile. Benim kulağıma gelen isimler şöyle:

Rivaldo
    Souleymane Youla
    Herve Tum
    Yusuf Şimşek
    Serkan Balcı
    Koray Avcı
    Gökhan Güleç

Bu isimlerle büyük ölçüde anlaşılmış. Halil Ünal anlaşmış tabiki de. Halil Ünal seçilirse bu isimlerin sözleşme imzalaması bekleniyor.
    I'm back...

Bu sezon Eskişehirspor'dan çok güzel başarılar bekliyorum
    Kalbimiz Es-es ile inşallah iyi yerlere gelirler

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Biraz gerçekçi olmak Lazım..Bu lafımdan kimse alınmasın ama sonuçta lige yeni çıkçış bir takımdan bahsediyoruz ve yanına koyduğumuz isimler Dünyanın en iyi topçularından (Ronaldinho,Ronaldo)
    Ben şöyle bir şey bekliyorum.Sinan Engin zamanında Ronaldoyu getirecez demişti defans oyuncusu gelmişti aynı şekilde bir Ronaldinho bekleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Serkan Balciyi Trabzon vermez bi kere

Ayrica bugun haberlerde Hakan Sukur ve Rivaldo yaziyodu, ins gerceklesir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ribo Es-Es’e göz kırpıyor

KÜNYE
    İsim: Vitor Borba Ferreira
    D.Tarihi: 19.04.1972
    Uyruk: Brezilya
    Boy: 186 cm
    Kilo: 75 kg
    Mevkii: Hücuma dönük orta saha
    Forma: 10
    Lakabı: Ribo
    Rivaldo diye ün yapan Brezilya'lı yıldız oyuncunun tam adı Rivaldo Vitor Borba Ferreira'dır. 19 Nisan 1972 Paulista, Brezilya doğumlu hücuma dönük orta saha oyuncusu, Brezilya'nın gelmiş geçmiş en iyi yıldızları arasında yer aldı. Geride bıraktığımız sezon Yunanistan Süper Ligi takımlarından AEK Atina takımında yer aldı. Kariyerinde Katalan ekibi Barcelona'da beş yıl top koşturan Rivaldo, Barcelona'da 1998 ve 1999 yıllarında İspanya Lig Şampiyonluğu, 1998 yılında Kupa Del Rey Şampiyonluğu yaşadı. En uzun birlikteliği Barcelona takımında beş sezonla yaşayan Rivaldo'nun yaşadığı şampiyonluklar ise şu şekilde:
    1994 Brezilya Şampiyonluğu (Palmeiras)
    1996 Olimpiyat Oyunları Bronz Madalya (Brezilya Milli Takımı)
    1997 Copa America Şampiyonluğu (Brezilya Milli Takımı)
    1998 La Liga Şampiyonluğu (Barcelona)
    1999 Copa America Şampiyonluğu (Brezilya Milli Takımı)
    1999 La Liga Şampiyonluğu (Barcelona)
    2002 FİFA Dünya Kupası Şampiyonluğu (Brezilya Milli Takımı)
    2003 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu (Milan)
    2003 İtalya Kupası (Milan)
    2005 Yunanistan Ligi Şampiyonluğu (Olympiakos)
    2005 Yunanistan Kupa Şampiyonluğu (Olympiakos)
    2006 Yunanistan Ligi Şampiyonluğu (Olympiakos)
    2006 Yunanistan Kupa Şampiyonluğu (Olympiakos)
    Yaşadığı şampiyonlukların yanı sıra kişisel olarakta ödüller alan Rivaldo bu alanda da toplam beş ödülün sahibi oldu:
    1993 Brezilya Yılın Futbolcusu
    1994 Brezilya Yılın Futbolcusu
    1999 Copa America Gol Krallığı
    1999 Dünya'da yılın futbolcusu
    1999 Avrupa'da yılın futbolcusu (Altın Top)
    04.06.2008

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

Keşke gelse. Hayali bile güzel.
    I'm back...

Nesil
    2006

Rivaldo, Es Es'e gelirse, ligimizde ki futbol şöleni artacaktır. Futbol bir şov oyunudur ve bu şovlar gerçekleşecektir. Es Es ismini duyuracak bir transfer yapmış olur.

Rivaldo'nun performansı nasıl olur bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelsin de yürüyerek oynasa bile yeter takıma katkı sağlayacağı bence kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es-Es'ten 20 milyon YTL'lik bütçe
    Eskişehirspor'da yapılan olağan genel kurulunun ardından yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımı yaptı. Kırmızı siyahlı kulübün basın sözcülüğüne getirilen Rıza Zeydan, transfer için 20 milyon YTL ayırdıklarını söyledi.

Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Rıza Zeydan, transfer çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Transfere 20 milyon YTL ayırdıklarını kaydeden Zeydan güçlü bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. 10 kişilik transfer komitesi oluşturduklarını belirten Rıza Zeydan, Hakan Şükür ve Rivaldo ile görüşme yaptıklarınının doğru olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Transferde ilk başta yapacağımız iş teknik kadrodur. Tunus ve Arjantin'de görüştüğümüz yabancı futbolcular var. Çok kaliteli futbolcular alacağız. Hakan Şükür gündemde.Rivaldo için çok değişik olumlu ve olumsuz söylemler var. Biz transfer için 20 milyon YTL bütçe ayırmayı düşünüyoruz. Ancak teknik kadro gelmeden hiçbir futbolcu ile imza atmayız. Rıza Çalımbay ile anlaşabilirsek yarından birkaç bomba transfer patlatabiliriz. Rıza hoca olmazsa yerli veya yabancı hoca alternatifimiz var. Bunların içinde Şenol Güneş ağır basıyor. Mustafa Denizli, İsmail Kartal ile de görüşülüyor. Bülent Uygun ile takıma menajer anlamında görüşülüyor. Çünkü Bülent Uygun'un bu sene Sivasspor ile sözleşmesi var ve bırakması mümkün değil. Futbolcular hakkında bilgi vermek istemiyorum. Nejat Biyediç hoca ile bu sene çalışmayı düşünmedik. İç transfere teknik kadro ile karar verilecek. Hata yapma lüksümüz yok. Çok iyi bir kadro kurmak istiyoruz."
    KAYNAK : DHA
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu değerimenin suyu nerden akıyor acab

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu değerimenin suyu nerden akıyor acab

Nasıl bir imadır bu dostum?

Merak etme bakan yardımı felan yok. Bu geçmiş yönetimden kalan ve yeni yönetimden gelen paraların birleşimi ile oluşmuş bir bütçe. Artık alt liglerdeki Es-Es yok. Bütün şehir bütünleşti. Herkes taşın altına elini sokuyor. Yönetim kurulu bile başka dahil olmak üzere 33 kişiden oluşuyor.Ve bu kişiler Eskişehir'in tanınmış iş adamları.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Nasıl bir imadır bu dostum?

Merak etme bakan yardımı felan yok. Bu geçmiş yönetimden kalan ve yeni yönetimden gelen paraların birleşimi ile oluşmuş bir bütçe. Artık alt liglerdeki Es-Es yok. Bütün şehir bütünleşti. Herkes taşın altına elini sokuyor. Yönetim kurulu bile başka dahil olmak üzere 33 kişiden oluşuyor.Ve bu kişiler Eskişehir'in tanınmış iş adamları.
    Yok mustafa bişey ima etmedim her böyle durmda sorulur bu yani iyi para bizim stadada soran çok oldu bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Samimiyetine güveniyorum dostumcum. Anlıyorum seni bütçe çok gibi gözükebilir ama dediğim gibi.Şehrin ileri gelenlerinden oluşan bir yönetim. Ayrıca Belediye desteği yok. Birde olsa ne olacak kimbilir. Aman sakın yanlış anlama bir taş atma felan yok.
    I'm back...

20 Milyon YTL çok iyi para. Es-Es bu paraya Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmak için iyi takviyeler yapar umarım ..

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri