Sayfa 18 / 142 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kaan abi Kezman da 3.5 Milyon Euro alıyor. Bu sene oyuncular ona laf söylemedilerse artık kimseye söylemezler. Para konusunda takım içersinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
    niye çıksınki adam oynamasa bile parasını alıyo (örnek:deniz ) ohhhhhhhhh kebappppp

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kaan abi Kezman da 3.5 Milyon Euro alıyor. Bu sene oyuncular ona laf söylemedilerse artık kimseye söylemezler. Para konusunda takım içersinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
    Abisi bizde şöyle bir durum vardır ; parayı yabancı kazmaya verirsin kimse sesini çıkarmaz, kendi vatandaşın alır çeneler çalışmaya başlar

Bakalım belki eski Emre olarak geri dönüş yapar oynamadan eleştirmemek lazım.Akıllı bir Emre her zaman iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.

Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.
    Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk " yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok.. Bakınız bu da başka bir Servet'le dalga geçilen konu, http://forum.turksportal.net/vb/show...ghlight=servet

Ve senin ordaki yorumun Baran,
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    mükemmel ya hahahahaha gülmekten karnima agrilar girdi
    Çelişmeyin kendinizle lütfen...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk " yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok..
    Alakasi yok bununla.Servet Cetinle dalga gecmisligimiz vardir,ama bu iki olay cok farkli.Katil Emre diye bagirirken Fenerbahce tribünleri,Galatasaraylilar onu savunuyordu.Neyse gecmise fazla inmeye gerek yok,hersey apacik ortada.Bunlara ragmen Fenerbahceye gitmek isteyen kendisi,kendi bilecegi is ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk " yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok..
    Bu mesaj üzerine daha da tartışıp konuyu olmadık yerlere getirmeyelim. GEçmiş örnekler de bize her an her şeyin olabileceğini gösterdi.

Emre belki hiçbir şey yapamaz belki de Servet gibi hırsla, azimle çalışır ve kendisinin en iyi performansını sergiler. Bunu oynamadan göremeyiz. Bekleyip görelim, burada da kalbimizi kırmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih Terim haberinin yalanlanmasını bekliyoruz. Aziz başkan böyle bir hataya düşmez umarım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hayırlı olsun Fenerbahçe ve Emre için. Profesyonellikte böyle şeylerde var saygı göstermek lazım.
    I'm back...

Nesil
    2006

Ben siteyede inanmıyorum, site bile kendi kendini yalanlıyor. Kadıköy'de forma giymedende inanmayacağım.

Emre transfer şahet olmuşsa, Fenerbahçe ortasahaya tam oturacak bir oyuncu aldı. Umarım Maldonado veya Appiah'dan birisi gönderilir. Bu giden yabancı yerinede bir yabancı forvet alınarak transfer tamamlanabilir. Diğer yapılacak transferlerde hem geleceğe dönük hemde yedek kulübesine ağırlıklı yerli oyuncular olabilir.

Emre gitti diye G.Saray'lı arkadaşları haklı görüyorum. Revivo & Baliç gittiğinde de aynısı yaşamıştım. Profesyönel hayat, hala Baliç Fenerbahçe'li olduğunu söylüyor. Emre'de Galatasaray'lı olduğu açık, futbolu bıraktıktan sonrada Galatasaray'lı olduğunu söyleyecektir. Biz futbolseverler bunlara alışmalıyız.

Hayirli olsun fb ye.. emrenin adi bizimle gectiginde hic istememistim cunku takima 5 kurus kazandirmadan giden adami istemezdim ve zaten kendi "profesyonelligine" yakisir bir hareketle fbye gitti bu gayet normal bence kizmamak lazim. Ayrica Servet denen kisi kendine oyle bir gelistirdi ki resmen dalga gecenlere cevap verdi katil lafi ile dalga gecmek cok farkli. Servetle zamaninda fb taraftarida dalga gecmistir ki normaldir cunku oynadigi oyun cok kotuydu. Futbol ile sahsa yapilmis katil yakistirmasi ayni kafeye konulamaz bu benim gorusumdur..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Artık bu tarz mesajlara bir son verelim. Gerekli şartlar sağlandıkça herkes heryere gider. Önemli olan Emre Fener'de tutunamazsa Galatasaray'ın onu alıp almayacağıdır ben işin bu kısmındayım.

Ayrıca paramız var istediğimizi alırız gibi yorumlar bu dakikadan sonra silinecektir. Çünkü birisi çıkıp şampiyonluk vs. parayla olmuyor kaç kere gösterdik derse burayı zaptedemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Emre'ya tebrikler, türkiyeye dönmek istemis ve döndü. Emre profesyonel bir oyuncu, bunuda kanitladi. Gelecek yil bir tane FB'nin Emre formasini alacagim

Fenerbahcenin yaptigi en akilli transfer, hayirli ugurlu olsun.
    EMRE'YE Basarilar

emrenin bir daha donusu yoktur olursa zaten artik profesyonellikte son nokta derim buna

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tüm taraftarın, stadın katil diye bağırdığını düşünmüyorum. Bağıranların çoğu da Galatasaray maçı sonrası olay çıkaran kafadan olanlardır. Onları da kaale almamak en doğrusu.

Eleştiri elbette yapalım ama bu Emre'nin kararıdır ve saygı duyalım. Saygı sınırlarını aşmadıktan sonra sorun yok.

Yabancı sayısında bir değişim olmazsa Appiah ve Kezman gönderilir, kaliteli bir forvet alınır bir de yedek oturacak orta saha alınır. +2'de Maldonado ve yeni gelecek yabancı olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Benim mesaj neden uctu,anlamadim simdi ...

Emre sözde profesyonelligi uygulayip,para icin Fenerbahceye gitmistir.Zaten Galatasarayli olmadigi,Galatasaraya hic katkisi olmadigi apacik ortadidir,ortada üzülme diye birsey yoktur Galatasaray taraftari acisindan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre transferi oldu bitti .Hayırlı olsun demek düşer bizede.En iyi oynadığı gibi oynamasını ve faydalı olmasını dilerim Türk futboluna.

Kendisine sürekli katil diye bağırılmışsa eğer ve öyle bağıran bir takıma gitmek istediyse bu kişinin kişisel tercihidir.O kişinin kendisinin düşünmesi bir konu.Yargılama yapılması yanlış olur çünkü kendi vicdan mukayesesi.Biz çok çabuk tüketen bir toplumuz.Dün dediğimizi yarın unuturuz.O zaman hata yapan taraftarların şimdi gönlünü alacağını sanıyorum.

Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.

Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı.

Galatasaray'dan gittikten sonra dönmelerini istemediğim 3 oyuncu vardı.Okan Emre ve Hakan.Hepsinin sebepleri birbirine bağlı ama Adnan Polat temizlik operasyonunu yüzüne gözüne bulaştırdığı için kamuoyuna şirin gözükmek açısından tuttu birde heykelini dikmeye kalktı.Bir de belirsiz bir görev teklif etti.Amacı nasıl olsa kabul etmez biz teklif etmiştik olayına girmek.Teklifi kabul ederse ne yapacağını çok merak ediyorum.Atacaksan adam gibi at,istemiyorum dediğini her yere söyle.Gençlerin başından uzaklaştırmak istediğin adamı yok öyle bir şey der gibi gençlerin başına geç diye teklif etme.

Şu an o konu hakkında kulup içinde çok hararetli tartışmalar oluyor.İleride neler olur bilinmez.

Benden hızlı yazarsanız tabi silinen mesajdan alıntı yaparım istemeden.reflekslerim o kadar genç değil

Last edited by Melekovic : 31.Mayıs.2008 at 12:38 Reason: silinen mesajdan alinti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun
    Bir kaç noktaya deginmek istiyorum,Emre 'yi Galatasaray'a bir daha gelmesini istemeyen Galatasaray'lılardan biriyim.5 kuruş kazandırmadan gitti .Emre'ye başarılar diliyoruz Fenerbahçe kariyerinde...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Baba Hamdi
    Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.

Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı
    Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.

Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.

Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.

Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.

Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.
    Trabzon ve fenerbahce tribunleri bagarmistir valla kanit bulabilsem getiririm.. abi su olaya soyle yok 25 milyon fenerli var diye bakmayin yahu tribunde hep bir agizdan bagarildi simdi sizin kaleci volkana bizde bagardik bilmem ne diye o adamada butun Galatasaraylilar kufur etmedi.. Ama sonucta fenerbahceyi temsil edenler orda emreye katil diye bagardilar. Tabiki gitmek emrenin kisisel tercihidir ben lafi yediririm profesyonelim der gider ona kimse sesini cikaramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar teknik direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır. Öte yandan Sayın Terim başta olmak üzere teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ohh be F.Terim nihayet yalanlandı ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Off çok sevindim vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Teklif Gelse Bile Fatih Terim'in Fenerbahçe'yi Çalıştıracağını Düşünmüyorum.

Bomba bir transferle başlamış olmak güzel.İki taraf içinde hayırlı olsun.Emre'nin Aurelio ile iyi bir ikli olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aman Allah korusun Fatih Terim gelmesin. Zico 1000 kat daha kaliteli bir hoca... Zico yu elden kaçırmamalıyız ileride çok büyük işler yapcaz onunla..

Ben artık fazla uzatılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe fazla parayı verdi ve oda Fenerbahçe'ye gitti. Galatasaraylıların gözünde iyice bitti. Artık habire aynı şeyleri yazmanın lüzumu yok.

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun demek düşer bizede...

Zaten Fatih Terim'in önceden bi açıklaması vardı Fenerbahçe'ye gitmem diye...Fenerbahçe de Terim'i istemez zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Aurelio gidecek. Bunu yönetim de Zico'da biliyor. Bence onun yerine alındı Emre.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    aman Allah korusun Fatih Terim gelmesin. Zico 1000 kat daha kaliteli bir hoca... Zico yu elden kaçırmamalıyız ileride çok büyük işler yapcaz onunla..
    F.Terim'in gelmesini istememeni normal karşılıyorum.Ama Zico'nun F.Terim'e yetişebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekir...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Terim bize gelseydi herhalde soğurdum takımdan...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Fatih Terim bize gelseydi herhalde soğurdum takımdan...
    Soğumazdın abi soğumazdın biz neler gördük soğumadık bir kişi içinmi soğuyacağız kulübümüzden.

Sayfa 18 / 142 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri