1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.

Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.

Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.
    Trabzon ve fenerbahce tribunleri bagarmistir valla kanit bulabilsem getiririm.. abi su olaya soyle yok 25 milyon fenerli var diye bakmayin yahu tribunde hep bir agizdan bagarildi simdi sizin kaleci volkana bizde bagardik bilmem ne diye o adamada butun Galatasaraylilar kufur etmedi.. Ama sonucta fenerbahceyi temsil edenler orda emreye katil diye bagardilar. Tabiki gitmek emrenin kisisel tercihidir ben lafi yediririm profesyonelim der gider ona kimse sesini cikaramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar teknik direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır. Öte yandan Sayın Terim başta olmak üzere teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Trabzon ve fenerbahce tribunleri bagarmistir valla kanit bulabilsem getiririm.. abi su olaya soyle yok 25 milyon fenerli var diye bakmayin yahu tribunde hep bir agizdan bagarildi simdi sizin kaleci volkana bizde bagardik bilmem ne diye o adamada butun Galatasaraylilar kufur etmedi.. Ama sonucta fenerbahceyi temsil edenler orda emreye katil diye bagardilar. Tabiki gitmek emrenin kisisel tercihidir ben lafi yediririm profesyonelim der gider ona kimse sesini cikaramaz..
    Kanıt bulmanıza falan hiç gerek yok ben o katil diye bağrıldığı maçtaydım hani şu meşhur 6 mayıs'taki maç vardıya o zaman yaşanmıştı maç başlamadan önce sinirlendirmek için kendisine katil diye bağrılmıştı yalanda söyelmeyim o bağaranlar arasında bende vardım. Buna takılmanız normaldir yapılan tezahürat çirkindir ama her FB-GS maçlarında taraftar ve tezehürat açısından güzelliklerin yaşandığını kimse söyleyemez.

Yalnız benim kafama takılan şey şu bu olay tam 7 sene önce yaşandı bu forumda bazı arkdaşların bu olaylarla ilgili mesajları var yaşları 17-18 falan. Yani demek istediğim bu olayların olduğu zamanlar 10-11 yaşlarındaymış o yaştayken bile herşeyin nasıl bu kadar farkındalarmış yapılan tezahüratlar olsun basında çıkan haberler olsun maşallah valla.

Mesaj Yetkileri