sen toparlarsın ben sana inanıyorum
sen toparlarsın ben sana inanıyorum
TariboWest
İnşallah![]()
Taktik ve kadroyla biraz fazla oynuyormuşsun gibime geldi. Dönem dönem form düşüklüğü olsa da tutturduğun bir taktik devam etmeni öneririm. Çok fazla taktik ve kadroyla oynamak dengeleri bozabilir, bu da sonuç almanı engelleyebilir.
Ama toparlayacağına inanıyorum, kolay gelsin![]()
Aslın da bayadır bi taktikle gittim. Ama kötü gitmeye başlayınca belli bir şey tutturamadım. Şuan 4-4-2 normal düzeninde oynuyorum. Çok pozisyon az gol atıyorum. Az pozisyon çok gol yiyorum..
KIRIKKALESPOR-RODA JC: 3-0
Kendi evimiz de mükmmel bir oyun sonrası Roda takımını 3-0 yenerek ilk 3 için avantaj elde ettik. Yakaladığımız pozisyonlardan 3 tanesini attık. Biraz daha becerikli olabilsek maç tarihi bir farka gidecekti...
UEFA GRUBU PUAN DURUMU
UEFA'DAKİ BÜYÜK MAÇ R.HUELVA
Arkadaşlar 3 hafta sonra deplasman da R.Huelva ile oynayacağım. Eğer bir beraberlik veya galibiyet gelirse çıkarım...
PEDRAZA ARJANTİN MİLLİ TAKIMINDA
Genç yıldızımız Lionel Messi'nin yerine kadroya dahil edildi..
KIRIKKALESPOR-MALATYASPOR: 4-0
Kendi evimiz de ağırladığımız Malatyaspor'u 4-0 yendik. Oyunun hakimi Malatyaspor olsada golleri bulan biz olduk. Bu arada sakatlıktan yeni çıkan Efe ilk maçın da tekrar sakatlandı...
ANKARASPOR-KIRIKKALESPOR: 3-4
Belki de bu sezonun en zor maçını oynadığımız Ankara'dan 4-3 galip döndük. 2-0 geriye düştüğüm maçı 90. dakikada 4-2'ye getirdik. 90+2'de Hasan durumu 4-3 yaptı ve maç bu sonuçla biterken Ankaraspor'un üstüne çıktık.
Arkadaşlar maçı izleyin derim çok zevkliydiAma bir o kadarda sinir bozucu ve heyecanlı ve stersli
isteyen olursa koyarım...
PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BÜYÜK MAÇ HUELVA
R.Huelva ile bu hafta deplasman da karşılaşacağız. Özel bir taktik ile mi çıksam ki :S
Last edited by SAİT71 : 28.Mayıs.2008 at 18:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim ligde toparlanmışsın.Uefada da güzel gidiyorsun.Huevla maçından galibiyet bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bakalım birazdan maçı oynayacağım İnşallah yenip gelirim. Beraberlikte işime yarıyor. Bir gol bulursam rahat çıkarım gruptan diye düşünmekteyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
R.HUELVA-KIRIKKALESPOR: 2-3
Deplasman da karşılaştığımız R.Huelva'yı 3-2 mağlup ettik. Mauro Russo'nun yıldızşıp 2 gol attığı maçta Pedraza'da 1 gole imzasını attı. 2-0 girdiğimiz son dakikalarda 2-1 olsada durumu 3-1 yaptık. Ama onların 2. golü attığını görmedmişim. Ben 3-1 yendik sanıyordum 3-2 olmuş
GRUBUMUZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KIRIKKALESPOR-KONYASPOR: 2-0
Kendi evmiz de konuk ettiğimiz Konyaspor'u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi olduk..
Goller Mustafa ve Pedraza'dan geldi..
PUAN DURUMU
![]()
Last edited by SAİT71 : 29.Mayıs.2008 at 12:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
harun kardesim son hafta galibiyetlerin süper uefa da gruptan cıkmak için büyük sansa sahipsin
TariboWest
KIRIKKALESPOR-G.SARAY: 3-1
Kendi evmiz de konuk ettiğimiz G.Saray'ı 3-1 geçtik. 1-0 Geriye düşmemize rağmen yerinde oyuncu değişiklikleriyle maçı koparttık..
Bu ara da Leverkusen ve R.Huelva rakiplerini 1-0 yendiler bende gruptan çıkmayı garantiledim. Son hafta da Lever Huelva bende evimde Rapid ile oynayacağım. 2. durumdayım şuan. Leverkusen lider Huelva da 3. Rapidi yenip 2. olarak çıkmayı planlıyorum..
Tebrik ederim Uefada harika gidiyorsun bu sene kupayı istiyoruz.Ligdede fena değilsin 1 maç kazansan lidersin.
Sağolasın Yunus... UEFA'da bir maçım kaldı. Büyük ihtimal alırım maçı ve lider olurmuyum bilmiyorum. Diğer Huelva ve Lever berabere kalırlarsa olurum. Yada huelva alırsa yine liderim..
Toparlamışsın durumu. UEFA'da bir üst tur tamam gibi. Ligde de rakiplerin F.Bahçe ile Beşiktaş olacak sanırım. Aynen devam![]()
Evet harun gs yi yenmen cok süper olmus inş UEFA da da lider cıkarsın
TariboWest
Yorumlarınız için Teşekkürler arkadaşlar
KIRIKKALESPOR-G.BİRLİĞİ
Kendi evimiz de ağırladığımız Gençlerbirliği'ni son 15 dakika da attığımız 3 golle yenerek 3 puanın sahibi olduk. Galibiyette Harun Hoca'nın oyuncu değişikliklerinin etkisi büyüktü..
Not Fenerbahçe kendi evinde 0-0- berabere kalarak 1 puan önümde. 1 maç eksiği var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KIRIKKALESPOR-RAPID: 3-0
Kendi evimiz de ki son grup maçın da Rapid'i 3-0 yenerek gruptan lider olarak çıktık. Diğer maçta da R.Huelva Leverkusen'i 2-1 yenerek bizimle aynı puan da olmasına rağmen averajla ikinci olarak çıktı. Leverkusen ise grubu 3. tamamlayarak gruptan çıkmayı başardı...
UEFA KUPASI EŞLEŞMELERİ
![]()
Last edited by SAİT71 : 30.Mayıs.2008 at 02:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Walla kardeşim sıkılmadan 2 saat boyunca okudum we çok hoşuma gitti başarılarını dewamını dilerim bu arada saat 03:00 olmuş![]()
Groningen'i zorlanmadan geçersin diye düşünüyorum. Bir sonraki turda rakibin Dortmund olur ...![]()
Dortmundu elersin senden UEFA kupasında final bekliyoruz...!!!
Harun kardesim bu iki turu gec ceyrek finale kal bu sene için yeterli bence cünkü güclü rakipler var turnuvada
TariboWest
Hadi göster kendini Groningen sana rakip bile olamaz.Ligde de güzel gidiyorsun tebrikler.
Teşekkürler kardeşimm. Yorumlarınız benim için çok değerli. Beni daha da çok teşvik ediyorsunuz. Groningni geçerim fakat Dortmund nasıl olur bilemiyorum.
Bende senin gibi düşünüyorum. Dortmundu geçersem kendimi aşacağım. Leverkusen'e yenilsem de başa baş oynamıştım. Dortmundda LEver'den çok iyi bi takım değil. Bakalım.. Değerli yorumun için teşekkürler.Originally Posted by cekochan
Abi daha çok erken. Hem sade benimle olmuyor. Oyuncular bazen çok saçma oynuyorlar. Ama UEFA'da kötü futbol oynamıyoruz. Ligde saçmalıyoruz...Originally Posted by urfAslan
Bakalım, gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Hayırlısı..Originally Posted by talihsizler
Sağolasın Yunus, Ligde dün gece Fener'e kendi evim de yenildim. 10 kişi felan kaldık. Çok kötüydü. !-0 öne geçmiştim. Neyse UEFA'ya bakıcam...Originally Posted by yunusgs
Maçları bekliyoruz.
Biraz dan girip yapacağım.
Hadibakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
Last edited by aliCHaN_FM : 31.Mayıs.2008 at 11:00
Sağolun maça başlamadan dün gece yaptığım ve buraya eklemediğim Fenerbahçe maçını bi koyayım
KIRIKKALESPOR-FENERBAHÇE: 1-2
Kendi evimiz de ağırladığımız Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe karşısında Özer Hurmacı'nın attığı golle 1-0 üstün duruma geçtik. Fakat golden sonra Fenerbahçe ataklarına yedek ağırlıklı kadro karşılık veremedi ve maçı 2-1 mağlup kapattık. Kaleci Aykut 2. golde büyük hata yaptı.
Sırada Ankaragücü maçı var... Birazdan gireceğim maça beyler..
KIRIKKALESPOR-ANKARAGÜCÜ: 2-0
Kendi evimiz de konuk ettiğimiz Ankaragücü'nü 10 kişi eksik mücadele ederek 2-0 mağlup ettik. 7. dakika da Sercan'ın rakibine yaptığı harekete hakem Kırmızı kart verdi. Bu karttan sonra A.Gücü çok net pozisyonlar yakaladı fakat Volkan hepsinide tuttu. Golü ilk yarı bitmeden hemen önce Mauro Russo ile bularak rahatladık. Ömer Aysan son 25 dakikaya girilirken penaltı yaptı ve Defansımızın belkemiği Limberg Gutierrez penaltıyı gole çevirdi maçı kopardı. Bu saatten sonra iyice bastıran takımımız Sol kanat oyuncumuz Ahmet ile gole giderken yine Ömer Aysan ceza sahasına girmeden oyuncumuzu düşürdü ve atıldı. Pozisyonlardan başka gol çıkmadı ve 2. lik koltuğuna averaj ile oturduk...
BOBO KIRIKKALESPOR'DA
Beşiktaş'ın 29 yaşın da ki tecrübeli golcüsünü serbest transferde kadromuza kattık. Fakat sözleşmesi sona ermeden kulübümüze gelmeyecek. Ayrıca Eddie Johnson ile de görüşmelerimiz sürüyor. Fakat oyuncuya N.Castle, Everton, Villareal gibi güçlü takımlar da sözleşme önermiş durumda. Oyuncu da takımımıza gelmeye sıcak bakmıyor..
VOLKAN YAMAN TRABZON'DA GİBİ
Trabzonspor defansın sağın da görev yapan oyuncumuz Volkan Yaman'a 6.500 milyon YTL civarın da transfer teklifi yapmıştır ve kulübümüzce de bu teklif kabul edilmiştir. Transfer için Trabzonspor ile Volkan'ın anlaşması kaldı...
ARSENAL MOZGOVOY'A SERVET ÖNERDİ
Arsenal kulübü 20 yaşın da ki Rus oyuncumuz Andrey Mozgovoy'a 4.800 M YTL para+ Genç kaleci David Alvarez+Hırvat oyuncu Eduardo+Sonraki satıştan %20 pay hakkı verdi... Biz bu teklifte oynama yaparak, 5 M YTL ve sonraki satıştan %25 pay ve 2 oyuncuyu istedik. Sizce iyi mi yaptım yoksa kötü mü. oyuncunun geleceği iyi. 20 yaşın da..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFERLER
Bobo'yu oynatmak için aldım diğer gençleri ise yetiştirmek için. Arjantinli oyuncular baya oldu takım da. Bence Arjantinliler çok süper. İyi tarayın Arjantini. Arada Rusya'danda oyuncu çıkıyor.
![]()
Last edited by SAİT71 : 30.Mayıs.2008 at 16:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler ligde güzel gidiyorsun.Ayrıca Bobo ve diğer transferlerin güzel.Mozgoyov'u satmamakla hata yapmamışsın doğru karar vermişsin.
Elim de genç oyuncular çok. Kadroyu daraltmak istiyorum ama oyuncuları da alıyorum bir yandan. Volkan Yaman'ı 6 buçuk civarı bi fiyata Trabzonspor'a sattım. 32 yaşındaydı ve ilk on birde oynatmıyordum. Yerine genç bi oğlanı oynatıyorum. Fırsat olsa hepsini tanıtsam sizlere...
Tanıt tanıt genç oyuncuları bekliyoruz.
Peki sezon bitince tek tek tanıtırım ayrıntılı olarak takip etmesi daha zevkli ve kolay olur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BÜYÜK TRANSFERİN HABERİDE BÜYÜK OLUR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İSTANBUL B.BLD.-KIRIKKALESPOR: 2-3
Fortis Türkiye Kupası'nda gruptaki 3. maçımız da ilk galibiyetimizi İstanbul'da Belediyespor karşısın da aldık. 2 gol atan Bobo yıldızlaştı. Ayrıca maçta 11 tane korer kullandık bunlardan bir tanesin de golü Deniz aydoğdu kendi kaleisne yolladı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GUTIERREZ SATILDI
Defansımızın belkemiği Limberg Gutierrez 25 Milyon YTL bonservis bedeliyle Sporting CP takıma yönetim tarafından sorgusuz sualsiz satıldı. Umarım iki tarafada hayırlı olur. Fakat bizim takıma pek hayrı dokunacağını zannetmiyorum...
Last edited by SAİT71 : 31.Mayıs.2008 at 05:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim Gonzalez'i alman harika olmuş.Bobo da ilk maçında 2 gol atarak kendisini kanıtlamış.Bu başkanlar kadar paragöz insan yok Fm de inşallah yerini doldurabilirsin.
Yerine genç oyuncum var bir Türk onu oynatmaya başladım. Ama Gutierrez çok süperdi. İleride belki 50-60 M YTL ederdi ama hemen sattı..Yerini şuan zor doldurmam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RAUL CAMPOS BURSASPOR'DA
Orta sahanın sağında oynayan ofansif Raul Campos 32.500 YTL + Sonraki satıştan %50 pay'a Bursaspor'a satıldı. Bursaspor bu yıl pahalı transferler ile adından söz ettirdi...
KIRIKKALESPOR-MANİSASPOR: 1-2
Türkiye Kupası gruplarında ki son maçımız da kendi evimiz de ağırladığımız Manisaspor'a 2-1 yenilerek gruptan çıkamadık. Gruptan F.Bahçe ve Manisaspor çıktı. Berabere bile kalsak gruptan çıkıyorduk ama son dakika da yediğimiz gol ve Bobo'nun kaçırdığı penaltı gruptan çıkmamamıza sebep oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GENÇ FORVET RUSSO RİVER'DA
Kırıkkalespor'un genç forvetlerinden Mauro Russo 47.500 YTL ve sonraki satıştan pay hakkı ile River Plate kulübüne satıldı. Transfer'de peşin bir miktar para, geri kalan ücret 24 ay taksit ve Oynadığı 20 maç, attığı 20 gol için ayrı bir para toplam 47.500.000 YTL olduğu açıklandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KIRIKKALESPOR-TRABZONSPOR: 0-0
Evimiz de ağırladığımız rakibimiz karşısın da etkili bir oyun ortaya koyamayınca sahadan golsüz eşitlik ve 1 puanla ayrıldık...
PUAN TABLOSU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diego 40.000 M YTL'YE BOCA'DA
Kırıkkalespor'un genç forvetlerinden Diego 40 milyon YTL ye Boca'ya satıldı. Bu oyuncunun satışının %35'lik kısmı eski takımı Velez'e ait olduğu için, 2.300.000 YTL Velez Sarsfield'a ödendi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GRONINGEN-KIRIKKALESPOR: 1-0
UEFA kupasında saçma sapan bir oyun ortaya koyduk. 4-5 tane net pozisyonu tüm forvetlerde harcadı. Bobo, Sercan, Pedraza, Umut, Mustafa Karakaya kaçırdıkları gollerle kendilerine sövdürdüler. Harun Aydoslu maçtan sonra yarı küfürlü bir konuşma yaptı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ç.RİZESPOR-KIRIKKALESPOR: 0-3
MKE Kırıkkalespor deplasman da karşılaştığı Rizespor'u 3-0 yenerek bir sıra atladı ve 3. sıraya yerleşti. Gollerimiz. Umut Saral [2] ve Andrey Mozgovoy'dan geldi..
![]()
Last edited by SAİT71 : 31.Mayıs.2008 at 14:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benim anlamadığım neden bütün yıldızlarını sattın.Ayrıca gidişatta pek iyi değil![]()