Kanoute 12 numarada ısrar etmez umarım "12" bizimdir![]()
Kanoute 12 numarada ısrar etmez umarım "12" bizimdir![]()
Yasin'i unuttum ben.Önder'in gitme ihtimaline karşı Kerim de takıma monte edilebilir. Tıpkı Gökhan Gönül gibi sağ bek,sağ açık hatta forvet oynayabiliyor.
Ayrıca Gürhan,Olcan gibi gençlerimizi Zico'nun(kalırsa) yavaş yavaş oynatması gerekir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
arkadaşlar büyük ihtimalle Zico ile yola devam.
Zico’nun avukatının Fenerbahçe Kulübü’ne gittiğini size daha önce duyurmuştuk.
Aldığımız son bilgilere göre bu görüşmede taraflar büyük ölçüde anlaştılar. Zico ile yola devam kararının çok büyük ihtimalle hayata geçeceği ve Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü yapacağı açıklamada muhtemelen Zico konusunu da netleştireceği genel haberler arasında.
MARATON.COM.TR
(/s)
En doğrusu Zico ile devam etmek.. İstikrar istiyorsak bu gerekiyor. Hatta bana kalırsa Man U. gibi Arsenal gibi uzun vadeli anlaşmalar yapılmalı.. Çünkü bir teknik direktörün 3-5 yılda getireceği başarı çok büyük başarılar olmasa gerek.. Ama Türk futbolunda şuan için bu söylediğim imkansız sanırım (: Zico'nun tek eksiği Olcan ve Gürhan gibi gençleri kullanamaması. Özellikle Olcan'da muhteşem bir gelecek var.. Kullanılırsa iddia ediyorum ki en fazla 2 sezon içerisinde Alex'in yerini çok rahat tutabilecek ve onu aratmayacak bir oyuncu olacaktır..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ben katılmıyorum.Zico'dan genç ama ondan daha iyi hocalar var.Öyle bir hoca gelmeliki aralıksız 10-15 yıl çalışmalı.
Bence Kanoute bir Eto'o kadar var. Kanoute gelirse Fener gerçektende tam anlamıyla coşar.
Kanoute transferinde yalanlama hiç olmadı sadece Fotogolün bitti iddasına görüşmeler devam etmekte diyebileceğimiz bir deklarasyon yaptı kulüp...Süper bir transfer olacak süper...Deivid daha ne napsın ???Sahadakı 2.Alex onu hayatta yollamazlar Kezmanın yerine PSVli Gomes düşünülüyormus...
Kaleci Gomes mi :s
Takımımızın son ihtiyacı olan mevki Kale. Volkan D., Gelecek vaadeden Volkan B. , Mert çok sağlam kaleciler yetiştiriyoruz. Ayrıca Recep'in geri alınması gündemde bunlar olursa hiç gerek yok bence yabancı kaleciye.
Bence acilen Kaleyice ihtiyacımız var Volkan çok hatalı goller yiyiyor ve defansı organize edemiyor. Edu'nun kendi kalesine attığı gollerde Volkan'da epey suçluydu
Yabancı kaleciye gerek yok bence. Volkan Demirel,Volkan Babacan,Mert Günok gibi iyi kalecilerimiz var ama Avrupada da mücadele edeceğimizi düşünürsek 1 tane yerli kaleci transferi yapabiliriz.
Kanoute gelirse tam anlamıyla nokta transfer olur...
Yerli Kaleciler olarak en iyisine sahibiz zaten ama yeterli değil İyi bir kaleci bizi çok daha iyi noktalara taşır ...
Bende yerli kaleciyle devam edilmeli diyorum R.Carlosun önüne iyi bir kanat oyuncusu alınmalı bence..Sağ bekede Gökhanın yedeği olacak bir isim lazım.Kesinlikle Maldonado gitmeli kiraya falan versinler Colo Coloya![]()
Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.
ARKADAŞLAR GELİN HERKES TRANSFERLERİNİ YAZSIN
Mesela diyelim ki ben Fenerbahçe'den şu oyuncuları gönderir şunları alırdım diye.
Ben olsam; Bu takımdan İlk olarak Kezman'ı zarar etmeden satmaya bakardım. Adamın golcülüğü kalmamış. tam bir beleşçi. Orta gelecek ayağınada vuracak gol atacak. Türkiye'de öyle futbol oynanmıyor. Onun için satılmalı. İkinci olarak Deivid'i satardım. Forvet diye alındı ama nerde oynadığı belli değil. Sağ kanatta aksaklık oluyor. Yararından çok zararı var. Attığı goller bizi kurtardı ama daha kaliteli mevkisinin adamını alırsak yine goller atarız Ş.L'de.. Defansa gelince kesinlikle Lugano'yu kadro'da tutardım. Büyük hedeflerim varsa Lugano gibi savaşçı bir stoper kadromda olmalı. Chelsea maçında Drogbanın üstünden kaç tane kafa topu vurdu.Edu'ya gelinceee bence Edu'da Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Bazen çok iyi müdafalar yapsa da büyük maçlarda [Şamp. Ligi] çok büyük hatalar yaptı. Zaten Ş.L'de işimi görmeyecek yabancıyı neden kadroda tutayım ki... Türkiye Ligi'nde iyi olabilir ama Ş.L'de kötü bir performans çizdi. Kendi Kalesine Gol atma krallığı olsa ilk sıradaydı
Vederson; önceleri iyi buluyordum fakat Chelsea maçının 4. dakikasından itibaren bu fikrim değişti. Tecrübeli olmasına rağmen taç çizgisine yüzü dönük oyuncuya direk daldı ve frikik yaptırdı ve orta gol.Bi kaç maçta daha faul yaptı. Adama direk dalıyor. Carlos böyle almıyor topları. Ama vederson u göndermezdim.. Maldonado'yu henüz görmedik bence 1 sezona daha ihtiyacı var. Birde takımdan kaptan Alex'i kesinlikle yollardım dermişim
alınacak oyunculara gelince; Alakası yok ama Nzogbia'yı Fb de görsem çok çok mutlu olurdum adam süper oynuyor. Forvete Vagner Love ve Kanoute'yi alırdım. Birisi bücürük birisi kuleikisi iyi iş yaparlar. Defansa'da İngiltere liginden bir oyuncu getirmeye çalışırdım. Neden çünkü İngilteredeki defanslar diri, savaşçı. Lugano gibi ayakta kalabilen oyuncular. Ş.L'de işimizi görebilirler. Kendi kalesine değil rakip kaleye kornerden gol atabilirler. Lugano gibi. Kusura bakmayın fazla saçmaladım ama paylaşmayı seviyorum
![]()
Fener’de Cruz sesleri
MEHMET ÇİFTÇİ
Sarı - lacivertli kulübün Blackburn Rovers’ta forma giyen Paraguaylı golcü ile prensipte anlaştığı, bonservisi için İngiliz kulübüyle pazarlık yaptığı öğrenildi. Santa Cruz bu sezon 19 gole imza attı
Gelecek sezon iyi bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de Kanoute ve Shevchenko’dan sonra yeni bir isim daha gündeme geldi. Sarı-lacivertli yöneticilerin Blackburn Rovers’ta forma giyen Paraguaylı forvet Roque Santa Cruz’la anlaşma zemini aradıkları öğrenildi.
Geçen yıl Bayern Münih’ten Blackburn’e gelen ve ligde 19 gole imza atarak takımın en skorer ismi olan yıldız golcü için 12 milyon euronun gözden çıkarıldığı öğrenildi. İngiliz kulübüyle daha üç yıl sözleşmesi bulunmasına rağmen golcü oyuncunun yüksek bir bonservis bedeli ile Fenerbahçe’ye gelebileceği bildirildi.
Uzun yıllar Bayern Münih’te top koşturan Cruz, Klose ve Luca Toni gibi futbolcuların takıma gelmesiye gözden düşmüş ve Blackburn’e satılmıştı. Paraguaylı yıldızın Fenerbahçe’ye sıcak baktığı, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın kendisine cazip geldiği bildirildi.
Sarı-lacivertli kulübün Alex’in de menajerliğini yapan Juan Figer aracılığıyla pazarlıkları sürdürdüğü ve transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
Kanute bitti iddiası
Bu arada yönetimin Sevilla formasını giyen Malili golcü Frederic Kanoute konusunda büyük mesafe aldığı, kulübüyle bonservisi konusunda anlaştığı ileri sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü FB TV’de yapacağı konuşmada yeni golcünün ismini camiaya açıklayacağı öğrenildi.
Roque Santa Cruz kimdir?
DOĞUM TARİHİ: 16 Ağustos 1981
BOYU: 1.91
ÜLKE: Paraguay
OYNADIĞI TAKIMLAR:
Olimpia (9 maç, 1 gol)
Bayern Münih (155 maç 31 gol)
Blackburn (36 maç 19 gol)
MİLLİ TAKIM KARİYERİ: 57 maç 18 gol
Milliyet
Adamların kesin burda ajanı var 2 sayfa önce kendi aramızda Santa Cruz dedik hemen yazdılar.![]()
Santa Cruz u çok seviyorum ama takımın bırakacağını sanmıyorum.
Santa Cruz'u getirmek imkansiz suan, Wenger ciddi ciddi düsünuÿor on Arsenal'e.. Ayrica takimdan ayrilmakta istemiyor.
Kanoute cok süper transfer hayirli olsun diyelim..
santa cruz mükemmel bir oyuncu.copa america da takımını nerdeyse tek başına sırtlamıştı.blakcburn onu galiba 5 m euro ya almıştı,şaşırmıştım böyle iyi bir oyuncu böyle bir performans gösterirken nasıl olur da bu fiyata gider diye.bakalım bonservisi ne kadar olacak.umarım fenerbahce santa cruz u alır.
Santa Cruz gerçektende olağanüstü bir oyuncu. Adebayor'un beklenmeyecek patlaması olmasa şuan gol krallığında 3. sırada olacaktı.
Kanoute mi Santa Cruz mu derseniz Cruz'u tek geçerim.
Ben Kanoute'yi tercih ederim.. Hem teknik, hem bitirici, hemde uzun boylu güçlü bir oyuncu.. Anelka'nın birazcık daha ağır versiyonu..
Emre Belözoğlu hakkında, bir Fenerbahçe Forumlarında yazdığım yorum bugünkü Fanatik gazetesinde yayınlandı.![]()
Emrenin geldiği kesin dimi ?
Yanılmıyorsam menajeri öyle birşey yok diye açıklama yapmıştı..Ayrıca Üstündeki Fenerbahçe formasıda çok önceki bir görüntüymüş olay kesinmi![]()
Bu aralar ne internet ne gazete herşeye uzağımda kusura bakmayın![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turgut abi Fenerbahçe Newcastle ile anlaştı.Şu an Emre ile anlaşmaya çalışıyor menajeri aracılığıyla.Belki çoktan anlaşılmışta olabilir.Büyük oranda bitti gibi bir şey.Aziz Yıldırım 2 Haziran'da açıklar..
So what?
Saike
Sağol Şemsicim..Umarım gelirde uzun zaman sonra orta sahamızda bir sol ayaklı oyuncu izleriz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.