Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 221 sonuç

Konu: De Kuip'ten Mestella'ya

transferler güzel uefa da ilerleyiş sürüyor ligde de durum güzel ee daha ne olsun

ümitcim gerçekten zevkli bi kariyer oluyor güzel gidiyorsun defansa takviye yapman iyi olmuş bu transferler bence seni şampiyon yapar ama uefa kupasında ne yaparsın bilemem en azından yarı finale çıkarsın buda iyi bir başarı kolay gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ 29. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 30. HAFTA

UEFA KUPASI CEYREK FİNAL İLK MACI

COK İYİ OYNAMAMIZA RAGMEN MAGLUP OLDUK

HOLLANDA LİGİ 31. HAFTA

HEERENVEEN İ 4 GOLLE GECİYORUZ AMA RAKİBİMİZ AJAX 4-5 ATMAYA DEVAM EDİYOR

UEFA CEYREK FİNAL İKİNCİ MAC

EVİMİZDE 2-1 YENEREK YARI FİNALE CIKIYORUZZZZ!!!

RAKİP SEVİLLA

TariboWest

ümit süpersin hadi devamınıda getir şampiyon olcan

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

EVET HOLLANDA LİGİ DEVAM EDİYOR

HOLLANDA LİGİ 32. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 33. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 34. HAFTA

VE AJAX YİNE SAMPİYON OLDU

PUAN DURUMU

EVET BÜTÜN SEZON COK MÜCADELE VERDİK AJAX I GECMEK İÇİN AMA OLMADI SAGLIK OLSUN DİYEMEYECEGİM ARTIK İKİ YILDAN BERİ SON HAFTALARDA SAMPİYONLUGU VERİYORUM AMA SU AN BASARI GÖZÜKÜYOR OYUNDA BU YÜZDEN OYUNCULAR FAZLA ÜZÜLMEDİ YANİ SAMPİYONLUGUN EN BÜYÜK ADAYI AJAX GÖSTERİLİYORDU BİZDE 3. FALAN YİNE DE BASARILI SAYILABİLECEGİMİZİ DÜSÜNÜYORUM.BU ARADA PLAYOFF TA RAKİBİMİZ PSV OLDU

BİRAZDAN YARI FİNAL MACLARINI VE PLAYOFF MACLARINI OYNAYIP KOYUCAM EGER Kİ FİNALE CIKABİLİRSEK FİNALİNDE SS LERİ SİZLERLE BİRLİKTE OLACAK....
    TariboWest

sağlık olsun ümitcim seneye olursun artık uefada yoluna devam edersin umarım kazanacak güçtesin

Seneye seni şampiyonlar liginde görmek istiyoruz dostum.. Hadi son bir gayret

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA KUPASI YARI FİNAL İLK MACI

YİNE İYİ OYNAYAN BİZDİK AMA YENİLİYORUZ UMUDUMUZ VAR EVİMİZDE İYİ OYNUYORUZ İNSALLAH GECERİZ

UEFA KUPASI YARI FİNAL İKİNCİ MACI

COK İYİ OYNUYORUZ VE FİNALE CIKIYORUZ

FİNALDEKİ RAKİBİMİZ VİLLARREAL

PLAYOFF 1. TUR İLK MAC

YA VALLA KAFAYI YİYECEM COK KOLAY GOL YİYORUZ ABARTMIYORUM STANCU 5 TANE KARSI KARSIYA KACIRDI

PLAYOFF 1.TUR İKİNCİ MAC

YİNE SON DAKİKALARA KADAR DAYANAMAYIP COK KOLAY İKİ GOL YEDİK VE SAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMEDİK!!!

PLAYOFF 2. TUR İLK MAC

UEFA FİNAL MACINI DÜSÜNEREK YEDEKLERLE CIKTIGIM MACTA YENİLİYORUM. GALİBA SENEYE İNTERTOTOYA GİDECEGİZ

VE SIRA GELDİ O MUHTESEM MACA
    NEFESLER TUTULDU. KADIKÖY SÜKRÜ SARACOGLU STADI NDA SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI. İŞTE STADIN SON HALİ

UEFA KUPASI FİNAL MACI

VE SAMPİYON FEYENOORD!!!
    BU SAMPİYONLUKTAN SONRA FEYENOORD TARAFTARLARI SU SÖZLERİ KULLANDI:

EVET ARKADASLAR BU SEZON DAHA BİTMEK ÜZERE SON MACIM KALDI PLAYOFF MACI HEERENVEEN LE ONU DA OYNAYIP SEZONU KAPATMAYI DÜSÜNÜYORUM
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence şampiyon olamasanda güzel bi sezon çıkardın UEFA'yı alman süper olmuş..Yalnız İnter-Toto'ya gitmesen tam süper olacaktı neyse seneye bi UEFA finali daha bekliyorum..Hadi başarılar

bravo ümitcim sende yetenek var gerçekten güzel gidiyorsun uefa kupasını alman beni şaşırtmadı bekliyordum senden zaten artık seneye de şampiyon olursan misyonunu tamamlarsın bu takımda

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

PLAYOFF 2. TUR İKİNCİ MAC

EVİMİZDE HEERENVEEN İ ADETA DAGITIYORUZ VE UEFA DAYIZ

SON OLUSAN PUAN DURUMU VE AVRUPAYA GİDECEK TAKIMLAR

EVET ARKADASLAR TRANSFER SEZONU ACILDI İKİ DMC BİR DR VE DL ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE AFRİKALI VE GÜNEY AMERİKALI ÖNEREBİLECEGİNİZ OYUNCULAR VAR MI YA DA 2010 DA YENİ CIKAN YETENEK İİ VE UCUZ KALİTELİ ADAMLAR BİLENLER VARSA LÜTFEN YAZSIN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Malesef Ajaxı bir sene boyunca geçememenin faturasını ödedin Ama olsun Uefa kupasını alman süper olmuş tebrik ederim.Ayrıca Uefaya katılman da güzel.
    Last edited by yunusgs : 01.Haziran.2008 at 10:51
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

tebrikler ümit güzel bi sezon geçirmişsin yapacağın bikaç iyi transferle seneye en güçlü şampiyonluk adayısın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaslar transfer lazım bana oyuncu önerir misiniz iki tane dmc bir sag bek bir de sol bek almayı düsünüyorum oyuncular afrikalı ve güney amerikalı kaliteli ama ucuz olabilir bi de 2010 a geldik önceki oyunlarınızdan bilidğiniz adamlar varsa lütfen burada belirtiniz
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abubakari Yakubu kesinlikle al. Heerenveen'den 25 yaşında defans olması lazım adı aklıma gelmedi onu al. Sol bek PSV'den Zonneveld alabilirsin

eğer o defansı bulamazsan adına bakarm oyuna girince

senden iyi transferler bekliyoruz ümit devamını bekliyorum sabırsızlıkla

Tebrik ederim dostum.. Güzel bir sezon finali olmuş. Transfer çalışmalarında başarılar diliyorum. İsrailli Dor malul vardı sağ bek için onu önerebilirim sana.. Dmc için Sunny biraz pahalı olabilir ama.. sol beke emanuelson'i ajaxtan 10 milyona almıştım ben Bayern Münih'e.. Dmc için Maduro'da olabilir. Tabi Ajax sana bu oyuncuları satar mı bilinmez

Bir de benim oyunumda 2010 yılında Mario Sergio diye bir wonderkid çıkmıştı. Santrafordu ama Brezilyada hangi takımdan çıktığını hatırlayamıyorum. Ben 17 yaşındayken 1 milyona almıştım. Aklında bulunsun yine de

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tebrikler kardeşim güzel bir sezon geçirmişsin UEFA yı alman süper olmuş bu senede iyi işler yapacağından eminim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TRANSFERLER
    GİDENLER:
    *ANDRE BAHİA 8 MİLYON KARSILIGINDA FLAMENGO YA SATILDI
    *LANDZAAT DE GRAAFSCHAP A KİRALANDI.
    *THEO LUCİUS 1 YILLIGINA DE GRAAFSCHAP A KİRALANDI.
    *TİMMER BELCİKA NIN WESTERLO TAKIMINA KİRALANDI.
    *VAN BRONCKHORST TAKIM KAPTANI OLMASINA RAGMEN YEDEK TAKIMA YOLLANDI.
    *ROY MAKAAY EMEKLİ OLDU VE ARTIK BAS ANTRENÖR..

GELENLER:
    CALVİN JONG-A-PİN

BRUNO SİLVA

MATİAS CAHAİS

DENİS KOVBA

MOHAMMED SHAWKY

BENOİT COSTİL

TRANSFER SEZONU BİZİM İÇİN KAPANMISTIR. DAHA 15 GÜN OLMASINA RAGMEN BASKA OYUNCU ALMAYACAGIZ VE SATMAYACAGIZ...
    TariboWest

tebrikler ümit güzel transferler yapmışsın bu transferleri takıma oturtursan seneye şampiyon olabilirsin başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel transferler full defans almışsın artık defansta sorun yaşamazsın inş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

yorumlarınız için tesekkürler hakan abi dinledim gercekten cünkü cok gol atıp cok gol yiyordum bunu engellemek için bişey yapmak gerekiyordu insallah basarılı olurum lig baslayacak yakın bir zamanda bugün oynarsam bugün eklerim ya da yarın eklerim
    TariboWest

ben demiştim uefa kupası gelir diye ligde de volendam mağlubiyeti şampiyonluğun kaybedilmesine yol açmış gelecek sene lig,kupa ve uefa kupasını yeniden bekliyoruz ama daha önce süper kupa şampiyonluğunu kazanmalısın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Evet ben de sabırsızlıkla süper kupayı bekliyorum zaten ama sürprizle karsılasabiliriz kupayı alırsam baska bi takıma gecebilirim
    TariboWest

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Evet ben de sabırsızlıkla süper kupayı bekliyorum zaten ama sürprizle karsılasabiliriz kupayı alırsam baska bi takıma gecebilirim
    bence büyük bir takıma geçmenin vakti geldi bile şöyle m.united chelsea gibi

acele etme ümitcim daha bu klübü şampiyon yapcaksın transferlerin çok güzel zaten senin gol yollarında sıkıntın yok defansıda sağlama almışsın az gol yemeyi başarırsan açık ara götürürsün ligi şimdiden başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ BASLIYORRRRR

HOLLANDA LİGİ 1. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 2. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 3. HAFTA

SÜRPRİZ TEKLİF

NİGERİA İLE ANLASTIK. HER İKİ TAKIMI BERABER GÖTÜRECEGİZ. DÜNYA KUPASI ELEMELERİNDE SON İKİ MAC VAR MALİ LİDER BİZ DE AYNI PUANLA İKİNCİYİZ VE ÖNÜMÜZDEKİ MAC MALİYLE COK SIKINTILI Bİ ZAMANDA ALDIK NİGERİA YI

AVRUPA SÜPER KUPASI

GERCEKTEN İİ BİR OYUN SEGİLEDİK BİSESWAR KARSI KARSIYA KACIRDI STANCU DA İKİ TANE BOS KALAYE ATAMADI

UEFA KUPASI 1 .TUR ESLESMESİ

RAKİBİMİZ BOCHUM
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

UEFA Kupası iyi olmuş ama Süper Kupa'da kötü olmuş oda Barca o kadar da olur artık. Lige iyi başlamışsın devamı gelsin inş..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ 4. HAFTA

BU MAC İÇİN TATİLE CIKTIM BİRAZ KAFA DİNLEMEK İÇİN SAGOLSUN ASSİSTAN MANAGER TAKIMI KATLETMİŞ VE YENİLDİK

DÜNYA KUPASI ELEMELERİ MACI

HOLLANDA LİGİ 5. HAFTA

BU MACTA TAKIMIN BASINDAYDIM SADECE 6 TANE ATTIK
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

roda maçı hariç güzel maçlar çıkartmışsın asistanı acilen gönder bence

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri