1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 4-1-3-2 ® Bu Taktik Her Takımı Başarıya Götürür

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşım önce taktik için teşekkürler.Ben bu taktik üzerinde biraz oynama yaptım.Bu taktiği 4-4-2 ye çevirdim ve kanatlardan birer ok çıkardım yukarı doğru.Takım komutlarını ellemedim.Açıkçası buda başarıyı sağladı.Bir sorum olacaktı bunla beraber,sence bu taktikle yakalanabilecek başarıları benim dediğim 4-4-2 ile yapmak mümkün mü?

Teşekkürler...

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Arkadaşım önce taktik için teşekkürler.Ben bu taktik üzerinde biraz oynama yaptım.Bu taktiği 4-4-2 ye çevirdim ve kanatlardan birer ok çıkardım yukarı doğru.Takım komutlarını ellemedim.Açıkçası buda başarıyı sağladı.Bir sorum olacaktı bunla beraber,sence bu taktikle yakalanabilecek başarıları benim dediğim 4-4-2 ile yapmak mümkün mü?

Teşekkürler...
    -Bence olur 4-4-2 'de zaten aynı stratejide kanatlar orta açıyor ama değiştirmene anlam veremedim..

-Trabzonlu arkadaşım siz bu taktiği deneyip yorum yapan 31. üyemiz olduğunuz için taktik 31'de bir arıza yapıyor yani takımdan performans alamazsınız : Şaka bir yana bahsettiğin kadro ile neden olmadı anlayamadım ne kadr maç yaptınız ve sonuçlar nasıldı? yani çoğunluk beraberlik mi malubiyet mi? takımın moralleri ? gibi etkenler olmuştur belki

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by gencerker View Post
    -Bence olur 4-4-2 'de zaten aynı stratejide kanatlar orta açıyor ama değiştirmene anlam veremedim..
    Yok yanlış anlama senin taktiğinle alakalı birşey değil.Ben 4-4-2 oynatan biriyim.Başka dizilişlerle rahat edemiyorum

Mesaj Yetkileri