Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla![]()
Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla![]()
Teşekkür ederim abisi.Ama önüme tahmin ettiğim dikenli teller çıkmaya başladı.Bir yandan federasyon bir yandan sakatlıklar
Yunuscum şu anda bütün büyük takımlar yendiği için fark bile açamadım.Bakalım onlarla oynayınca ne olacak?
Sağolasın Keremcim.Şu anda kime güvensem bir bakıyorum hastanedeValencia maçından sonra Espanyol maçına 2 hücum beksiz çıktım.Espanyol maçında Llorente'de sakatlandı.Benim Viguera'ya iş düştü.Şimdi Villareal ile Iraola Del Horno ve Llorente'den yoksun çıkacağız.Neyseki Yeste Valencia maçından beri aramızda.Yalnız şöyle bir durum var Yeste daha çok kendine oynuyor takıma az pozisyon buldurtup çabuk sonuca yönelttiriyor ,Susaeta ise takımı tamamen rakip yarısahaya taşıyor ve daha çok pozisyona sokuyor tabi Yeste'nin kritik pozisyona sokma sayısı daha fazla.Ne yapacağımı bende şaşırdım.
Dizilerden sonra bu 3 maçıda eklerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Villareal maçından sonra Viguera manşetlere çıktı.Llorente'yi aratmadı ve bizde doğru seçimde bulunduğumuzu anlamış olduk.Ama daha süresi var,şımarmasın diye asıl forvetimiz iyileşir iyileşmez yeninden yanımda oturacak
Yeste özellikle son maçta yaptığı 4 asistle spekülasyonlara son verdi fakat yerine giren Susaeta'da 1 gol atarak ben hala burdayım dedi.Hücum beklerim sonraki maça kadar iyileşecekler bakalım savunma beklerim onları aratmadı seçim zor olacak
Last edited by Melekovic : 01.Haziran.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)