1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    süper gidiyorsun..
    Teşekkür ederim abisi.Ama önüme tahmin ettiğim dikenli teller çıkmaya başladı.Bir yandan federasyon bir yandan sakatlıklar

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Kaan abi o nasıl bir başlangıç öyle Madrid,Barça senden korkmuşlardır
    Yunuscum şu anda bütün büyük takımlar yendiği için fark bile açamadım.Bakalım onlarla oynayınca ne olacak?

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kaan abi ne yaptın sen öyle,helal olsun valla
    Sağolasın Keremcim.Şu anda kime güvensem bir bakıyorum hastanede Valencia maçından sonra Espanyol maçına 2 hücum beksiz çıktım.Espanyol maçında Llorente'de sakatlandı.Benim Viguera'ya iş düştü.Şimdi Villareal ile Iraola Del Horno ve Llorente'den yoksun çıkacağız.Neyseki Yeste Valencia maçından beri aramızda.Yalnız şöyle bir durum var Yeste daha çok kendine oynuyor takıma az pozisyon buldurtup çabuk sonuca yönelttiriyor ,Susaeta ise takımı tamamen rakip yarısahaya taşıyor ve daha çok pozisyona sokuyor tabi Yeste'nin kritik pozisyona sokma sayısı daha fazla.Ne yapacağımı bende şaşırdım. Dizilerden sonra bu 3 maçıda eklerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Villareal maçından sonra Viguera manşetlere çıktı.Llorente'yi aratmadı ve bizde doğru seçimde bulunduğumuzu anlamış olduk.Ama daha süresi var,şımarmasın diye asıl forvetimiz iyileşir iyileşmez yeninden yanımda oturacak

Yeste özellikle son maçta yaptığı 4 asistle spekülasyonlara son verdi fakat yerine giren Susaeta'da 1 gol atarak ben hala burdayım dedi. Hücum beklerim sonraki maça kadar iyileşecekler bakalım savunma beklerim onları aratmadı seçim zor olacak

Last edited by Melekovic : 01.Haziran.2008 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri