oo kaan abi müthişsin başarılar..
oo kaan abi müthişsin başarılar..
Teşekkür ederim abisi.Hakan Şükür'ü değilde Metin Oktay'ı örnek aldığın için sanada tebrikler.Umarım heykelini rahat bırakırlar rahmetlinin.
Abisi iyiki yazmışsın şunu açıklama gereği hissediyorum.Ben msn'den ne birisini silerim ne de engellerim.Ama şu bir gerçekki o msnden taşındım eski msnime geçtim.Şu an kullandığımı herkes benim bulunduğum turnuva sayfasından bulabilir ama eğer göremezse de [email protected] olarak ekleyebilir. Taşınma sebebim ise msndeki kişi sayısının iki yüzü bayağı bir geçmiş olması ve malesef artık bazılarının çalışıyorum meşgulüm dememe rağmen sürekli rahatsız etmesi ee ne cevap vermiyorsun cevap versene demesi ya da abuk sabuk anlamadığım tavır sergilemeleri.
Yoksa benim kimseyi silip engellediğim yok,sizlere msnim hakkında notlar bıraktım ama bazılarınıza gitmiş bazılarınıza gitmemiş.Alican kardeşime gerçi anlattım konuyu o anlayışla karşıladı sonrada kaydetti beni.Sadece diyebileceğim bir işte çalışırken eğer cevap veremiyorsam bu cevap vermek istemediğim kaale almadığım için değil o sırada çok işim olduğu için.Başkalarınında abuk sabuk laflar sarfetmeden önce karşısındakini düşünmesi gerekiyor.
Geçenlerde hamachiden bir ahlaksız bir utanmaz abuk sabuk ithamlarda bulundu çekti gitti.O kişiye tek söyleyebileceğim biraz sorunun olabilir kafanda ben seni ne sildim ne de engelledim fakat istersen kendini fazla zorlama olur mu bende gerçek yüzünü yaptığın hokus pokusları göstermek zorunda kalmayayım.Önce yaşını başını bil konuşurken dikkatli ol.
Anılcım sen kayıt edebilirsin dilediğin gibi söylediklerimin senle ve diğer kardeşlerimle bir alakası yok,o kişi ve kişiler kendilerini biliyor.
Teşekkür ederim Anılcım.Ben sadece garantilediğim olaydan bahsetmiştim
Sağolasın Mertcim.Bugün biraz kariyer yaptım biraz dizi biraz film izledim abisi.Msnim açık kalmış.Müsait bir vakitte konuşuruz abisi.Pazar günü fazla tembellik yaptım,ne yapalım her gün çiçeklerle uğraşmak insanı yoruyor![]()