İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi.![]()
İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi.![]()
Hem o yüzden hem de söylemesi uygun olmazdı ..
"yurt dışında oynayan bir türk alacağız, çocukla anlaştık gibi" bunun gibi bi cümle kurdu aziz başkan.yani adaylarımız halil-mevlüt-nihat-fatih-eren derdiyok
dikkat ettiyseniz başkanımız "çocuk" kelimesini kullandı ama genelde yıldız oyunculardan, ön planda olan oyunculardan çocuk die bahsetmez böylece bir genç yeteneği işaret ettiğini görüyoruz.
öyleyse aday sayımız 2 eren ve mevlüt! mevlüt daha fazla istensede türkiyeye döneceğini sanmam(inş. dönerde o gelir) yani herkesin atladığı isim isviçrede yılın en büyük çıkışını yapan oyuncu ödülünü kazanan genç yetenek "eren derdiyok" fenerbahçenin transferi olabilir.
Arkadaşlar forvet adayları arasına bir oyuncu daha var. Medyada çıkmış olan ve kulübün yalanlamadığı bir isim. Kuranyi olma ihtimali de yüksek ?
Yayını baştan sona kadar izledim. Sadece beklemek düşüyor bundan sonra (: Ama Türk olup yabancı ülkede oynayan oyuncu yüzde 90 Mevlüt.. Çünkü 3 isimle ilgileniyoruz 2'si basında çıkmadı dendi.. 2 oyuncu basında çıkmadığına göre basında çıkıp Türk olup yabancı ülkede oynayan F.Tekke, Halil, Nihat ve Mevlüt var.. Nihat gelmek istemediğini söylemişti. F.Tekke'nin alınacağını sanmıyorum. Halil ve Mevlüt kalıyor geriye. Ama bence gelecek oyuncu Halil olmayacaktır. O yüzden tek seçenek Mevlüt kalıyor..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Eren Derdiyok 1,90 boyunda ve muhtemelen hava toplarında üstün bir oyuncudur. Böyle birşey varsa Eren'i tercih ederim
Mevlüt ise daha sprinter bir isimve güçlü bir isim, Değişik bir stili var.
Fatih Tekke, Aziz yıldırımın yıllardır rüyası olan bir forvet. Trabzon'dayken bile almaya çalışıyordu.
Halil ve Nihat'ın geleceğini sanmıyorum şahsen.
ereni isviçredeki kuzenim takip ediyor hızlı-kafa toplarnda etkili-bitirici-topsz alanı olan bir st olarak anlattı bna ve 19 yaşında fenerbahçenin aradığı stilde bir oyuncumu değilmi sz karar verin? ve fenerbahçe erenin avrupa vitrinine çıkmasına iyi bir aracı değilmi? alan memnun satan memnun karıştırmayın mevlütüama mevlütünde hakkını veriyim çok güçlü bir fiziği vr ve teknik bir oyuncu oda gelse laf etmem
![]()
Ben Mevlüt'ü tercih ederim çok yetenekli bir futbolcu Alex ve Emre ona müthiş paslar çıkarır çok iş yapar Fenerbahçe'de
Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.
Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..
Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...
Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye![]()
Mevlüt kendini geliştirmek istiyosa bence sochaux da kalmalı çünkü fransa liginde daha çok göz önünde olur
Polonyalı değil mi Janczyk?
appiah'ın istanbul'a geldiği ve gizlice bankada biriken parasını alıp gittiğini öğrendim.yani bu saatten sonra bu adam bu kulüpte yer almaz.
kezman'a gelince o zaten fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.gitmesi gerekir.herkes takas konusunu söylüyor ama onun olacağına da inanmıyorum.
maldonado'ya gelince o bence çok sade bir oyuncu.top alıp top veriyor.skora katkı yapacak yeteneklere sahip değil.onunda gitmesi gerekir.
carlos desek sezonu sakatlıklarla geçirdi.yararlanılamadı ligde.
tabi kim bana katılır kim katılmaz bilemem.
Türk pasaportu yok o adamın.. Türk asıllı olup olmadığını bilmiyorum..Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...
Ben sana katılmıyorum arkadaşım... maldonado aslında cok iyi birr oyuncu yarım sezonla adama bu kadar cabuk kötü damgasını vurmamak lazım. bunun en basit örneği deivid ilk sezon kimse tarfında beğenilmeyen deivid bu sezon neler yaptı herkes gördü,ben aynı şekilde maldonadoyada böyle bir şans verileceğini düşünüyorum verilmeside lazım yani.
Kezman konusuna gelince bu günkü aziz yıldırımın acıklamalrından anladımki bu sene kezman bizde.
İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.
Özer'i alırsak sonu Ali Bilgin gibi olur ama Ali'den iyi olduğu kesindir.
arkdşm iyi gzl düşünmüşsün ama atladığın göz ardı ettiğin bir nokta var vadedilene bak oyuncuya bak.maldonada gelirken yönetim çok estetik kıvrak çalımları olan yaratıcı lider vasıflı ve çok pas aldığı zaman skora katkı yapan bir oyuncu diyerekmi getirdi eleştiri yaparken bnu düşün maldonadonun bu olduğunu herkes biliyordu bnu bilmeyen yok.güney amerikada en iyi defansf ortasaha seçildi sebebi? önceden sezen ii pozisyon alıp top kapabilen bir oyuncu olduğu içindir maldonado neden başarılıydı brezilyada? brezilyalı oyuncular daha teknik daha yaratıcıdır defansif ortasaha olsa bile maldonado kısa pası arkadaşına verirdi arkadaşı topu oyuna sokardı ama türkiyede öylemi? top luganoya gidiyor o bi daha maldonadoya dönüyor maldonado eduya veriyor edu maldonadoya dönüyor adamdan topu alıp kardeşim ver şnu maç bitcek birazdan dien yok! emre gelince maldonadonun yıldızı parlicak görürsünz maldonado emreye verdiği an emre topu oyuna sokmayı düşüncek. yazdıklarıma eleştiri getirebilirsinz ama eleştirirken sayıgıyı elden bırakmayın lütfen![]()
Ali Bilgin transferini en başından beri anlayamadım adamı Antalyaspor'da da beğenmiyordum..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuranyi yorumları yapılmıs gecen sene 17 mn € istedi Schalke kulübü bunu resmi internet sitemizde doğrulamıstı bence sürpriz bir forvet gelecek Kanouteden de umudu kestim maalesef.Yerli olarak da Mevlüt süper olur...Finlandiya macında sol beke neler yaptı öyle yau![]()
Solda oynar yada Yattara sola geçer.Trabzonspor'da bu sezon Barış ve Yattara'dan başka kanat yok sakatlık ceza vs. durumlarda bile çok rahat 20 maç oynar.Fenerbahçe'de kanatlarda Deivid,Uğur,Wederson,Ali Bilgin,Emre Belezoğlu gibi isimler olucak birde yedeklerde altyapıdan oyuncu bulundurması gerekicek Fenerbahçe'nin o isimde Olcan,Gürhan olucak büyük ihtimal.Özer bu takımın neresinden giricek kadroya...
Beyler Kerlon'a ne dersiniz. Adam tam bir cambaz
Yerli olacaksa da Nihat, Mevlüt olsun derim..
Halil de iyi topçu ama biz de Semih var onun gibi..
kerlon benimde aklıma geldi cruzeiro lu olması ve zico nun sezon başında en beğendiğim brezilyalı demesi insanı umutlandırıyor![]()