Sayfa 29 / 142 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hem o yüzden hem de söylemesi uygun olmazdı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi.
    İnsanda merak uyandırıyor.

"yurt dışında oynayan bir türk alacağız, çocukla anlaştık gibi" bunun gibi bi cümle kurdu aziz başkan.yani adaylarımız halil-mevlüt-nihat-fatih-eren derdiyok
    dikkat ettiyseniz başkanımız "çocuk" kelimesini kullandı ama genelde yıldız oyunculardan, ön planda olan oyunculardan çocuk die bahsetmez böylece bir genç yeteneği işaret ettiğini görüyoruz.
    öyleyse aday sayımız 2 eren ve mevlüt! mevlüt daha fazla istensede türkiyeye döneceğini sanmam(inş. dönerde o gelir) yani herkesin atladığı isim isviçrede yılın en büyük çıkışını yapan oyuncu ödülünü kazanan genç yetenek "eren derdiyok" fenerbahçenin transferi olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Arkadaşlar forvet adayları arasına bir oyuncu daha var. Medyada çıkmış olan ve kulübün yalanlamadığı bir isim. Kuranyi olma ihtimali de yüksek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Yayını baştan sona kadar izledim. Sadece beklemek düşüyor bundan sonra (: Ama Türk olup yabancı ülkede oynayan oyuncu yüzde 90 Mevlüt.. Çünkü 3 isimle ilgileniyoruz 2'si basında çıkmadı dendi.. 2 oyuncu basında çıkmadığına göre basında çıkıp Türk olup yabancı ülkede oynayan F.Tekke, Halil, Nihat ve Mevlüt var.. Nihat gelmek istemediğini söylemişti. F.Tekke'nin alınacağını sanmıyorum. Halil ve Mevlüt kalıyor geriye. Ama bence gelecek oyuncu Halil olmayacaktır. O yüzden tek seçenek Mevlüt kalıyor..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eren Derdiyok 1,90 boyunda ve muhtemelen hava toplarında üstün bir oyuncudur. Böyle birşey varsa Eren'i tercih ederim

Mevlüt ise daha sprinter bir isimve güçlü bir isim, Değişik bir stili var.

Fatih Tekke, Aziz yıldırımın yıllardır rüyası olan bir forvet. Trabzon'dayken bile almaya çalışıyordu.

Halil ve Nihat'ın geleceğini sanmıyorum şahsen.

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    Arkadaşlar forvet adayları arasına bir oyuncu daha var. Medyada çıkmış olan ve kulübün yalanlamadığı bir isim. Kuranyi olma ihtimali de yüksek ?

cordial dediğine katılıyorum kuranyı fb nin resmi sitede yalanlanan oyuncular arasında yer almadı ve ben medyada hiç bir kuranyi haberine rastlamadım... olasılığı yüksek =)

ereni isviçredeki kuzenim takip ediyor hızlı-kafa toplarnda etkili-bitirici-topsz alanı olan bir st olarak anlattı bna ve 19 yaşında fenerbahçenin aradığı stilde bir oyuncumu değilmi sz karar verin? ve fenerbahçe erenin avrupa vitrinine çıkmasına iyi bir aracı değilmi? alan memnun satan memnun karıştırmayın mevlütü ama mevlütünde hakkını veriyim çok güçlü bir fiziği vr ve teknik bir oyuncu oda gelse laf etmem

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ben Mevlüt'ü tercih ederim çok yetenekli bir futbolcu Alex ve Emre ona müthiş paslar çıkarır çok iş yapar Fenerbahçe'de

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mevlüt kendini geliştirmek istiyosa bence sochaux da kalmalı çünkü fransa liginde daha çok göz önünde olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye
    Dawid Janczyk Türk asıllı mı ? :S

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Polonyalı değil mi Janczyk?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ankaraspor'lu Hurmacı transferi hakkında bir bilgi verilmedi di mi? Ben belki duymamış olabilirim. Bu transfer umarım gerçekleşir. İyi bir yetenek.
    Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...

appiah'ın istanbul'a geldiği ve gizlice bankada biriken parasını alıp gittiğini öğrendim.yani bu saatten sonra bu adam bu kulüpte yer almaz.
    kezman'a gelince o zaten fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.gitmesi gerekir.herkes takas konusunu söylüyor ama onun olacağına da inanmıyorum.
    maldonado'ya gelince o bence çok sade bir oyuncu.top alıp top veriyor.skora katkı yapacak yeteneklere sahip değil.onunda gitmesi gerekir.
    carlos desek sezonu sakatlıklarla geçirdi.yararlanılamadı ligde.
    tabi kim bana katılır kim katılmaz bilemem.

Sheriff Misafir

Türk pasaportu yok o adamın.. Türk asıllı olup olmadığını bilmiyorum..

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    appiah'ın istanbul'a geldiği ve gizlice bankada biriken parasını alıp gittiğini öğrendim.yani bu saatten sonra bu adam bu kulüpte yer almaz.
    kezman'a gelince o zaten fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.gitmesi gerekir.herkes takas konusunu söylüyor ama onun olacağına da inanmıyorum.
    maldonado'ya gelince o bence çok sade bir oyuncu.top alıp top veriyor.skora katkı yapacak yeteneklere sahip değil.onunda gitmesi gerekir.
    carlos desek sezonu sakatlıklarla geçirdi.yararlanılamadı ligde.
    tabi kim bana katılır kim katılmaz bilemem.
    Ben sana katılmıyorum arkadaşım... maldonado aslında cok iyi birr oyuncu yarım sezonla adama bu kadar cabuk kötü damgasını vurmamak lazım. bunun en basit örneği deivid ilk sezon kimse tarfında beğenilmeyen deivid bu sezon neler yaptı herkes gördü,ben aynı şekilde maldonadoyada böyle bir şans verileceğini düşünüyorum verilmeside lazım yani.
    Kezman konusuna gelince bu günkü aziz yıldırımın acıklamalrından anladımki bu sene kezman bizde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...
    Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.
    İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer'i alırsak sonu Ali Bilgin gibi olur ama Ali'den iyi olduğu kesindir.

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    arkdşm iyi gzl düşünmüşsün ama atladığın göz ardı ettiğin bir nokta var vadedilene bak oyuncuya bak.maldonada gelirken yönetim çok estetik kıvrak çalımları olan yaratıcı lider vasıflı ve çok pas aldığı zaman skora katkı yapan bir oyuncu diyerekmi getirdi eleştiri yaparken bnu düşün maldonadonun bu olduğunu herkes biliyordu bnu bilmeyen yok.güney amerikada en iyi defansf ortasaha seçildi sebebi? önceden sezen ii pozisyon alıp top kapabilen bir oyuncu olduğu içindir maldonado neden başarılıydı brezilyada? brezilyalı oyuncular daha teknik daha yaratıcıdır defansif ortasaha olsa bile maldonado kısa pası arkadaşına verirdi arkadaşı topu oyuna sokardı ama türkiyede öylemi? top luganoya gidiyor o bi daha maldonadoya dönüyor maldonado eduya veriyor edu maldonadoya dönüyor adamdan topu alıp kardeşim ver şnu maç bitcek birazdan dien yok! emre gelince maldonadonun yıldızı parlicak görürsünz maldonado emreye verdiği an emre topu oyuna sokmayı düşüncek. yazdıklarıma eleştiri getirebilirsinz ama eleştirirken sayıgıyı elden bırakmayın lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Jancyk türk asıllı olduğunu nerden çıkardınız ? Adam Polonyalı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ali Bilgin transferini en başından beri anlayamadım adamı Antalyaspor'da da beğenmiyordum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.
    Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Birde Özer nasıl sizde 20 maç oynayacak Yattara'yı mı kesicek?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kuranyi yorumları yapılmıs gecen sene 17 mn € istedi Schalke kulübü bunu resmi internet sitemizde doğrulamıstı bence sürpriz bir forvet gelecek Kanouteden de umudu kestim maalesef.Yerli olarak da Mevlüt süper olur...Finlandiya macında sol beke neler yaptı öyle yau

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Orta sahanın ortasında da oynayabiliyor Tarıkcığım, belki orada görev alısa oynayabilir..
    Bizim kadromuz için iyi bir alternatif olur gelirse eğer..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

Solda oynar yada Yattara sola geçer.Trabzonspor'da bu sezon Barış ve Yattara'dan başka kanat yok sakatlık ceza vs. durumlarda bile çok rahat 20 maç oynar.Fenerbahçe'de kanatlarda Deivid,Uğur,Wederson,Ali Bilgin,Emre Belezoğlu gibi isimler olucak birde yedeklerde altyapıdan oyuncu bulundurması gerekicek Fenerbahçe'nin o isimde Olcan,Gürhan olucak büyük ihtimal.Özer bu takımın neresinden giricek kadroya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler Kerlon'a ne dersiniz. Adam tam bir cambaz

Yerli olacaksa da Nihat, Mevlüt olsun derim..

Halil de iyi topçu ama biz de Semih var onun gibi..

kerlon benimde aklıma geldi cruzeiro lu olması ve zico nun sezon başında en beğendiğim brezilyalı demesi insanı umutlandırıyor

Mesaj Yetkileri