1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye
    Dawid Janczyk Türk asıllı mı ? :S

Nesil
    2007
    Yer
    34

Santraforlara İmza Attırdım!

Futbol kamuoyu, Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı açıklama sonrası Fenerbahçe'nin alacağı santrforları merakla beklerken, bu futbolcuların imzayı attığı ortaya çıktı!..

Transferlerin bittiğinin müjdesi, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı için bugün Ankara'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'na verildi!.. Yıldırım'ın uçaktan inerken Mosturoğlu'na, "Santrforlara imza attırdım" dediği öğrenildi.

Ancak bu santrforların kimler olduğu henüz bilinmiyor.

Aziz Yıldırım FBTV'de dün yaptığı açıklamada, biri yabancı, biri de yurt dışında oynayan Türk olmak üzere 2 santrfor alacaklarını söylemişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Mesaj Yetkileri