1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar mesela kariyeri kuruyoruz, 30-35 yıl menajerlik yapıyoruz belkide biraz daha fazla. Ben diyorum ki yaşımız ilerleyince Bir seçenek gelse sol alt menüye yada üstte olabilir Başkan ol diye takıma başkan olabilsek ve oradan takımı değişik seçenekler ile yönetebilsek.Nasıl olurdu olmazmıydı

Eğer işin cılkı çıkar diyorsanız efsane olduğumuz bir kulüpte veya yaşımız baya ilerleyince nadiren gelse bu seçenek.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Arkadaşlar mesela kariyeri kuruyoruz, 30-35 yıl menajerlik yapıyoruz belkide biraz daha fazla. Ben diyorum ki yaşımız ilerleyince Bir seçenek gelse sol alt menüye yada üstte olabilir Başkan ol diye takıma başkan olabilsek ve oradan takımı değişik seçenekler ile yönetebilsek.Nasıl olurdu olmazmıydı

Eğer işin cılkı çıkar diyorsanız efsane olduğumuz bir kulüpte veya yaşımız baya ilerleyince nadiren gelse bu seçenek.
    o başkan işi şöyle olabilir bence ama ozaman oyunun adının football manager olmaması lazım başkanlık girecekse. çok paramız olunca kulübe para yardımı yaparak örneğin 20 milyon dolar vererek başkan seçilelim ve teknik direktörü biz alalım, teknik direktör transferleri yapsın ama biz örneğin gelen çok iyi bir teklifte oyuncuyu duruma el koyup satabilelim ya da gördüğümüz çok iyi bir oyuncuyu alabilelim vs. eğer başarısız olursak da seçimlerde seçilemeyelim ve başkanlığı kaybedelim. bu sefer stad büyütme sponsor seçimi vs gibi konulara bir çözüm bulamadım ama. çünkü onları da biz yaparsak oyun çok sapmış olur.

Mesaj Yetkileri