Yorumlarınız vede iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Geri dönüşü olmayan yol girdik ne yapalım. Bu sene oyuncu satışları çok büyük hataydı. Aynı golleri her maç yedim. Ceza sahası dışından bir vuruyorlar yiyorum. Kendi evimde 3-1 yenildim 3 golde yemin ederim aynıydı. 3 tanesi de ceza sahasının ordan uzaktan şut ve gol
Neyse maçlar birazdan geliyor..
KIRIKKALESPOR-GRONINGEN: 2-1
Kendi evimiz de ağırladığımız Groningeni'i 2-1 yenmemize rağmen deplasman golü averajıyla Groningen tur atladı. Avrupa maceramıza bu maçla birlikte son vermiş olduk. 2 maçta da yediğimiz goller aynıydı. Savunmada Gutierrez'in yönetim tarafından satılması çok sıkıntı çekmemize neden oldu. Yerine oynattığım Fatih Bulut ise daha onun seviyesin de değil..Bu ara da Bursaspor'ada helal olsun valla. Adamlar Türkiye Ligi'nde 17. ama UEFA Kupası'nda Wisla'yı elediler, gruplara kaldılar, deplasmanda Basel'i yendiler, Braga'yı 2-0 yendiler, gruptan çıktılar, Red Star'ı elediler ben şans felan dedim ama asıl benimki si şansmış son olarak adamlar Benfica'yı elediler Hemde mucize bir şekilde..
İLK MAÇTA Benfica-Bursaspor: 3-1
İKİNCİ MAÇ Bursaspor-Benfica: 4-1
KIRIKKALESPOR-BURSASPOR:2-0
UEFA fatihini kendi evim de rahat bir şekilde yendim. Goller Arjantinli oyuncu Pedraza ve Fatih Egedik'ten geldi...
ANTALYASPOR-KIRIKKALESPOR: 0-1
Deplasman da uzun süre 10 kişi götürdüğümüz maçı zor da olsa 1-0 aldık ve zorlanarakta olsa zirvenin yakınların da kalmayı başardık. Kırıkkalespor'daki 10. sezonunu geçiren Mustafa Karakaya takımını 10 kişi bırakırken her maç kendisine şans tanıyan hocasını hayal kırıklığına uğrattı ve ceza aldı.. Rus Orta saha oyuncumuz Mozgovoy 82. dakika da güzel bir gol atarak 3 puanı kazanmamız da büyük rol oynadı. Yakın da buda satılır..
BEŞİKTAŞ-KIRIKKALESPOR: 2-0
Zirve için büyük mücadele veren iki ekibin maçın da Beşiktaş maçı 2-0 kazanarak lider oldu. Maalesef maçta oyuncular hiç bir varlık gösteremedi. Çok kötü oynadık. Yediğimiz goller hep aynı. Bu savunmaya önlem almak şart ama nasılll.
KIRIKKALESPOR-SİVASSPOR: 1-3
Lig de 16. sıra da bulunan Sivasspor Fikret Karabudak'ta 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı. Yemin ederim yediğimiz 3 golde aynıydı. Ceza sahası dışından çok güzel 3 gol yedim. Tam bir rezaletti. Düşüşe geçtik. Toparlıyamıyorum takımı..
SAKARYASPOR-KIRIKKALESPOR: 1-1
Ligin yeni ekiplerinden Sakaryaspor deplasmanından 1 puanla döndük. Maçta takımımızın beyni Mozgovoy sakatlandı ve 3 hafta oynayamayacak. Bu çok kötü oldu. Takımımızın en önemli mevkilerde oyuncu eksiklikleri var. Bu sezonu en iyi yerde tamamlamamız şart..
PUAN TABLOSU
Galiba 3.lük için Kayserispor ile kıyasıya çekişeceğiz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MOREIRA GİDİYOR MU?
AML mevkinde oynayan genç oyuncumuza İnternacional müthiş bir teklif yaptı. Harun aydoslu'da oyuncusuyla görüşerek transferine ona verdi. İnternacional'in teklifi şu şekilde:
Evet transferi bizim açımız dan karlı olacak. İnternacional'in bize yaptığı teklif
1.100M YTL peşin 26 M YTL'si 24 ay taksit para+Sonraki satıştan %35 pay+Paulo Henrique adlı iyi bir forvet.. Moreira'nın yerine daha genç bir oyuncum var. Moreira kadar olmasa da yerini doldurabileceğini düşünüyorum. zaten bütün riskleri aldım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YETER ARTIK
Ben transferi konusunda İnternacional takımıyla anlaşmıştım ama yönetim gitmiş Sao Paulo'ya satmış adamı. Ne işler dönüyor anlamıyorum. İstediğim gibi adam da satamıyorum...
Orta sahanın soluna diyecekmiş arkadaşlar yanlışlıkla ortasına demiş düzeltelim. Newcastle'nin yıldızını getirdim takıma![]()