Sayfa 21 / 122 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Tomasson ve Simic yaşı geçmiş, futbolunun son baharındaki oyuncular..Bize 27-28 yaş civarında hem tecrubeli hemde futbola aç futbolcular lazım...Umarım alınmazlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence 2000 deki gibi genç oyuncuların yanında hagi popescu gibi kaliteli ve tecrübeli isimler alabilirsek cl de başarılı olabilir tomasson ve simic in gelmesini istiyorum yaşlı değiller bana göre..

32 yaşındalar daha ne yaşlı değiller..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

32 yaş artık o kadarda yaşlı sayılmıyor.Artık futbolcular 38-39'a kadar oynuyor.Eğer oyuncu hala dinç ve kendine güveniyorsa alınmasında bir sakınca yok, yaşıda önemli değil o kadar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Yaş o kadar önemli değil. 31-32 yaşta bana göre yaşlı değil. Galatasaray'ın efsane kadrosunu geçtim BJK'nin 100. Yılında ki kadrosunu hatırlayın Zago, Ronaldo, Sergen bunlar genç adamlar mıydı? Ama BJK, UEFA kupasında çeyrek final oynadı bu adamlarla...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tomasson'a ihtiyacımız var gibi duruyomu şu an?

Bi forvet e mutlaka var ama bu Tomasson olmamalı.Hep Jardel gibi birisini istemişimdir..
    Ayağına geleni atmalı..Defansı yıpratmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'da öncelikle mutlaka teknik direktör muamması sona erdirilmelidir.Gelecek hocanın yabancı olması dolayısıyla daha ülkeye alışma,takımı tanıma gibi süreçleri var.Galatasaray yönetiminin kalli gitmesinden beri baya zamanı vardı bu işi bitirebilmek için ama hala bir gelişme olmaması kötü bir durum.Bu yüzden transferdede netlik yok.Bakalım ne olacak.Ama Galatasaray'ın seneye işi bu seneden daha zor olacak gibi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Görüştüğümüz 3 isim var!"
    Adnan Polat ve Haldun Üstünel’den teknik direktör açıklaması.

03.06.2008 21:31
    Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyenleri zorla tutmayacaklarını söyledi.

1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (AGS) tarafından Crown Plaza Ankara’da, 2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları kapsamında balo düzenlendi.

Baloya Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ve eşi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve kulüp yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Baloda konuşan başkan Adnan Polat, başarılarından dolayı futbol ve diğer branştaki yöneticileri kutladığını belirterek, gelecek sezon için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Taraftardan moralini yüksek tutmasını isteyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Teknik direktör ve futbolcularla ilgili söylentiler var. Şu anda anlaşma imzalayabileceğimiz teknik direktör ve futbolcular bulunuyor. Biz soğukkanlı davranıyoruz. Transfer komitemiz burada. Pazar günü teknik direktöre imza attırabilirler. Arda’yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız.’’

Yönetici Haldun Üstünel ise gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktörle ilgili olarak 4 koldan çalıştıklarını ifade ederek, ’’Görüştüğümüz 3 isim var. Final aşamasına geldik. Bunlar değişik ülkelerden. Nihai kararı vermediğimiz için açıklayamıyoruz. Skippe de görüştüğümüz isimlerden birisi. Transferlerle ilgili uzun süredir çalışmamız var. Son kararı teknik direktör verecek. Değerli isimlerle görüşüyoruz’’ diye konuştu.

Gecede ayrıca futbolculara ait 3 forma da yapılan çekilişle davetlilere verildi.

A.A.
    3'ü ilede imza asamasına gelmişiz..Ayrıca farklı ülkelerdenmiş..Bence Deshamps,Laudrup,SkibbeBunlardan deshamps isterim...Tecrübesi daha fazla..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Tomasson olabilir ama Simic bu sene 34-35. haftaların birinde ilk maçına çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

valla siz simic gibi tomasson gibi elemanlar bulmuş bunuyorsunuz yönetim ne yapsın? tamam gençleştirme yapılmalı ama birden olmamalı. 8 genç sürüyorsan sahaya 3'ü tecrübeli yaşlı olması lazım.
    (/s)

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    32 yaş artık o kadarda yaşlı sayılmıyor.Artık futbolcular 38-39'a kadar oynuyor.Eğer oyuncu hala dinç ve kendine güveniyorsa alınmasında bir sakınca yok, yaşıda önemli değil o kadar..
    38-39 yaşlarına kadar sadece defans ve kaleciler, onlarında çok azı oynayabiliyor. Ben üst düzey liglerde 37 yaşlarında oynamaya devam eden orta saha veya forvet gördüğümü hatırlamıyorum, varsa da hiç oynamıyordur heralde. Bir Tugay'ı biliyorum. Onu da gerçekten kutlamak lazım, adam 37-38 yaşında olmasına rağmen hâlâ iyi oynuyor ve hâlâ takımının kaptanı.

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Yaş o kadar önemli değil. 31-32 yaşta bana göre yaşlı değil. Galatasaray'ın efsane kadrosunu geçtim BJK'nin 100. Yılında ki kadrosunu hatırlayın Zago, Ronaldo, Sergen bunlar genç adamlar mıydı? Ama BJK, UEFA kupasında çeyrek final oynadı bu adamlarla...
    Sanırım UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamak bir başarı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Umut sana katılıyorum..Carlos tecrübesi ile çok seyler kattı..Bu seneki şampiyonlukta bile yaşlıların büyük payı var..Neyse yönetim en iyisini bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçlarda ilk 11'e çıkan oyuncularımızın %80'i genç.Simic'te gelirse takımımıza katkı sağlar.2 sezon oynar.Ayrıca T.D.için adaylardan en çok Deshamps'ı isterim.Skibbe ismini ilk kez duydum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

GİTMEK İSTİYENİ TUTMAYIZ, ALMAK İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyenleri zorla tutmayacaklarını söyledi.

1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (AGS) tarafından Crown Plaza Ankara'da, 2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kutlamaları kapsamında balo düzenlendi.

Baloya Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ve eşi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve kulüp yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Baloda konuşan başkan Adnan Polat, başarılarından dolayı futbol ve diğer branştaki yöneticileri kutladığını belirterek, gelecek sezon için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Taraftardan moralini yüksek tutmasını isteyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Teknik direktör ve futbolcularla ilgili söylentiler var. Şu anda anlaşma imzalayabileceğimiz teknik direktör ve futbolcular bulunuyor. Biz soğukkanlı davranıyoruz. Transfer komitemiz burada. Pazar günü teknik direktöre imza attırabilirler. Arda'yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız.''

Yönetici Haldun Üstünel ise gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktörle ilgili olarak 4 koldan çalıştıklarını ifade ederek, ''Görüştüğümüz 3 isim var. Final aşamasına geldik. Bunlar değişik ülkelerden. Nihai kararı vermediğimiz için açıklayamıyoruz. Skippe de görüştüğümüz isimlerden birisi. Transferlerle ilgili uzun süredir çalışmamız var. Son kararı teknik direktör verecek. Değerli isimlerle görüşüyoruz'' diye konuştu.

Gecede ayrıca futbolculara ait 3 forma da yapılan çekilişle davetlilere verildi.

Galatasaray'ın Bojinov planı

Sarı-kırmızılı yöneticiler Hakan Şükür’ün yerine almayı planladıkları 22 yaşındaki futbolcu için temaslara başladı. Bojinov geçtiğimiz sezon İtalya‘nın Juventus takımından Manchester United’a gitmiş ancak forma giydiği ilk maçta ağır bir sakatlık geçirmişti. Güçlü yapısı ile dikkat çeken Bojinov geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

04.06.2008
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bojinovu aklacağını sanamam ama süper transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Igor De Camargo öyle abartilacak kadar iyi futbolcu degil, Belcika liginin önde gelen yildizlarindan bile degil.. Ondan önce ordan alinacak Axel Witsel, Fellaini ve Defour gibi adamlar dururken Camargoya sira gelmez. Ayrica ayni takimdaki Mbokani bence daha iyi.

Tomassonu begenmeyenleri garip buluyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cim Bom'dan Bojinov atağı!Galatasaray, M.City'de oynayan Bulgar futbolcuyu gözüne kestirdi.

04.06.2008 09:34Bonservisi 8 milyon Euro’dan 4’e düşen Bojinov için daha fazla indirim istenecek. Aksi halde kiralama yoluna gidilecek.
    Vatan Gazetesi'nden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre Hocasını arayan G.Saray’da transfere de hız verildi. Önceki gün Rize’den Ferdi’yi renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar Manchester City’de umduğunu bulamayan, Bulgar Valeri Bojinov’la temasa geçti. Menajerler aracılığı ile yapılan görüşmelerde Bojinov’un gelmeye hazır olduğu belirtildi. M.City ile 2011’e kadar sözleşmesi bulunan Bulgar futbolcu için kiralama ihtimali ağır basıyor. Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan Bojinov için İngiliz ekibi 8 Milyon Euro bonservis bedeli belirlemişti. Ancak sakatlık sonrasında 4 milyon Euro’ya kadar indirim yapılabileceği belirlendi.

ÜSTÜNEL VE SEZGİN GİDİYOR

Forvet arkasında oynayan Bojinov her iki ayağını da iyi kullanıyor. 1.78 boyundaki Bulgar oyuncu 1986 doğumlu. 16 yaşındayken Lecce’ye transfer oldu, 2005 -2006’da Floransa’ya geldi. Önceki yıl Juventus’a transfer olan Bojinov, geçen sezon M.City’ye geldi. Bulgar futbolcu 17 kez milli takımının formasını giydi. Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin yarın ya da cuma günü yurt dışına çıkarak Bojinov için görüşme yapacak. Bonserviste indirim yapılmaması durumunda kiralık formülü konuşulacak.

Bu da Habertürk kaynağı.Bakalım Fatih Altaylı bu sefer tutturacak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Man City ile bonservis konusunda anlaşılırsa Bojinov Gs'ye gelir.Gs'nin forvet sorunu çözülmüş olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bojinov çok zor bence..

F.Bahçe Arda'yı resmen istedi
    Asbaşkan Murat Özaydınlı, G.Saray Başkanı Polat'a "Arda'yı almak istiyoruz. Rakam önemli değil" dedi

F.Bahçe, Emre Belözoğlu transferinden sonra Türkiye'yi sarsacak ikinci bir yerli bomba daha patlatmak için harekete geçti. Asbaşkan Murat Özdaydınlı, G.Saray Başkanı Adnan Polat'tan Arda Turan'ı resmen istedi. Özaydınlı, "Para önemli değil" dedi ancak Adnan Polat bu isteği kibarca reddetti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

en iyisini yapmış.Arda gitmez ztn..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bencede Ardaya yıllık 5 milyon euro teklif etseler gene gitmez..

ya bu haberler direk sallama usulu.. fener adnan polattan ardayi isticek yok artik

katılıyorum fener polatı aramaz.cok sacma.bojinov gelirse gs cok buyuk bi iş başarmış olur.inşallah gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    galatasaray luis sahanında peşinde nekadar doğru bilmiyorum artık

ManU'nun yıldızı Louis Saha, Fransa kadrosuna giremeyince G.Saray'a gün doğdu.
    4 Haziran 2008 11:18
    Fransa'nın en hızlı oyuncularından biri olan Louis Saha, Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon ilgi alanı içindeydi. Yüksek bonservis bedeli sebebiyle geçen yıl alınamayan Manchester United’lı golcü Fransız milli takımında Trezeguet ve Theirry Henry gibi isimlerin gerisinde kalıp Euro 2008 kadrosuna alınmayınca 10 milyon euro’luk değeri 6 milyon euro’ya düştü. Bu da Galatasaray’ın onu kazanmak için iştahını kabarttı.

Triballfootball.com adlı sitede Galatasaraylı yöneticilerin “Yeşil sahaların Ferrari’si” Louis Saha’nın transferiyle ilgilendiklerine yer verdi. 8 Ağustos 1978 Paris doğumlu olan Saha, 2004-2005 sezonunda 13 milyon sterlin karşılığında Fulham’dan transfer edilmiş ve bu rakam Fulham Kulübü’nün tarihine transfer rekoru olarak geçmişti. Metz’de parlayan Saha, 27 maçta 7 gol attı.
    Last edited by puskas : 04.Haziran.2008 at 12:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Ya bizde t.d yokken nasıl adam alıyoruz ki ? ya beğenilmezse yeni gelen t.d tarafından ? Ayrıca saha haberinin kaynağı Fotogol sanırım Tomassonla Simic gelirse de kariyerli oyuncular bakıp görücez.Ne adamlara iyi dedik fos çıktı her şey sahada bitiyor. Ayrıca T.D deschamps olursa mükemmel olur skibbe ismi duyulmuş biri değil yani elle tutulur bir başarısı yok bildiğim kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bitti Bitiyor

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü en geç pazartesi belli oluyor...
    4.6.2008

Geçtiğimiz günlerde Florya'ya getirilen Skibbe ile el sıkışıldı. Ancak ortada bir sorun var! Prensipte anlaşma sağlanan Götz, göreve hazır. Yine de alternatifler üzerinde duruluyor. Listenin 1 numarası Sammer. Buna karşın işinin bitirilme olasılığı en düşük hoca adayı o.

Çocuğu olunca...

Teknik direktör arayışlarına tüm hızıyla devam eden ve bu doğrultuda birçok isimle temasa geçen Galatasaray Yönetimi, hafta sonuna kadar işi bitirmeyi hedefliyor. Hoca adayları arasında şu ana kadar en fazla öne çıkan isim Michael Skibbe. Leverkusen’den ayrılan ve şu an boşta olan Alman teknik adam, geçtiğimiz günlerde Florya’ya geldi ve el sıkışıldı. Ancak ortada bir sorun var. O da, Skibbe’nin Nisan ayında bir çocuğunun olması ve bu durumun, kendisinde tedirginlik yaratması.

Kenarda tutuluyor

Türkiye'de tatil yapan Skibbe’nin eşinin de şimdilik İstanbul’a taşınma fikrine sıcak bakmadığı belirtiliyor. Hertha Berlin’den ayrıldıktan sonra boşta kalan Falko Götz’ün ise, bir süre önce Galatasaray Yönetimi ile gizli sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Ancak olası bir camia tepkisine karşın bu anlaşma kamuoyuna açıklanmazken, yöneticilerin alternatifler üzerinde durduğu bildirildi. Diğer temaslardan olumlu sonuç alınamazsa, takımın başına Götz’ün getirilmesi planlanıyor.

Aklında milli görev

Yönetimin elindeki listede Sammer hâlâ 1 numara. Daha önceki teklifleri reddeden ve Alman Futbol Federasyonu ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Sammer’e bir öneri daha götürülecek. Ancak Sammer’in aklının Alman Milli Takımı’nda olduğu iddia ediliyor. EURO 2008’de elde edilecek başarısızlığın ardından Löw’ün görevine son verilmesi ve teknik direktörlük koltuğuna kendisinin oturabilme ihtimali, Sammer’i cezbeden en büyük faktör. İkna için Sammer’le tekrar görüşülecek.

KAYNAK:FANATİK

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şuan alacaksak tecrübeli futbolcular almalıyız. Yeterince genç yetenek var sonuçta. Giuly, Tomasson, Simic vb. tecrübeli futbolcular almalıyız.

Mesela:

-------------Isaksson-------------
    -Simic---Emre---Servet-----H.Balta-----
    --------------M.Topal-----------------
    -Giuly-------------------------Arda------
    ---------------Lincoln-----------------
    -----Tomasson-----------Nonda---------

Nesil
    2007
    Yer
    34

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Arda Turan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerini sürdürüyor.

Daily Mirror gazetesi de bugünkü sayısında, Newcastle'ın Arda'yı transfer etmek için Galatasaray'a 7 milyon pound bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Gazete haberinde, Newcastle teknik direktörü Kevin Keegan'ın Arda'yı, Avrupa'daki en önemli genç yeteneklerden biri olarak gördüğü ve EURO 2008 öncesinde transferi bitirmek istediğini belirtirken Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın ise genç oyuncuyu tekliflere rağmen takımda tutmak istediği de ifade edildi

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray'ın Robben'i Olurum!

Galatasaray’ın Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ilk kez konuştu!..

MARATON.COM.TR’yi tercih eden Ferdi, kendi geçmişinden ve özelliklerinden, Galatasaray’da en beğendiği futbolcudan daha önce yan yana oynadığı yıldızlara kadar her konudan bahsetti.

İşte “yeni aslan” Ferdi’yle yaptığımız söyleşi’nin ana hatları:

“Ben Overmars ve Robben gibiyim. Onların futbol stiline çok benziyorum. Süratliyim. Amacım: Galatasaray’da şov yapmak ve başarılarına katkı sağlamak. Hedefim: kendimi Şampiyonlar Ligi’nde gösterip, A Milli Takıma yükselmek. Galatasaray’da ilk 11 oynayacağımı düşünüyorum. sSl kantta oynayacağım için Arda ile rekabete gireceğim düşünülebilir ama Arda ile yan yana da forma giyebilirim. Kendime güveniyor ve inanıyorum.”

“Ben 23 yaşındayım ve daha önce 9 sene Ajax’ta oynadım. Çok büyük yıldızlarla yan yana görev aldım. Van Der Vaart, Heitinga ve Liverpollu Babel’le oynadım. Baki ile de aynı takımda bulundum. Bütün tecrübemi ve gördüklerimi Galatasaray’a taşıyacağım.”

“Özel yaşantım iyi, kendime iyi bakıyorum ve profesyonelce yaşıyorum. Galatasaraylı taraftarlar hiç merak etmesin, seneye yine şampiyonuz!”

“Galatasaray’da en çok Hakan Şükür’ü beğeniyorum. Onunla beraber oynamayı çok isterdim.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: F.TOLGA ERASLAN
    Last edited by ShevAnil : 04.Haziran.2008 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferdi'den bende çok ümitliyim açıkcası.Türk futbolu için önemli bir kazanç...

Mesaj Yetkileri