1 ile 30 arası toplam 470 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 - Teknik Problemleri

Hybrid View

arkadaşlar lütfen yardım edin...ben indirdim fakat ayarlar bölümünde TM 2008 Lisans Anahtarı yazan yerde geçersiz yazıyor.oyun orjinal mı olması gerekiyor ? çünkü bende lisans anahtarı yok.bu şekilde oyuna başla dediğimde file not found: zlib.dll die bi hata veriyor lütfen yardım edin...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ahuserkan View Post
    arkadaşlar lütfen yardım edin...ben indirdim fakat ayarlar bölümünde TM 2008 Lisans Anahtarı yazan yerde geçersiz yazıyor.oyun orjinal mı olması gerekiyor ? çünkü bende lisans anahtarı yok.bu şekilde oyuna başla dediğimde file not found: zlib.dll die bi hata veriyor lütfen yardım edin...
    Oraya Turksportal yazıcaksın..Forumu incelemeni öneririm..Bütün soruların cevaplarınu bulabilirsin..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Quote Originally Posted by CheD EvanS View Post

Oraya Turksportal yazıcaksın..Forumu incelemeni öneririm..Bütün soruların cevaplarınu bulabilirsin..
    arkadaşım yardımın için teşekkürler.ben forumu okudum önce senin dedin gibi Turksportal yazdım fakat yine hata veriyor.aşağıya SS koyuyorum birde siz bakın nerde yanlış yapıyorum...

ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ib000 View Post
    ya arkadasım bu run tıme 5 hatasını anladık tamm da her oyun dan cıktgımda tekrar aynı sey hep regedit silmek zorundamıyım ???
    demekki direktifleri tam uygulamıyorsun. regitry keyden silince ve sonra güncellemeyi yapınca sorun ortadan kalkıyor.. her seferinde silip aynı dosyayı tekrar çalıştırırsan zaten her seferinde başa dönersin..

Quote Originally Posted by ahuserkan View Post
    zlib.dll turksportal masaüstü 2008 yazılımını kurduğun yerde DLL klasörü var burada olması gerekiyor onu c:\windows\system32 içerisine yüklemen gerekiyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    zlib.dll turksportal masaüstü 2008 yazılımını kurduğun yerde DLL klasörü var burada olması gerekiyor onu c:\windows\system32 içerisine yüklemen gerekiyor

ilginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar...

Mesaj Yetkileri