Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
anılton nihatın menejerimisin kardeşim gelmez gelmez içimizde biraz heyecan bırak bari ...fenerbahçenin ik tane yöneticisi kalkıp ispanyaya gelmeyecek adama gitmiyorya..

hiçbir takım yöneticisi ben kesinlikle gelmeyeceğim diyen oyuncu için gidipte görüşme yapmaz..illaki nihatada bir şekilde ulaşıldı ve söz alındıki klübüyle görüşülüyor..

nihat gelmeyebilir elbette mesela klübü bonservisi çok yükseltir fenerbahçe vazgeçer mesela transferden yada nihat çok para ister ondan gelmez ama nihatın kaç yıl beşiktaşlı kalmış beşiktaşın smbol oyuncusu falan değil..toplam 5 sezon kadrosunda kalmı bununda son 2 sene tam anlamıyla takımın bankosu olmuş üstelik 2002 den beri beşiktaştan ayrı..
tutupta tottiyle kıyaslıyorsun..totti tam 1993 ten beri o takımda 15 senedir romanın oyuncusu...

ben nihat için konuşmuyorum sadece bir oyuncu 3-5 sene oynadı diye hemen sembol oyuncu falan olmaz..bir baresi gibi maldini gibi yıllarını verirsin tamam anlarım

bu yazdığım nihat içinde geçerli değil sadece mesela tuncay...sözleşmesi bitti çekti gittii..mesela rüştü..çekti gitti..mesela tümer mesela sergen...

ben emre belezoğlunun ağzından kırk defa duydum türkiyede başka takımda oynamam diye ne oldu...soluğu fenerbahçede aldı...

gelmez diye bişey yok..fenerbahçe nihatı ikna etmişki klubüyle konuşuyor ..ama tabi fifa kurallarına aykırı olduğu için bunu açıklayamıyorlar..yoksa aptalmı kalsın gitsin klüple anlaşmak için ispanyalara..sonra oyuncu istemeyince kabak gibi ortada kalsın...
Nihat'ın menajeri değilim,ben sadece Nihat'ın yalancısıyım.Çünkü Nihat bir çok defa "Türkiye'ye 32-33 yaşına kadar dönmeyi düşünmüyorum,Avrupa'da yapacağım çok şey var,dönmem söz konusu değil" sözlerine istinaden yorum yapıyorum...

Ayrıca ben Nihat Beşiktaş'ın sembol oyuncusudur F.Bahçe'de oynamaz demedim.Sadece senin parayı verip herkesi getirirsin genellemene karşı çıktığımı ve bu örneklerinde bu tezini çürüttüğünü söyledim.Yani Totti ile Nihat kıyası falan yok,bunu nasıl çıkardın...