Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Kaan abi devamını bekliyoruz boş bırakma burayı
Quote Originally Posted by anil luque View Post
kaan abi abramovich bilbao'ya gizliden yardım mı ediyor? ya da bilmediğimiz işler mi var orası sicilya değil abi tamam bask bölgesi ama yutarlar adamı super gıdıyorsun abıcım
Geldim geldim.Bugünde yoğunluktan 4 maç yapabildim.Yarından itibaren yine hızlanacağım.Murcia Mallorca ve Betis üçgeninden 7 puanla döndük.Kral kupası yarı final ilk maçında ise Palop'u bir türlü geçemiycez diye düşünürken penaltı ve kırmızı kart oldu durumu 2-0 yaptık ve sonra 3 leyerek diğerinde yenilsek bile geçebilecek bir skor elde ettik.Deplasmanda Getafe'yi 2-0 yenen Barca ile karşılaşacağız.Ne diyelim artık buraya kadar geldik elle kolla amuda kalkarak mafyayı devreye sokarak kupayı almayı düşünüyoruz,eğer ligi alamaz isek kupa tesellimiz olsun

Sevilla Kral Kupası Yarı Final İlk Maç:

Tek gol atamadığım lig maçı.Betis psikolojim tuttu yine Penaltı kaçır,tam tek kale yüklenmişken Llorente sağolsun topsuz alanda rakibine çift daldı ve 10 kişi kaldık,yememeye oynadık ve yemedik

Tabi güçlenmiş Valencia'ya Llorente'siz çıkmak bizi kötü etkileyecek.Bakalım nöbetçimiz genç Viguera yine alnının akıyla görevini tamamlayacak mı?