1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kaan abi küme düşmeyeyim diyerek başladın namağlup şampiyonluğa gidiyorsun Hep olumlu yorum mu olacak kıllık yapayım biraz Bence düşüşe geçersin, şampiyonluğu kaçırır katıldığın tüm kupalardan elenirsin Kaan abi
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Kaan abi 3 maçtan 7 puan alman güzel olmuş ama keşke Betis maçında penaltıyı kaçırmasaydı Etxeberria Valencia ve Barçayı yersin sen abi başarılar
    Yunuscum Betis'e karşı sempatim yüzünden oluyo bunlar.Bi de inatla takımın en kötü penaltı atanına kullandırıyorum galiba.Bu kaçıncı kaçırdığı abisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Harika gidiyorsun abi, tebrik ederim seni.
    Çok Teşekkür ederim abisi.Takımda ilk 18'e giremeyenler başkaldırdı.Patron benim dedim sustular.Ama sezon sonu bir bahar temizliği lazım

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kaan abi küme düşmeyeyim diyerek başladın namağlup şampiyonluğa gidiyorsun Hep olumlu yorum mu olacak kıllık yapayım biraz Bence düşüşe geçersin, şampiyonluğu kaçırır katıldığın tüm kupalardan elenirsin Kaan abi
    Tosunum en güzel yorum senden gelmiş abisi Artık üzerimdeki baskı azaldı yenilerek şampiyon olurum Zaten Barca deplasmanına gidecem atın intikamı durumları olacak Neyse puan farkı 9 eğer kendi ayarımdaki takımlara çok puan kaptırmazsam isterse 10 atsınlar

Mesaj Yetkileri