1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

kulüp bütçesinden(değerinden) bahsediyorum yahu. başkan diyor ya 120-130 m değerimiz var diye. transfer bütçesinide emre hariç 7 milyonluk 4 tane oyuncu alırsak bizi zorlamaz diye açıkladı geçen fbtv de. alınan oyunculardan sonra ona göre hesaplarsınız. örneğin 10 m harcadıysak 18 m bütçe ile başlanır oyuna vs.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ekleme: kısaca oyun ekranında ki değerden bahsediyorum yani.

artı olarak pek anlamam ama şirket olarak 1.2 m değer olduğunu söyledi. zaten onunda pek fm ile alakası yok. borsa sanırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yine bir ekleme daha 1.2 milyar olacak.
    Last edited by xpoera : 05.Haziran.2008 at 15:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    kulüp bütçesinden(değerinden) bahsediyorum yahu. başkan diyor ya 120-130 m değerimiz var diye. transfer bütçesinide emre hariç 7 milyonluk 4 tane oyuncu alırsak bizi zorlamaz diye açıkladı geçen fbtv de. alınan oyunculardan sonra ona göre hesaplarsınız. örneğin 10 m harcadıysak 18 m bütçe ile başlanır oyuna vs.

Birleştirilen Mesaj:
    ekleme: kısaca oyun ekranında ki değerden bahsediyorum yani.

artı olarak pek anlamam ama şirket olarak 1.2 m değer olduğunu söyledi. zaten onunda pek fm ile alakası yok. borsa sanırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yine bir ekleme daha 1.2 milyar olacak.
    1. Kulup butcesi ile degeri cok farkli kavramlar. Kulup butcesi, bir sonraki sene yapilabilecek harcamalari gosterir, kulup degeri ise sonsuza kadar kulubun kazanacagi gelirleri gosterir (ve piyasada satisa acik olan hisse sayisi ile de ilgilidir, eger cok kisi FENER hissesini satmamayi, saklamayi yegliyorsa, piyasada bu hisse senedi az var demektir ve alici sayisi coksa eger, fiyat devamli yukselir ve halka acik olan sirketin degeri artar).

Oyunda ise kulup degeri, otomatik olarak hesaplanan ve stadin buyuklugunden tut, oyuncularin degerlerine kadar giden verilerin bir araya getirtilerek hesaplanmasindan ibartettir. Yani Aziz Yildirim'in bahsettigi, halka acik sportif A.S.'nin degeri ile, oyundaki deger ayni anlama gelmez. Oyundaki tamamen tahmini bir hesaptir.

2. Transfer butcesi icin farkli rakamlar dolaniyor. Hangisi uygunsa karar veririz, alinan, satilan oyunculara da bakip ona gore ne kadar olmasi gerektigine bakariz.

Mesaj Yetkileri