-
05.Haziran.2007, 23:52
Kusura bakmayin, oyuna takilip gittim, sonra birden kovuldum 
Auxerre'de sok! Yusuf Tekgül kovuldu, Guy Roux kendisi bizzat kovdurdu ve takimin basina gecti!!!
Ligin bitimine 12 hafta kala genc T.D takimdan kovuldu, kovulmanin sebebi ise basarisiz olmasiydi.
Tekgül'den sok sözler!!!
"Ben ayrilmak istemezdim"
"ilk yil zaten cok zorlanacagiz demistim"
"Auxerre yönetimini kiniyorum..."
Sezona yok iyi baslamistik, ama sonradan gelen sakatliklar herseyi bozdu. Pedretti, Canabas,Tamas, Sorin ve Munteanunun sakatlanmasi bizi cok zorladi. Sonradan baskanin isime karismasi ve Kahlenbergin bende habersiz satilmasi. Ben ayrilmak iztemezdim, ama istenmedigim yerde duramam...
Auxerre ile sözlesme imzalarken, ilk 1-3 yil cok zorlanacagiz demistim, cünkü hedef altyapidan cikan oyuncularla basariya kosmakti, ama olmadi. Bir daha gelmem bu takima, isteseler bile..amaa birgün Fransa'ya dönüp, nasil bir hata yapdiklarini gösterecem.
Auxerre yönetimine kiniyorum, cünkü takimi 2.lige düsürdüler... Beni kovduklari zaman ligte 14.siradaydik, ama sonra 20.sirada bitirdiler ligi. Bir Deniz adli arkadasim var, BU TAKIMDAM ADAM OLMAZ demisti ve hakli cikti. Auxerre'yi bir üst seviye atlattim finansal acidan. Ilk yil transferlere sadece 6,75M euro kullanirken, oyuncu satislarindan ise tam 12,5M euro gelir elde ettik, kisace 5,75M euro kar ettiler. Sonra takim 2.lige düsdükten sonra oyuncu satislarindan 44,5M euro kar etti.

17.12.2008
Empoli'ye Deli Türk!!

Empoli iki yilligina genc T.D Yusuf Tekgül ile anlasmaya vardi.
Yusuf Tekgül: Empoli'ye geldigimden mutluyum. Iyi bir ekip kurup, kadroyu güclendirip Avrupa'ya gitmeyi düsünüyoruz. Empoliden önce 2 türk takimdan teklif geldi, ama anlasamadik saglik olsun.
Suanki Kadrom

Ve Ilk macim Seria A 17.hafta Empoli-Genoa

Tekgül'den hizli giris, 2 oyuncu ile imza atildi, biri Finlandiyali ortsaha oyuncusu, diger ise Italyali defans oyuncusu..Ayrica listede bir yildiz futbolcuda bulunuyor..
Mesaj Yetkileri